נמ X: אמ X: מפגש?

Mana Sama

New member
לא אמרתי לכם לשנות את המיקום

ואת צודקת בזה שיש התפלגויות גם בעזרי עם כל אניין טואטקו וקומיקס וירקות,בגלל זה יהיה אפילו יותר קשה במקום כמו הלונה פארק. אניווי,אם זה רק 5 ילדים זה בהחלט יכול להקל..אבל לאדעת..שוב עניין של אלה שמפחדים לעלות על מתקנים אבל תעשו מה שבא לכם,באמת ^^

BlackEyedSpirit

New member
..../images/Emo29.gif

עם כל הכבוד ללונה פארק, ויש הרבה, הוא לא כלכך מפוצץ, והתורות שם הם מקסימום רבע שעה. אז זה לא כזה נורא, ואני אישית נהנית גם לצפות בחברים שלי על המתקן ^^

De-Panther

New member
הבעיה היחידה שיש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

במקומות כאלה זה כסף ללכת לאיבוד - טלפון סלולרי לחכות למתקן - תמיד יש כמה שמחכים... ויש מתקנים למשל שאפשר לראות את האנשים אז לא כזה נורא גם אם לא כולם ילכו לכל מתקן - מקסימום מתפלגים ל2 קבוצות... זה לא שדברים כאלה לא קורים... אבל אפשר לקבוע סדר למתקנים ואז כולם עולים על מה שהם רוצים... מה שכן - סופרלנד שווה יותר
בכלמקרה אני לא בא - זמן וכסף

BlackEyedSpirit

New member
יאי~^^ ../images/Emo29.gif

אני אשמח ^______^ זו הזדמנות בשבילי לעלות על האנקונדה. מי עולה איתי? ם;

AbaraiRenji

New member
לא!בשום אופן!

אתם לא עושים את זה! יש לי ולשיר יומהולדת בסוכות ואנחנו לא מתכוונים שמהפגש יהיה בלונה פארק! אם אתם רוצים נעשה מפגש נפרד ועדיף שנארגן את זה לקראת סוכות! מצתער על התוקפנות הקלה :p אבל אני מחכה למפגש מומו המון זמן

AbaraiRenji

New member
עכשיו קראתי תגובות ואני יותר נגד OO

אני רואה שמלא אנשים לא יבואו #$()@+_)+_!!$@+#%)R@+_%)*#$+_% שיהיה מפגש נפרד אומשו והתאריך נקבע לפניי סוכות אני רוצה שיבואו אנשים ;; נעשה מפגש רגיל בלונה פארק או סופרלנד מה שתרצו ומפגש מומו בעזריאלי אבל כדיי שנתחיל להתארגן לתאריכים וכל השאר לפניי סוכות.

אתה לא חייב לבוא ._.

זה יהיה מיני מפגש לכמה אנשים. מי אמר שאי אפשר לעשות עוד מפגשים בסוכות. גאד אנשים, אתם כל כך כבדים@_@

Lust chan

New member
../images/Emo45.gif X3;../images/Emo135.gif

כפרעלייך ליסע ;;~ כשהשרשור מסיים לקפוץ אני פותחת שרשור תאריך 3>

Lust chan

New member
נו, מי אמר שזה המפגש הזה?../images/Emo135.gif

יהיה מפגש יום הולדת, ומפגש לונה פארק. זה לא -כ"כ- קשה לעשות את ההפרדה הפשוטה XP *קולטת שיש לי בצפר* ם-ם *בורחת*

Lust chan

New member
אני X3~!../images/Emo135.gif

זו הולכת להיות הפעם השנייה שלי TT_TT אני בטח איאלץ להיגרר לשם בצעקות. ;;~

kaguma2006

New member
איזו הזדמנות מושלמת!

אני בדיוק נוסעת בסוכות לראשון לציון,להתארח אצל אותה משפחה שהיינו אצלה בזמן המלחמה ואנחנו נישן שמה . אחד התוכניות זה ללכת לסופרלנד, בלונה פארק כבר הייתי (עדיין יש לי סחרחורת) והיה כיף.אני באמת מקווה שזה יהיה בסופרלנד באמצע סוכות. אין לי בעיה עם לונה פארק,פשוט כבר יש לי כרטיס לסופרלנד.

למעלה