נמסיס

נמסיס

ראיתי עכשיו את הסרט והתאכזבתי משני דברים. 1. הדמות וסלי קרשר בכלל לא הופיע. 2. הם הרגו את דאטה!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שהם עשו את זה, זה בכלל לא מקובל!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה סרט טוב מאוד. הם התקדמו הרבה,כמו שצריך.

Chakotay

New member
למה אבל למה לעזאזאל?

אתה רוצה שווסלי קראשר יופיע בנמסיס אני לא סובל את ווסלי ואני בטוח שעוד הרבה פה לא סובלים אותו וגם הוא הציל מספיק את האנטרפרייז בסדרה עכשיו גם בסרטים, ומעניין איפה הוא היה בדורות אם הוא היה שם אולי האנטרפרייז D לא הייתה נהרסת

Sefy

New member
...Actually he was in the movie

In the opening sequence of the Wedding, but they cut him off from the movie, he must have made a great impression, I don't even think he's got a speaking role

Sefy

New member
*מדבר בקול של ספוק*

אף פעם לא הבנתי למה אנשים עונים לי באנגלית, כאשר אני עונה להודעה בעברית, זה לא אמור להוכיח שאני מסוגל לקרוא עברית ?

Lu Tze

New member
כי אולי יותר נוח לך לקרוא אנגלית.

הא! מה תגיד על זה?

Sefy

New member
טיעון מעניין ../images/Emo8.gif

אבל עדיף שיענו לי בעברית וישמרו לי את התירוץ לאנגלית

Bajoran Preist

New member
הנה תיאוריה-

כשאתה מדבר אנגלית, אז אנשים אינסטינקטיבית מרגישים דחף להוכיח שהם יודעים גם כן לדבר בה.

Iris Carmon

New member
אני חצי מהזמן באנגלית וחצי מהזמן ב

בעברית באותה שיחה זה נורא מצחיק

Mnementh

New member
אני אגיד לך למה

אמנם כל בן אדם שפוי לדעתי צריך לשנוא את ווסלי בדם...
אבל יש איזשהו קטע עם בנות, במיוחד ישראליות. משום מה כל בת שראתה את הסרט "אני והח'ברה", זה עם ריבר פניקס, משום מה, באופן לא ברור ודי פאראפסיכוטי התאהבה בווסלי, זה לא ברור. לדעתי יש איזשהו מסר בסרט הזה, שנחשב סרט בנים, וזה אם בת רואה אותו, אז היא אוטומטית נשבית באיזשהו קסם או איזשהו TACHYON BEAM שחודר לאחד התאים במוח של הבת וגורם לה לרצות שוב ושוב לראות את השחקן שמשחק את מיזלי קרשר.

כן! כן ושוב כן!!!

זו בדיוק הסיבה שאני במשך זמן רב אהבתי את ווסלי. עכשיו אני פשוט אוהבת את "אני והחבר'ה" אבל הסרט השפיע על יחסי אל ווסלי המווווון זמן. הוא פשוט כ"כ מוצלח בסרט!!! אוח... תודה לאל שהוא מוקלט, אני הולכת לראות עכשיו-תודה שהזכרתם לי על קיומו (אגב גם ב"חיילי צעצוע" הוא הופיע, שם הוא (ספויילר אם מישהו חושב על לראות את זה... שמה רוצחים אותו, אז לכל שונאי ווסלי-מומלץ. הוא גם ממש מ-גניב בסרט..)

Sefy

New member
בנות, נא להתוודא... ../images/Emo8.gif

אם היה מופיע לידכן במציאות נקניקיה הודית כמו הקרשר, לא רק לא הייתן חושבות שהוא קיים, אלה הוא לא היה זוכה להתיחסות יותר מאשר הנקניקיה שהוא מייצג
בסרטים כן, במציאות, אתן רק אומרות שאתן רוצות, אבל עושות בדיוק ההפך!

לולה??!? זו את?

למה יש לי הרגשה שפספסתי את כל ההודעות שלך בפורום, בזו אחר זו?... מה נשמע? איך החיים? טאשה התגעגעה נורא... שלא לדבר על זה ששלחתי לך מסר לפני שניייייייייייים! קראת? talk to me, girl!

לא היה מה לפספס!../images/Emo6.gif

מסר? שו מסר? לא קיבלתי... בכל אופן, מה נשמע-הכל סביר. איך החיים-"צבא". וגם אני מתגעגע נורא נורא, איך הבגרויות???

למעלה