נניח ו.....

גלית35

New member
לא חושבת שלהגיד מזל טוב ../images/Emo20.gif

יכול להתפרש כרצון לחזור. אם הוא שלח לך דואר סימן שיש בינכם איזה שהוא סוג של קשר. ואם את לא רוצה לעשות את זה באופן אישי ובמקרה הוא מהרשת ואת יודעת שהוא כותב באיזה פורום ויפתחו לו שם שרשור מזל טוב את יכולה לכתוב שם וזהו.

shelly1975

New member
א. הוא בכלל לא בקטע של פורומים

אבל כן הכרתי אותו דרך תפוז, תפוז הכרויות. ב. אני לא ממש שומרת איתו על קשר. הוא פעם ב... שולח לי מייל ומדי פעם גם מתקשר.

אם כזה היה המצב אז כן../images/Emo33.gif

אבל לא הייתי מתקשרת אלא שולחת מייל. אבל אצלי ואצל האקס זה הסתיים רע ואנחנו לא בקשר ככה שלא הייתי מתקשרת... ואני לא חושבת שאיחול מזל טוב מביע רצון לחזור מחר ונפרדתם בצורה יפה ולא ממזמן. במקרה שלי אנחנו לא בקשר בכלל, ככה שאם הייתי מתקשרת פתאום אחרי שנתיים שלא דיברנו זה היה יכול להשמע כאילו אני רוצה לחזור

shelly1975

New member
כמו שאני מכירה אותו

לו זו הייתה יומולדת שלי, הוא היה מתקשר ושולח מייל. כמו שאחרי הפרידה הוא שלח לי כל מיני עבודות פוטנציאליות.

shelly1975

New member
כן, וגם אשלח לו e-card

הוא בן אדם נפלא, אין שום סיבה שאהיה איתו so called "ברוגז".

עדי2211

New member
לא ולא../images/Emo70.gif

שלייייייייייייייייייייי

shelly1975

New member
יקירתי

במקרה שלך אני מבינה למה, אבל אצלי זה היה אחרת, יו נואו...

במקרה שלך?

וותרי, אל תשלחי. מה שנגמר נגמר, זה שאת מתעסקת בו לא נראה לי שעושה לך כל כך טוב, אולי עדיף לך דווקא- להניח לזה הפעם, לפעמים צריכים גם לדעת מתיי לוותר על משהו כדיי שיבוא משהו אחר טוב.

shelly1975

New member
tell me about it

the story of my life
סה"כ אני מאמינה מאוד בכך שכשדלת אחת נטרקת, אחרת נפתחת. הכל מסתדר בסוף. זה בא בעקבות המייל ה"מרמז" שהוא שלח לי לגבי ימי הולדת. דווקא הוא לא היה בראש שלי לייטלי.

shelly1975

New member
זה לא נכון

הוא יוצא משם בהדרגה. ולאחרונה במיוחד שוכחת ממנו... והרגשות אליו דעכו מאוד... אילולא כך, לא הייתי מוכנה עדיין לצאת לדייטים עם בחורים חדשים. היום אני יודעת שאני יכולה להתחיל מחדש, בלי שנגרר מטען מהעבר. אני פשוט אוהבת לצאת אנושית, כולה איחולי יומולדת, לא ביג דיל. ככל שאני חושבת על זה, אין צורך שנדבר בטלפון, אבל לשלוח לו SMS או ecard זה אפשרי.

shelly1975

New member
עצם העובדה שכאשר הוא שולח

לי מיילים אני מתעלמת בקלות, ואף לא מרגישה ת'דגדוג לענות לו וזה כבר לא עושה לי פרפריים בטן אלא אפילו מציק לראות את שמו במייל, זה כבר מראה לי שהתגברתי.

למעלה