אוף, מעפן
1. שם: חן. 2. גיל: 17וחצי. 3. מזל: תאומים. 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ-הופ/ראפ/רוק 5. זמר מועדף: פףף 6. זמרת מועדפת: אנערף 7. להקה מועדפת: לכו 8. שיר מועדף:
9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? לועזי, תמיד 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל?
12. איך קוראים לסולן של משינה? אנערף
13. כוכב נולד-כן או לא? איכ 14. מנגן? על מה? על הבטן של אחותי 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? פחחח 16. איך הציונים? מעפנים 17. והמורים? מטומטמים 18. עושה שעורי בית?
19. כיתה: י"ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעה/אמא 21. אוהב ללמוד?
22. חוגים: עלק. 23. מבריזן? בטח 24. משקיע בלבוש? לא ממש 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?
27. בעד נודיסטים? שיהיה להם בכיף, רק לא לידי
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? ממ כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? איכ 30. אהב לקנות בגדים? לא ממש, אבל חייבים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: מעניין לי ת'תחת
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע
33. משקפיים\עדשות: עדשות, המשקפיים שלי מעוכות איפשהו 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה?
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? MP3 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בטח בסלון.. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? לא
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אפחד 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? כלבים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה האור ואז נדלק שוב?
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אפחד לא פה 43. תן חיוך, הכל לטובה. : טוב 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? בע 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? צבא 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? שום דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? ממ יותר מדי? 62. מדבר עם אנשים? חלילה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? ה' ישמור! 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:
65. מוריד דברים? מה? שירים וסרטים וסדרות וכל מיני :X 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? איך לפרוץ לבתים
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? כזה..לא 68. בכמה פורומים אתה? אנערף 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? ממ קניתי כמה דברים 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? בייסבול 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה בטלוויזיה. ולפעמיםםםם משחקת 73. טיפוס ספורטיבי? פחחח 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אחלה בחלה?
75. שעורי ספורט זה..: משעמם 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? קודם אני אמצא אותם 78. ושרירי השכל? נעלמו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מה 80. אוהב ספורט? די 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מה 84. משתמש באייקונים? מפתאום
84. איזה סרט זכה באוסקר? "השתלוים"? לא יודעת... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מזה לעזאזל 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? איכ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אממממ... 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? מאוד 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חרא 91. מה השעה עכשיו? 00:52 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול-אדום-שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": טוב 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? ממוצעת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא אכפת לי 99. אתה במצב רוח טוב? אולי 100. איך היה?חרא
1. שם: חן. 2. גיל: 17וחצי. 3. מזל: תאומים. 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ-הופ/ראפ/רוק 5. זמר מועדף: פףף 6. זמרת מועדפת: אנערף 7. להקה מועדפת: לכו 8. שיר מועדף: