נמנמ...

Gizmo14

New member
אני לא באה../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

אההההה, אבל אם באמת לא הייתי באה הייתי רושמת "אינני באה"
רואים
עבדתי עליכם, אוח אני טובה
טחחחחחחח, היום אמרתי משו למורה שלי לפיזיקה ואמרתי "אני אתקן את זה" ואז איזה מישהו חזר אחריי "אתקן"... אז המורה (שאני תמייייד מתקנת אותו בעברית) התלהב "מה, קסם, הוא מתקן אותך בעברית
" "לא, הוא סתם לועג לי שאני מדברת נכון
"
הוא התאכזב

מלאכית16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסוכות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

נמנמ...ההיענות מקסימה.
אניווי..הועלה רעיון להקים סוכה חמדמדה בשוהם. עכשיו נשאלת השאלה- למישהו יש סוכה מוכנה שהוא מוכן לתרום
אם לאפחד אין סוכה מוכנה, אז אנחנו נאלץ להביא קרשים ושמיכות. אז..אמ...אם יהיו פחות מחמישה אנשים כל אחד ייאלץ להביא משהו כמו 5 קרשים ושתי שמיכות (או שפוט לא נביא קרשים ושמיכות ונחפש מקום להיות בו.) ואם יהיו יותר, זה יהיה טוב.
אז..אמ..אפשר לדעת מהי ההענות וכל רעיון לבניית סוכה בדרך יותר מקורית/קלה ייתקבל בברכה.
אז יאללללה, מי באאאא

שניש

New member
אניבאה...וגם הילה ../images/Emo110.gif../images/Emo56.gif

אוקיי...יש שתיים
מי עוד
ואם אין סוכה מוכנה\קרשים ושמיכות- אפשר לעמוד,לשים עליהו קצת עלי דקל ולדמיין שאנחנו סוכה.

וונקי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif=אולי

אני מאוד ינסה לבוא למרות שהדרך יחדה שאני יכולה להגיע היא דרך תחבורה ציבורית ואני לא הבנתי איך עושים את זה ואני בכלל לא בטוחה שהיה לי זמן החופש

Can't.

קיבלתי החלטה כואבת וקשה, שאני לא באה לאף מפגש פורום של אף פורום. [Parents, who knows]
מצטערת... מקווה שתהנו!

As I Am

New member
אהה.. ../images/Emo103.gif

תראי... אני לא מכירה אותך יותר מידי טוב, אז תסלחי לי על הדחפותי המטרידה, אבל..! למה..? o_O הרשי לי לנתח את ההודעה שלך ולהגיע למסקנות הבאות: 1. "החלטה כואבת וקשה," - כלומר, את לא מרוצה מהמצב, על כן, יש לשנותו, כי זו הדרך היחידה להגיע לחיים מושלמים. וכולם שואפים לשלמות. אם את לא, תתחילי מכאן, פורום ה"פ הוא בהחלט התחלה טובה. ^^; 2. * - "קיבלתי החלטה" * - "[Parents, who knows]": האם את קיבלת את ההחלטה, או שמא היו אלה הורייך?
למקרה שהייתה זו את שקיבלה את ההחלטה, אחזור על תהייתי בשנית: למה? o_O למקרה שהיו אלה הורייך: חמודתי, יש דרכים להתמודד עם הורים, ובמוקדם או במאוחר (עדיף מוקדם, אז בואי נעבוד על זה, 'קיי?
), הם כולם נכנעים. So, shall we..? >:)

WOW

יותר מידי משפטים קשים
אממממ... אמרתי בצחוק, כאילו שזאת הייתי החלטה "שלי"..
אבל ההורים שלי [טוב, בעצם רק אבא
] ממש לא אוהבים את הקטע הזה..
אולי שאני אהיה יותר גדולה [או משהו כזה
] הם יסכימו
אבל עד אז מישהו יעשה מתקפה גרעינית על תפוז
ולא, את לא נדחפת, חמדתי! דווקא נחמד שמתעניינים בך, אז תודה על ההתעניינות!

Kryptonite

New member
המפי,../images/Emo168.gif

מובן לחלוטין.
את יכולה להזמין אותם ולהראות להם שאנחנו לא מחבלים\אנסים\סוטי מין\פדופילים\כל התשובות נכונות, לא רק לך יש הורים כאלה...
או שאת פשוט יכולה להגיד להם שאת הולכת עם חברים (במקרה והמפגש קרוב אלייך) או לתת פלאפון של אחד הילדים לדבר איתו, או משהו כזה...

Kryptonite

New member
5 שודרו באמריקה ובארץ../images/Emo168.gif

השישית תשודר באמצע אוקטובר בארה"ב, ובדצמבר בארץ.
(אם ערוץ 3 לא יסתכסך עד אז גם עם פוקס ~_~)

HuGo Hell

New member
אני בשוק... ../images/Emo1.gif

לפני יותר מחודש התחלתי למלמל לי מלא פעמים את המילה נמנמ (Nemnem) ומלא פעמים אני אומר אותה בשיחות ופתאום חצי מהעולם משתמש בה

Thestral

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

אני בא
ואני נשאר לישון בפארק^^

למעלה