נמנמ חדשה :)

מלאני4

New member
נמנמ חדשה :)

היי קוראים לי רות ואני נורא אוהבת את בריטני ספירס (עדיין יש לי מתחת למיטה קלסר עם תמונות נדירות מעיתונים אה הא!) בכל מקרה.. החלטתי להצטרף אחרי מספר שבועות של הסתכלות פה. וגם.. אממ שמעתי לב שאף אחד לא העלה את העובדה שאבריל לאבין מלכלת על בריטני מפה עד הודעה חדשה.. אז רק אותי זה מעצבן? :)

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולא זה לא מעצבן..היא אפילו לא שווה שיחה עם היא באמת אמרה את זה... כי אמירות כאלה זה רק לצורך תשומת לב...היא לא תקבל את זה

אגב שאלה לכל מי שיודע

מאיפה אני יכול להשיג את הוידאו המפורסם הזה שבריטני היית קטנה ושרה בתחרות...את הוידאו המלא למישהו יש?

אנחנו רגילים מממורמרות אחרות..

בתכלס אין מה להתעצבן, העובדות עומדות בשטח :) מי אהודה יותר, מי נחשבת נסיכת הפופ, מי מוכרת ברמות שלא יאומנו. ברוכה הבאה

Britney Style

New member
אנחנו בכלל לא סופרים אספסוף כמו אבריל

בל מקרה ברוכה הבאה מלאני

s H e L i 1 6

New member
ברוכה הבאה

וזה מעצבן את כולם בעצם כל מעריץ של בריטני אבל פשוט אין יחס היא באמת לא שווה שיחה על ביכלל והשתלבות מהירה אני שלי בת 16 ומטורפפתת על בריטני :]

מלאני4

New member
תודה

וגם.. אבל פשוט מעצבן לקרוא כל פעם איך היא מנסה לרדת על בריטני.. כאלו בלההה תסתכלי על עצמך לפני שאת שופטת אחרים

s H e L i 1 6

New member
......

היא מנסה לכפר [בזה שהיא רוקסטית] על זה שהיא הייתה כזו חננה בעבר

חחחחח

אני גם חדש פה והיתי חייב להגיב היא לא רוקיסטית היא סתם זמרת ששרה קצת בלי קול מיוחד צפצפני במיוחד יש לה עוד הרבה מה ללמוד לילדה הזאת....

0rin

New member
../images/Emo210.gifהיי רות ../images/Emo13.gif

חח אני רואה שהגעת גם לפה? מה קורה? (אiרִין,15) אממ..ת-ה-נ-י [ואני בטוחה שכן]

מלאני4

New member
חח היי זהלא אשמתי :)

אני אוהבת את בריטני, ואת השפנפנות של יו! :)

למעלה