נמ X: אמ X: מפגש?

נמ X: אמ X: מפגש?

טוב, אמ@@ הרעיון של המפגש הבא, הוא בעצם בסוכות. אז למה אני מתחילה עם הרעיון עכשיו? (הרעיון גם של גל צ'אן XD; טוב, @@ בעיקר שלה) כי המפגש, יהיה דווקא בלונה פארק! וזה מפגש אשכרה יותר מורכב, כך שאני מתחילה לשאול אותכם עכשיו: באיזה תאריך אתם מעוניינים לבוא? באיזו שעה, וגם, כאן אפשר להפנות את השאלות שיש לכם לגבי המפגש הזה. אפשר לבקש מאנשים החלפות לדברים, או, אם יש לכם הצעות בקשר למפגש, תכתבו פה בלבד. שתפו פעולה יא לסביות X_X המשך יום נעים DDDDD:

מית צאן

New member
אבל... לונהפארק זה חרא;;../images/Emo119.gif

כי יש אנשים (אני מודה- אני;;) שבקושי עולים על מתקנים><; וגם כולם יתפזרו! בקיצור- לאX_X

MomijiSan

New member
קצת בעייתי >< |קרמבולה|

בגלל שגם עולה הרבה כסף כרטיס כניסה בדרך כלל >< וזה מקום גדול וכמו תמיד נתפזר ומישהו לא ידע איך להגיע למקום הפגישה וכמו שמיתע אמרה יש כאלה שזה יהיה בשבילם ביאוס כי הם לא עולים על מתקנים ובעיקרון לי אין בעיה אבל זה לא נראהלי הרעיון כהי למרות שזה נשמע ממש כיף ^-^ ולא משנה לי תאריך

BlackEyedSpirit

New member
גם אם נתפזר, ../images/Emo29.gif

אפשר מראש לקבוע. "עכשיו כל אחד הולך לאיזה מתקן שהוא רוצה, נפגשים ב*הכנסמקוםכלשהובלונהפארק* עוד שעה." לדעתי יהיה בסדר י-י

בקשר לכניסה ~~../images/Emo135.gif

עד חנוכה 2007 [מה שאומר שבטוח עד המפגש הבא זה יהיה אפשרי], אני יכולה להשיג כרטיס ב41 ש"ח >>~ מה שאומר שמי ש_בטוח בטוח בטוח_ יכול לבוא [כי צרי להזמין כרטיסים מראש, ובאמאשלי באמת שאין לי עודף רצון לשלם סתם בשביל מישהו שלא יבוא] יכול להגיד לי, אבל זה כמובן אחרי שנקבע את התאריך כבר ויהיו בטוחים שבאים.

בעיה!!! ><;;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אני פחדנית, לא אוהבת מתקנים מפחידים, ומעדיפה סופרלנד =XXX אני לא הכי בעד =XXX

BlackEyedSpirit

New member
מה O_O ../images/Emo29.gif

תראי, אני בדיוק כמוך, הלונה פארק, הרבהההההההההההההההההההה פחות מפחיד מהסופרלנד X_________X בסופרלנד אני לא עולה על כלום X_X;; בלונהפארק כן י-י;

BlackEyedSpirit

New member
אוקיי, ../images/Emo29.gif

גיליתי שאני לא ממש פחדנית :X אז לא חשוב, אבל עדיין, הלונה פארק פחות מפחיד מהסופר לנד ._."

Nittle Grasper

New member
בטח יתפזרו וזה ;/

סורי לבאס כי זה באמת רעיון נחמד אבל יהיה בלאגן מידי, לא?

Sakura Kinomoto

New member
נשמע כיף!!!!D:שיט!!אני נראה לי בפול

ין;;..המפגש שאני לא אהיה בו;; אבלע מה עם מפגש ראשנה בראשנה?;;

Mana Sama

New member
לא רעיון טוב ../images/Emo31.gif

גומן אם אני מאכזבת אבל הרשו לי לציין את הסיבות: 1.לונה פארק זה מקום ענק,אנחנו נלך לאיבוד בקלות 2.לא כולם יעלו על אותו מתקן. מה שאומר-התפלגות של הפורום. סתם נהיה מפוזרים 3.יש אנשים שמפחדים ממתקנים,ולחכות עד שחברים שלך יסיימו את המתקן זו ממש לא אופציה,כי לפעמים יש תורות של יותר מחצי שעה,ואם אתה לא עולה על המתקן וסתם מתייבש חצי שעה זה לא כל כך נחמד ._. 4.אני אישית מעדיפה סופרלד,המתקנים בלונה פארק מפחידים אותי,אבל שוב-גם מפגש בסופרלנד יצור בלאגן שלם אני אשמח למפגש,אבל במקומות גדולים כאלה זה לא ילך =/

אמ, בעקרון../images/Emo135.gif

זה תוכנן בכלל להיות מיני מפגש X3 של איזה ארבעה-חמישה אנשים. אבל אני חושבת שאם במפגש יהיו עוד חברי פורום זה יהיה טוב. באמת זה לא איזה מפגש שחובה לבוא אליו עקב הסיבות שציינת, אבל עם כל הכבוד היו לנו התפלגויות גם בעזריאלי עם ה"בואו נלך לאוטאקו" -"לא בא לי אוטאקו אני אבוא אח"כ"- "טוב אני לא אבוא"- "טוב אנחנו הולכים" "איפה אתם?" "קומיקס וירקות" "טוב אנחנו באוטאקו" "ואנחנו בכלל בעזריאלי!" וכו'. מה גם שאם בנאדם יילך לאיבוד הוא מוזמן להתקשר אליי ולהגיד לי איפה הוא, אני הולכת ללונה פארק לפחות פעמיים בשנה מגיל 4 וכבר מתמצאת שם. וגם יש חלק של מדשאה [דשא מלאכותי נו, הכי טוב XD] ויהיה שם נחמד. אז כן, בהחלט יהיו כאלה שיתנגדו, אבל אני אשמח אם יבואו עוד אנשים, כי זה לא שהמפגש חייב להיות מושלם, ואני מקווה שיהיה כיף. ואני עדיין לא מבינה מה הקשר עכשיו סופרלנד, המקום שתוכנן הוא הלונה פארק וכך זה יישאר, אם כי אתם מוזמנים לעשות גם מפגש סופרלנד
עכשיו אני אעתיק את כל מה שכתבתי כדי שזה לא יימחק חס וחסה ~~;

Lust chan

New member
וכן, זו אני../images/Emo135.gif

הייתי ממליצה לכולכם לקרוא את ההודעה, היא עונהעל כמה שאלות מלמעלה.

למעלה