נניח ו.....

shelly1975

New member
נניח ו.....

לאקס שממנו/ה נפרדתם רק לפני חודשים ספורים יש יומולדת אוטוטו. ונניח וקשה לה/לו עם הפרידה... ונניח ונפרדתם באופן הכי יפה ומפוייס שאפשר, האם תתקשרו / שלחו כרטיס ברכה במייל לאחל מזל טוב? האם איחולי מזל טוב עלולים להתפרש כרצון לחזרה?

tzurtzur

New member
אצלי זאת נקודה רגישה במיוחד

כי כבר הספקנו לחזור פעמיים בעקבות "איחולי מזל"ט" אז למזלי הפרידה האחרונה הייתה ביום ההולדת שלי ושלו עוד חצי שנה ויש לי מספיק זמן להתלבט בסוגיה הזאת..בעקרון אני יודעת שעדיף שלא. זה קשה קשה קשה!!!

ד נ י ת3

New member
הייתי משתמשת

ב-SMS או מייל. משהו רחוק כזה. להראות תשומת לב - אבל לא יותר מידי.

אם אני יודעת שקשה

או אפילו רק חושדת שקה או מניחה שקשה לפחות לאחד הצדדים אז אני מניחה וממשיכה הלאה כשפרק נגמר בחיים , הוא נגמר וההתעסקות איתו לא עושה טוב לאף אחד. ואם אני כבר אעשה משהו אני לא אחשוב איך זה יתפרש..כי אני יודעת מהם כוונותי, ואני משתדלת להיות בהירה וברורה ולא להטעות אף אחד... אם אני חושבת על זה שזה עשוי להתפרש אחרת, זה מספיק מבחינתי כדי להבין שאנחנו ממש לא בשלב של יצירת קשר משום סוג.

P u s s i c a t

New member
כן. וכן. ואולי לא

ני אתקשר - כי אני בנאדם. ובני אדם מתנהגים בעיני כמו בני אדם. זה שאין רומן יותר ואין אהבה לא אומר שלא מגיע לו כבוד של מזל טוב. אם הוא יפרש את זה או לא - זה כבר בעיה שלו עם עצמו. אני נוהגת לחשוב בשביל עצמי. וגם זה יותר מדי. אם אאלץ לחשוב גם בשביל אחרים בכלל אשתגע... כל זמן שתעשי את זה בצורה ידידותית ולא תזימיני אותו לסופ"ש בצימר לזכר ימים - סבבה. לפני שנה ביומולדת שלי - בדקה ה-90 קיבלתי ברכת יומולדת ממי שהיה לי הכי חשוב לקבל ממנו ברכה. זה לא גרם לי לצפות שמשהו ישתנה ביננו. זה רק גרם לי להבין שצדקתי כשחשבתי שהוא קודם כל בנאדם. מה שבטוח - שאם הוא לא היה מאחל - הוא היה נמחק אצלי באותה שניה. החתולה - חשבונות יומולדת. כל שנה

לא לגמרי מסכימה איתך

מהצד שלך זה נכון, אבל זה גם קצת אגוצנטרי חשבת על זה שאולי יש לי אקס שאני מעדיפה שהוא לא יצור שום קשר איתי כי זה קשה לי וזה לא יעשה לי טוב? זה מאוד תלוי בהרבה גורמים וכל דבר לגופו ונכון שלכל אחד מגיע כבוד אבל מי אמר שלכבד אותי זה להמשיך ליצור קשר ? לכבד אותי זה להתנהג כמו ש**אני** צריכה שיתנהגו איתי ולא כמו שהאחרים סבורים שהם צריכים להתנהג איתי בייחוד בעניינים כה רגישים, כמו ענייני הלב

P u s s i c a t

New member
עניין אישי ותקשורתי

כשאני לא רציתי שהאקס יצור איתי כל קשר - פשוט אמרתי לו - שאני מבקשת שלא יצור איתי קשר - הכי פשוט. אם לא ביקשתי אין לי בעיה שיתקשר ואפילו אשמח. רק פעם אחת לא רציתי שום קשר עם בחור - זה שבגד בי. זה שהיה אמור להיות בעלי. והוא התקשר למרות שביקשתי שלא... אבל הוא כל כך לא מעניין אותי שלא הזיז לי חוץ מקצת עצבים

את צודקת ממי

אם יש תקשורת והכל ברור אז כמובן שאין ספק... התשובה שלי אלייך באה כיציאה מתוך נקודת הנחה שאני לא לגמרי יודעת אם הצד השני מעוניין או לא, ומה בדיוק זה יעשה לו ואיך הוא יפרש את זה, וזה כתגובה לצורה שבה שלי הציגה את השאלה שלה... כמובן שכל מקרה לגופו בגדול (ונראה לי ששמים לב לזה גם פה
) אני יותר בעד להגיד מאשר בעד לא להגיד :)

shelly1975

New member
צודקת. פשוט לא רוצה להשלות אותו

אכן אשלח מייל ואתקשר לומר לו מזל טוף.

נימשון

New member
אם את בטוחה שקשה לו

אז עדיף שתעברי על היום הזה מבלי להגיד דבר אבל אם את רק חושבת או נראה לך ואת לא ממש יודעת מה מצבו כיום אז שלחי לו SMS חמוד ולא רגשני מידי בשביל תשומת הלב

shelly1975

New member
יודעת בודאות שקשה לו, תאמיני לי

אבל!!!!! הוא שלח לי במייל "רמז" ושלח לי קישור לתוכנה של תזכורות לימי הולדת, דווקא עכשיו שהוא אוטוטו סוגר 34 חורפים. קווינסידנס? איי ט'ינק נוט

לדעתי זה בכלל לא מראה על רצון לחזור

זה סתם התנהגות של בני אדם שעברו כמה דברים ביחד...אי אפשר למחוק את מה שהיה...הוא חלק ממך ואת חלק ממנו. לדעתי יותר מכל זה מראה שאת עדיין חושבת עליו (לא בהכרח בקטע רומנטי), שהוא חלק ממך והוא יקבל את זה כמחמאה. מה שכן, אם יש לו קשר חדש אז אולי החברה שלו לא תאהב את זה.

זה באמת דבילי להשתמש במשהו

כזה כדי לנסות לחזור למישהו אבל א' לפעמים זה מתפתח ככה אפילו בלי כוונה (או שיש כוונה סמויה בתת מודע) ובמקרים אחרים, אתה פשוט לא תאמין, לאיזה דרגות של חוסר כבוד עצמי והפעלות מניפולציות רגשיות אנשים מגיעים, כדי להאחז במישהו שכבר לא חלק מחייהם.

מניפולציות רגשיות?? אצלינו??

הגברברים?? חס וחלילה. אנחנו הכי סטרייט שיש...מגדירים מטרות ויוצאים לדרך... נ.ב. הסיפור על כאב הביצים לא נחשב.

../images/Emo6.gif

אני דברתי על גברים??????????? אני דברתי רק על נשים אתם? אתם מותק אתם !! :)

limf

New member
אני והאקס המיתולוגי

שולחים ברכות מז"ט ליומולדת כל שנה ב-7 שנים אחרונות

למעלה