נמנמ...../images/Emo110.gif
אל תכעסו כאילו שיואו... אבל אמ...*מגמגמת בצורה מטופשת למדי* אני ושניש מארגנות מפגש בשוהם. זה יכול לצאת או ביום שישי (ערב סוכות) או ביום שבת (יום אחרי ערב סוכות) עכשיו, אנחנו לא שואלים אתכם על התאריך, כי: 1. סלעית (קסם, לכל הבורים
) מגיעה לשוהם בשישי-שבת האלו. 2. אני פשוט לא אוכל בתאריך אחר. 3. כדי שזה לא ייצא על מפגשים אחרים. עכשיו, כל המגניבים שמארגנים מפגשים (שניצל ומיכל הקטנה.)- אני אבין אם תכעסו עלי ולא תרצו לדבר איתי לעולמי עולמים, ולכן אני נותנת לכן את הבחירה אם לקיים את המפגש הזה או לא (אני בהחלט אבין אם תרצו לבטל אותו כי הוא עולה על מפגשים אחרים...) ועכשיו- אני גם אבין את אלו שלא רוצים/לא יכולים להגיע לחור הזה שנקרא שוהם...במיוחד שבינתיים אפשרות השינה היחידה שלכם היא כולם ביחד על הדשא בפארק (כולם ביחד
וכמובן שזה רק הסדר זמני...לבינתיים
) מה שעוד חשבתי (וואו, יותר מידי חשיבה)- זה שאם שניצל תרצה נוכל לאחד את המפגש שהיא ארגנה עם המפגשוהם (אתם יודעים שיש קיוסק בשוהם שקוראים לו "מפגשוהם"
) ולבנות סוכה בשוהם (יש המוווון מקום בשוהם לסוכות
) אבל...נמנמ...אלו הם רק המחשבות שלי.
ורק רציתי לדעת מי רוצה לבוא (וגם יכול)...לא חייבת להיות היענות גדולה...גם שני אנשימים זה טוב.
(כמובן שדרכי ההגעה לשוהם הן- מונית שירות מתחנה מרכזית בת"א היישר לאן שתרצו בשוהם [רק 14 ש"ח], או כל מיני קווים שמגיעים לנתב"ג ומשם לקחת קו 1 או 2 [שהוא הסופרבוס] שמגיע לשוהם, או לקחת רכבת ללוד/פ"ת/ראש העין ומשם אוטובוס לנתב"ג. כמובן שאם תצליחו למצוא דרכי הגעה מקוריות יותר- אסגוד לכם
)
אל תכעסו כאילו שיואו... אבל אמ...*מגמגמת בצורה מטופשת למדי* אני ושניש מארגנות מפגש בשוהם. זה יכול לצאת או ביום שישי (ערב סוכות) או ביום שבת (יום אחרי ערב סוכות) עכשיו, אנחנו לא שואלים אתכם על התאריך, כי: 1. סלעית (קסם, לכל הבורים