נמ שלום~

נמ שלום~

אני חדשה ואני רוצה לשאול שתי שאלות- 1. ג'ימי הנדריקס ניגן על סילברהד? 2.בלי קשר לשאלה הראשונה, יש לכם מושג אם מדובר בחברה אמינה ואיכותית שאני יכולה לסמוך עליהם שלא ימכרו לי גיטרות מתפרקות? תודה מראש, אלה.

jbkkd

New member
חס וחסה

הוא ניגן על פנדר סטראטוקסטר. אני לא יודע בדיוק על החברה, אבל לחבר שלי הייתה גיטרה שלהם די זולה ולמרות שהסאונד לא היה מדהים, היא החזיקה די הרבה זמן(יותר מהמצופה לגיטרה ב800 ש"ח) והייתה נחמדה מאוד לנגן עליה.

doc monti

New member
אוקיי

1. ממש לא. הוא ניגן בעיקר על פנדר סטראטוקסטר. יכול להיות שמתכוונים שהסילברהד היא חיקוי של הסטראטוקסטר. 2. אמינה? יכול להיות, אין לי נסיון איתה. איכותית? תלוי איך את מגדירה איכות... אני מניח שזו גיטרה סבירה להתחלה, לא יותר מזה.

yotamn9

New member
כמו שכבר ענו לך על 1

ממש מממ לא. אפשר לדעת מאיפה קיבלת את הרעיון הזה? (אני חושב שאני יודע את התשובה, אבל אני אשתוק כרגע).

אל תקנה סילברהד

אתה רוצה חשמלית? לך על סקווייר (יש להם ליין חדש יחסית מעולה! אני ממליץ עליו!) ימאהאה פאסיפיקה גם דגם מגניב למתחילים קורט וזהו תלוי גם מה התקציב שלך... אבל שלושת החברות האלה זה מגניב למתחילים

אני בת>< בכל מקרה,

יש לי כבר חשמלית SQUASH גיטרה נחמדה מאוד נשמעת אחלה, ואני רוצה לשדרג. אני לא ממש אוהבת את הצליל של הסקווייר, בכלל פנדר לא כאלה מדהימים כמו שהם תופסים מעצמם. יש לי ידיד שיש לו גיבסון לס פול SG ואני רוצה גם :( כדאי לי לקנות בודגוב או משהו בסגנון? אני לא מחפשת להוציא יותר מדי כסף.

doc monti

New member
אוקיי...

אם את רוצה לשדרג, למה את בודקת גיטרות באותו טווח מחירים כמו הנוכחית שלך? שדרוג (לצערינו) מצריך בד"כ להוציא יותר כסף... אולי תכתבי תקציב ואפשר יהיה להמליץ לך על מספר סוגים שתנסי

גיבסון לס פול SG?

לא משנה אם התכוונת ללס פול או לSG שאלו 2 דגמים שונים. אם חשבת לקנות סילברהאד, אז זה לא דומה לתקציב שדרוש לגיבסון... וזה לא הכרחי לקנות גיבסון, אפשר גם אפיפון...

The Walrus

New member
סילברהד זה ממש לא שידרוג...

אולי איזה אפיפון נחמדה תתאים לך...

califia

New member
אז אמרת :

סקוויר ימאהה פסיפיקה וקורט ? עוד חברות לרשימה? אני מזכירה שאני כנראה אצטרך גיטרה מוקטנת. דגמים ספציפיים בבקשה להיכנס לחנות גיטרות גורם לי תמיד לרגשי נחיתות כולן כ"כ יפות... סתאאאם. אני לא אוכל להרשות לעצמי את כולן, אבל אני בלאו הכי לא אדע לנגן בהן לעולם. מזל שאני שומעת בעיקר כלים שמעולם לא רציתי לנגן בהם. למרות שהיות ואני רוצה לנגן בין השאר לצרכי הוצאת עצבים, תופים נראים מפתים מתמיד... אה. שם זה רק קואורדינציה, אין אפקטים מגניבים כשלא מצליח. חוץ מזה יותר קל לתכנת במחשב מכונת תופים מאשר גיטרה, למרות שעם התוכנות של ימינו... אם אני אלך לחנות בפריפריה גם יהיה יותר זול וגם יהיה רק זבל אז יהיה לי קל יותר? ומתוך סקרנות, ובעיקבות שאלות מעצבנות של אחותי, למה הדייזי כ"כ גרועות? איזה דגם טראשי וזול ורצוי שאני אקנה באמצע שום מקום ארה"ב מתאים ל(יענו)גראג' גרנג' ופוסט ריוט גירל? זה המקסימום שאני אוכל לנגן. אולי קצת פאנק מזוייף וסרף וסקא. תמיד אפשר לחזור לאינדי. הממממ לואו פיי. אז אתה אומר שהסטראט לא משהו? בא לי להתפרע.

למעלה