012 היא חברה שיש לעשות חרם צרכנים כבד עליה!
כבר שנים שיש איתם בעיות חמורות כאלו ואחרות, הם מתחייבים למהירות גלישה מסויימת ובפועל מה שמקבלים היא מהירות הרבה יותר נמוכה, 012 היא חברה שגלשתי דרכה כמה שנים ללא כל בעיות אבל יום אחד משהו קרה שם, אין לי מושג מה, מהירות הגלישה ירדה בצורה דרסטית עד כדי התנתקויות מהאינטרנט, הורדות מהאינטרנט היו יורדות לאט מה שמעולם לא קרה, ולא התאים לחבילה שבה גלשתי אפילו, בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה זמנית ומשום מה חידשתי את החבילה שלי דרכם עם התחייבות לשנה, אך הבעיות רק הלכו והחמירו, טלפונים שעשיתי לא עזרו (חייבת לציין שזה היה הרבה לפני שהתחלתי בכלל לשחק במייפל סטורי), התומכים שלהם חסרי נסיון באופן מובהק, יצא מצב שהייתי צריכה להסביר להם איך פועלים דברים, פשוט יושבים שם תוכים במקום אנשים וכל בעיה קטנה שהם לא יודעים איך להשתלט עליה הם אומרים, "מצטער, לא יודע", החלטתי שאני לוקחת את העניינים לידיים והתחלתי לבצע בדיקות מהירות בעצמי, עם תוכנות מקצועיות שנתנות להורדה מהרשת, או דרך אתרים, כמובן שהתשובה היתה חד משמעית, המהירות שגלשתי כפי שציינתי כבר קודם, לא תאמה לחבילה שהתחייבתי אליה, המהירות היתה נמוכה בהרבה, עם כל הממצאים האלו פניתי חזרה לתמיכה של 012 והם חשבו שיש להם עסק עם מישהו שלא מבין כנראה ואמרו לי "בואי נעשה ביחד בדיקה, תכנסי לכתובת זאת וזאת ונראה מה המהירות שאת גולשת", הם הפנו אותי לשרתים בישראל פה כבר ממש זעמתי והתחלתי להרים את הקול עליהם, אמרתי להם שזה לא יתכן שאני כן אוכל לגלוש באתרים בישראל וכאשר אני רוצה להוריד דרייברים לחומרה במחשב שלי מאתרים רשמיים בחו"ל מהירות ההורדה יורדת ל-1.3KB, מישהו מקורב אלינו שעבד ב-012 אמר לי חד משמעי שהם אכן בצעו כל מיני חסימות וזה פשוט הרתיח אותי, הועברתי מתומך לתומך, עד שלבסוף החלטתי די, נמאס, נמאס לי שמנצלים אותי, אני משלמת את מיטב כספי ולא מקבלת את השירות שאליו התחייבתי, ביקשתי לדבר עם מנהל בכיר, כמובן שהם לא הסכימו, איימתי עליהם שאם מנהל בכיר לא חוזר עליי ביממה הקרובה, אני הולכת לצאת עם הסיפור הזה לעיתונות ולפרסם בכל מקום שרק אפשר כולל תביעה בנושא, כמובן שלא חלפו שעתיים וחזרו אליי כל מיני מנהלי מחלקות, הציעו לי חבילות כאלו ואחרות, הציעו לי מהירות גלישה גבוהה יותר, חיבור קבוע ועוד כל מיני חבילות שלמעשה רק עובדי החברה יכולים לקבל, אבל אני החלטתי שאני עוזבת את החברה, נמאס לי מהבורות של התומכים שם, נמאס לי מהשירות הקלוקל שלהם, נמאס לי מהיחס המזלזל שלהם וביחוד מהזלזול בלקוח. 012 היא חברה שידועה לשמצה, לפני שכל כך התעצבנתי עליהם כמובן שעשיתי עבודת מחקר וקראתי שאלפי תביעות יש כנגד החברה מאותן סיבות, באופן שרירותי הם מאלצים את הלקוח התמים להתחייב לחבילות יקרות ומנצלים את חוסר הידע של האנשים הללו. יצאתי עם הסיפור הזה כמובן הלאה, שלחתי מכתבים לכל מי שאפשר היה לשלוח עם העתק למנכ"ל 012 ומנהלי המחלקות שם ודרשתי ניתוק מיידי, זו לא היתה מלחמה קלה, אבל עמדתי על שלי, הם מצידם כבר התחננו שאשאר עם כל מיני צ'ופרים אבל אני מצידי אמרתי את החבילות האלו תשמרו ללקוח המאוכזב הבא, כי מהר מאד זה יקרה עצוב לי לדעת שצדקתי! במקום שהחברה תקח זאת לתשומת ליבה היא המשיכה לנהוג באופן המזלזל בעוד אלפי לקוחות. עברתי לבזק בינלאומי, ואני חייבת לציין, שירות כמו שקיבלתי שם, לא קיבלתי בשום חברת אינטרנט בארץ, יחס אדיב, שירות מקצועי מעל לכל, כל תקלה הם מחכים איתי על הקו עד שהיא נפתרת, אני לא אשכח בסופשבוע אחד שהיתה לי איזושהי תקלה (זה היה אחרי המעבר מ-012 לבזק בינלאומי) ישבנו מעל לשעה בטלפון עד שהם דאגו שהכל יתקתק כמו שצריך ועוד התקשרו אליי כדי לשאול אותי אם הכל הסתדר. כמובן שלקחתי את שמות האנשים שדיברתי איתם וכתבתי עליהם מכתבי הוקרה ושלחתי למנהלי המחלקות שלהם. אני, עם 012 גמרתי לתמיד, ביחוד אחרי שהם התמזגו עם אינטרנט זהב.