נמנמ...

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif

אל תכעסו כאילו שיואו... אבל אמ...*מגמגמת בצורה מטופשת למדי* אני ושניש מארגנות מפגש בשוהם. זה יכול לצאת או ביום שישי (ערב סוכות) או ביום שבת (יום אחרי ערב סוכות) עכשיו, אנחנו לא שואלים אתכם על התאריך, כי: 1. סלעית (קסם, לכל הבורים
) מגיעה לשוהם בשישי-שבת האלו. 2. אני פשוט לא אוכל בתאריך אחר. 3. כדי שזה לא ייצא על מפגשים אחרים. עכשיו, כל המגניבים שמארגנים מפגשים (שניצל ומיכל הקטנה.)- אני אבין אם תכעסו עלי ולא תרצו לדבר איתי לעולמי עולמים, ולכן אני נותנת לכן את הבחירה אם לקיים את המפגש הזה או לא (אני בהחלט אבין אם תרצו לבטל אותו כי הוא עולה על מפגשים אחרים...) ועכשיו- אני גם אבין את אלו שלא רוצים/לא יכולים להגיע לחור הזה שנקרא שוהם...במיוחד שבינתיים אפשרות השינה היחידה שלכם היא כולם ביחד על הדשא בפארק (כולם ביחד
וכמובן שזה רק הסדר זמני...לבינתיים
) מה שעוד חשבתי (וואו, יותר מידי חשיבה)- זה שאם שניצל תרצה נוכל לאחד את המפגש שהיא ארגנה עם המפגשוהם (אתם יודעים שיש קיוסק בשוהם שקוראים לו "מפגשוהם"
) ולבנות סוכה בשוהם (יש המוווון מקום בשוהם לסוכות
) אבל...נמנמ...אלו הם רק המחשבות שלי.
ורק רציתי לדעת מי רוצה לבוא (וגם יכול)...לא חייבת להיות היענות גדולה...גם שני אנשימים זה טוב.
(כמובן שדרכי ההגעה לשוהם הן- מונית שירות מתחנה מרכזית בת"א היישר לאן שתרצו בשוהם [רק 14 ש"ח], או כל מיני קווים שמגיעים לנתב"ג ומשם לקחת קו 1 או 2 [שהוא הסופרבוס] שמגיע לשוהם, או לקחת רכבת ללוד/פ"ת/ראש העין ומשם אוטובוס לנתב"ג. כמובן שאם תצליחו למצוא דרכי הגעה מקוריות יותר- אסגוד לכם
)

אוי, תודה! ../images/Emo24.gif

תהיתי מתי לפתוח פה דיון על זה ^_^ הילה, בטח שאני רוצה לאחד.. אני דיברתי על האופציה הזו עם שניש.. רבותי, זה מפגש סוכות המיוחל. אין טעם לשוחח עליו בפורום אחר
אני בעד יום שבת. ונבנה שם סוכה בפארק ^_^ שוהם זה חור כמו מזכרת בתיה וקדימה, יהיה טוב.
אבל.. רגע, שניש אמרה שאפשר לישון אצלה!
הבנתי לא נכון?

מלאכית16

New member
זה תלוי אם המפגש../images/Emo110.gif

יהיה בשישי או בשבת... אם הוא בשישי אז אי אפשר כי זה ערב חג והשניש שלנו דתיה. אבל אם זה ביום שישי- היא תאלצץ לשאול את הוריה ולחזור אלינו. אבל כמובן שהסיכוי שנוכל לישון אצלה בשבת גבוה יותר מהסיכוי של יום שישי. יאאאאאאאא
שניש גרה בית ממול הבית של המורה הזונה להיסטוריה
אתם תוכלו לראות ולסגוד לכפכף שבזכותו הוקמה כת הנעליים
ונוכל לעשות לה רעש בין שתיים לארבע ולנקום בה על איך שהיא מיררה לי את החיים
אני מכריזה בזאת על האיחוד
אז יאללה, מי בא

De-Panther

New member
נשמע סבבה מבחינתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אני עוד לא יודע מה קורה בערב סוכות

שניש

New member
בעיקרון...../images/Emo56.gif

יש את האפשרות שתישארו אצלי כל יום שישי (בלי בלאגן ...מכינים את הבית לסוכות
באלכם לעזור
) ובערב,בהצעתה של הילה -נא לסקול אותה ולא אותי
, תלכו לישון בפארק
*שכפ"צ* *רכב מגן*

מלאכית16

New member
*מנסה להבין את...../images/Emo110.gif

המשפט שכתבת* אם הוא אומר שאת באה, אז- מגניב
^______^ ואם לא..אז- מגניב

Mical the III

New member
לא כועסת ../images/Emo13.gif אולי אני אגיע!../images/Emo121.gif

ממילא אנשים רוצים מפגש-יבנה בסוף סוכות אז זה לא מתנגש
כמה נחמד
אני אברר עם אמא שלי אם זו בכלל אפשרות
יאי ^_^ אמא שלי אמרה שמבחינתה זה בסדר
זה עדיין לא 100% אבל זה גם משהו!

וונקי

New member
../images/Emo45.gif אני ינסה לבוא

אני מאוד מאוד ישדל לבוא למרות שלא הבנתי איך להגיע לשם דרך תחבורה ציברוית נורמלית

למעלה