נמסיס

אוייייייייייש, ../images/Emo43.gifתפוז האלה!!../images/Emo46.gif

שלחתי לך מסר וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי לתשובה. מסר חדש בדרך...
טאשה

אני אישית אוהבת את הסרט "אני והחברה

כי הוא סרט באמת טוב וכל השחקנים שיחקו מאוד טוב. את ויל ויטון הכרתי רק בסידרה אנטרפרייז והא שחקן טוב בדיוק כמו שאני אוהבת לראות סרטים עם ריבר פיניקס, קיאנו ריבס וכו. וחוץ מזה אני חושבת שבנים שונאים אותו כל-כך כי בנות אוהבות אותו כל-כך.

sysiphus

New member
למען האמת

ווסלי צולם לא רק ל-pass של המצלמה מול השולחן הראשי, בו רואים אותו יושב וצוחק עם אימו מאחת הבדיחות של ה-best man (פיקארד...) לשתי שניות, אלא לסצינה שלמה עם פיקארד ובברלי ואפילו עם כמה שורות... זה ירד בעריכה והייתי משוכנע שיגיע ב-DVD, אבל גם זה לא... למי שרוצה לדעת מה קורה בשיחה הזאת, צריך לקרוא את ספר הקריאה של "נמסיס".... (מיד אחרי הסרט קראתי את החלקים בספר שהם "deleted scenes".... - קטעים שהיו אמורים להיות בסרט אך נחתכו). דוגמא אגב לאחד: בחתונה וורף סובל מהאנג אובר מטורף מבירה רומיולאנית... זה למה? מסיבת הרווקים בלילה הקודם של רייקר כמובן. וורף לג'ורדי: Romulan Ale should be illegal ג'ורדי לוורף (עם מבט משועשע לכיוון גאיינן): It is... וההמשך שלא נמצא בשום מקום למעט הספר: וורף בחזרה: Than it should be MORE Illegal!!!

Sefy

New member
כן, זו בדיחה מתוך הסרדה והסרטים

אפילו בסרט השישי אם זכרוני לא מטעה אותי, צחקו על הקטע עם ה Romulan Ale שזה מה שהוגש בסעודה, ובכמה וכמה פרקים מהטלויזיה. מה שנקרא, בדיחה ממחוזרת, אפילו על חדשות לא יכלו לחשוב לסרט הזה

sysiphus

New member
nope, לא בדיחה ממוחזרת

צר לי, אל תגזים. העלילה של הסרט, כן. הבדיחה הספציפית הזאת, לא. בסרט מספר 6 הם שותים בירה רומיולאנית בארוחה (מעניין העסק, ארוחה דיפלומטית בין קציני צי הכוכבים של הפדרציה והאימפריה הקלינגונית, והם שותים בירה רומיולאנית...) וישנן מספר תגובות לנושא: קירק בזמן תכתיב של היומן שלו אחרי הארוחה (בעוד הוא נראה הרוס מעייפות ועם כאב ראש מפוצץ): "Note to the galley, Romulan Ale not to be served on diplomatic ocassions" ומיד לאחר מכן, על הגשר... קירק לצ'כוב: "You know anything about a radiation surge" צ'כוב במענה: "Only in the sizes of my head..." אבל זו בדיחה טובה, וזהו. אל תגזים.

Sefy

New member
I've Said it's also in the TV Show

I Recall several episodes where Kirk and Scotty (or was it Spock, i'm not sure) talk about "Isn't Romulan Ale Illegal ?" and they make the same "joke" that you see in Nemesis. I'm a bit rusty, but I know the words, I've heard them before on TOS.​

itstzar

New member
ALE=שיכר, שיכר=בירה ולכן

ALE=בירה ומי אמר שמתמטיקה לא עוזרת בחיים

למעלה