נמנמ...

נמנמ...

נמנמ..אני רוצה לשאול אותכם שאלה: אם היו לכם זוג חברים,שהם בעצמם גם חברים..והבחורה לא התאהבה מלכתחילה בבחור ועכשיו היא רוצה לעזוב אותו...איך הייתם מרגישים? כאילו..אצל החברים שלי זה גם מקרה כזה..היא רוצה לעזוב אותו..ואני יודעת שהוא מת עלייה,אוהב אותה יותר מכל דבר אחר שיש בעולם לדעתי לפי ההתנהגות שלו...ועכשיו כשהיא רוצה להיפרד ממנו{שלא אמרתי שלא תעשה זאת..היא לא אוהבת אותו..} אני מזה מרגישה עצובה..זתומרת בשבילו..מסכן,אני מתארת לעצמי שהוא אולי יבכה...הוא בחור טוב ונחמד מאוט...לודעת למה אני מרגישה את זה...כנראה שנקשרתי לכולם מאוד וגם אליו. מממ..אז כמו שאמרתי,אני מרגישה עצובה קצת ודואגת. מה דעתם על כל העניין? ממני, דרוש.

נינושש

New member
אני אומרת שתיפרד ממנו...

אבל מהר!!! אח"כ זה יהיה יותר גרועע....... אני אומרת לך מנסיון... זה ממש לא כדאי...! אם באמת אכפת לך ממנו אפילו תפסיקי את זה את.. כי הוא יפגע יותר עם הזמן..! אלא אם כן יש סיכוי שהיא תתאהב בו..!

sh53

New member
לפעמים אין מה לעשות וצריך להפרד ../images/Emo4.gif

אפילו שזה מאוד כואב ומאוד עצוב, אבל מצד שני אם היא לא אוהבת אותו - אי אפשר להכריח אותה לאהוב אותו, וגם למה שהוא ישקיע במישהי שלא אוהבת אותו? למה שהוא לא ישקיע ויקבל חזרה כמו שהוא משקיע? האם לא מגיע לו שיאהבו אותו כמו שהוא אוהב בנות אחרות? נכון - הוא יכאב, הוא יהיה עצוב ויבכה, אבל צריך גם לראות את חצי הכוס המלאה של המצב - זו הזדמנות בשבילו להכיר מישהי בעתיד שתשקיע בו לא פחות ממה שהוא משקיע בה, ואין זה אין לו היום, כי אהבה לא קונים בהשקעה של צד אחד ואהבה זה לא משהו חד צדדי (זה לא נקרא אהבה).

למעלה