נמנמ חדשה

West Doll

New member
אוף, מעפן

1. שם: חן. 2. גיל: 17וחצי. 3. מזל: תאומים. 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ-הופ/ראפ/רוק 5. זמר מועדף: פףף 6. זמרת מועדפת: אנערף 7. להקה מועדפת: לכו 8. שיר מועדף:
9. מתנגן כרגע ברקע: כלום 10. עברי או לועזי? לועזי, תמיד 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? הכל?
12. איך קוראים לסולן של משינה? אנערף
13. כוכב נולד-כן או לא? איכ 14. מנגן? על מה? על הבטן של אחותי 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? פחחח 16. איך הציונים? מעפנים 17. והמורים? מטומטמים 18. עושה שעורי בית?
19. כיתה: י"ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעה/אמא 21. אוהב ללמוד?
22. חוגים: עלק. 23. מבריזן? בטח 24. משקיע בלבוש? לא ממש 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?
27. בעד נודיסטים? שיהיה להם בכיף, רק לא לידי
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? ממ כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? איכ 30. אהב לקנות בגדים? לא ממש, אבל חייבים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: מעניין לי ת'תחת
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע
33. משקפיים\עדשות: עדשות, המשקפיים שלי מעוכות איפשהו 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה?
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? MP3 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בטח בסלון.. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? לא
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אפחד 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? כלבים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נכבה האור ואז נדלק שוב?
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אפחד לא פה 43. תן חיוך, הכל לטובה. : טוב 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? בע 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? צבא 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? שום דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? ממ יותר מדי? 62. מדבר עם אנשים? חלילה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? ה' ישמור! 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:
65. מוריד דברים? מה? שירים וסרטים וסדרות וכל מיני :X 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? איך לפרוץ לבתים
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? כזה..לא 68. בכמה פורומים אתה? אנערף 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? ממ קניתי כמה דברים 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? בייסבול 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה בטלוויזיה. ולפעמיםםםם משחקת 73. טיפוס ספורטיבי? פחחח 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אחלה בחלה?
75. שעורי ספורט זה..: משעמם 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? קודם אני אמצא אותם 78. ושרירי השכל? נעלמו 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מה 80. אוהב ספורט? די 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מה 84. משתמש באייקונים? מפתאום
84. איזה סרט זכה באוסקר? "השתלוים"? לא יודעת... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מזה לעזאזל 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? איכ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אממממ... 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? מאוד 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חרא 91. מה השעה עכשיו? 00:52 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול-אדום-שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": טוב 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? ממוצעת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא אכפת לי 99. אתה במצב רוח טוב? אולי 100. איך היה?חרא

EinavBIUS

New member
הנני../images/Emo26.gif

1. שם: עינב 2. גיל: 21 3. מזל: קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: ממ... אין משהו ספציפי, אני אוהבת מוסיקה בכללי
5. זמר מועדף: לא יודעת... יש הרבה. 6. זמרת מועדפת: כנ"ל. 7. להקה מועדפת: אוף, לא מוצאות חן בעיני השאלות האלה
8. שיר מועדף: יש המון שירים. 9. מתנגן כרגע ברקע: הרעש שהמחשב שלי עושה (הוא חושב שהוא טרקטור). 10. עברי או לועזי? גם וגם. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? את כל הנ"ל. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי. 13. כוכב נולד-כן או לא? כן, זאת תוכנית בידור משעשעת ומכירים שירים חדשים וטובים לפעמים (עזבו את העובדה שלפעמים התוכנית הזאת מעלה את הסעיף...) 14. מנגן? על מה? פעם ניגנתי על אורגן ופסנתר אבל לא חושבת שזה הייעוד שלי. עכשיו אני מנגנת בעיקר על העצבים של אנשים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי, נראה לי... יש מצב שנוטה לכיוון של להזניח לפעמים. 16. איך הציונים? בסדר... 17. והמורים? מרצים* וחלק ככה חלק ככה. 18. עושה שעורי בית? חח אלה עבודות שאני אמורה להגיש אז אין לי ממש ברירה. 19. כיתה: שנה ב' באוניברסיטה. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוניברסיטה* ואו באוטו או באוטובוס. 21. אוהב ללמוד? מה זה... ממש מתה על זה
22. חוגים: אין. 23. מבריזן? חח לפעמים. 24. משקיע בלבוש? לא ממש. תלוי לכבוד מה. 25. בגדים רחבים או צמודים? לפעמים ככה לפעמים ככה. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה ולפעמים קונים לי. 27. בעד נודיסטים? אני בעד להשאיר דברים מסויימים לדמיון. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? בשיא החום... כן, אז בקור אני עוד יותר מגזימה עם ה-over ביגוד. 30. אהב לקנות בגדים? לא. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא מעניין. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? אממ... לא ממש הקדשתי לזה מחשבה. איפשהו באמצע. 33. משקפיים\עדשות: כל אחד ומה שנוח לו. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? ספה. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אין לידי מגירות. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: אצל דודים שלי בדירה שליד... 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? למה נראה לכם
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? קרוב פיזית? אמא שלי... 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? לובי. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת, קודם אני צריכה לחשוב איזה קופסאות יש לנו בבית ואין לי כוח. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נכבה ונדלק. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אין מצב, כולם ישנים עכשיו ואני לא רוצה לחטוף צעקות... 43. תן חיוך, הכל לטובה. : אחלה משפט. במיוחד כשפועלים על פיו. 44. בריכה או ים? ים. 45. שחור או לבן? שחור. 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? כלבים. 49. משקפיים או עדשות? לא היתה כבר את השאלה הזאת? 50. חורף או קיץ? חורף. 51. סתיו או אביב? סתיו. 52. משינה או שייגעצ? משינה. 52. vh1 או MTV? ממ... לא רואה לא את זה ולא את זה, אבל נראה לי ש-VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? גם וגם. 55. מחשב או טלויזיה? ממ... קשה. נראה לי שטלוויזיה. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. 57. ספר או סרט? לרוב ספר, אבל תלוי על איזה ספר/סרט אנחנו מדברים. 58. פינק פלויד או קווין? קווין. 59. על כן דבר או על לא דבר? אה? 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה. 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? זה לא קבוע. 62. מדבר עם אנשים? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: הכל חוץ מפקס. ומצלמת אינטרנט ומיקרופון לא ממש עובדים. 65. מוריד דברים? מה? מוסיקה בעיקר. אבל שלא תחשבו, בשנה האחרונה קניתי 2 דיסקים, אז אני לא רק מורידה... ואני הולכת להופעות אז אולי זה קצת קצת מפצה גם (כן, יש לי ייסורי מצפון
). 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כן, המון דברים. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא שידוע לי. 68. בכמה פורומים אתה? רשמית? רק בפורום הזה, אבל לפעמים כשיש משהו מעניין באתר הראשי של תפוז, אני משוטטת בו. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא. 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? רכיבה על סוסים
(זה נחשב ספורט אתגרי, מסתבר!). 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה "רואה בטלוויזיה"? הכי שווה לעשות בעצמי! 73. טיפוס ספורטיבי? חח לא ממש. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: גועל נפש. 75. שעורי ספורט זה..: נחמד אם משחקים אבל מבאס כשהמורה מכריחה לעשות כפיפות בטן וכאלה... 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? i'll get back to you on that
77. איך שרירי הבטן שלך? חחח אחרי מאמץ מזכירים לי שהם שם. 78. ושרירי השכל? עכשיו היתה חופשה די ארוכה אז יש ניוון קל. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא אוהבת. 80. אוהב ספורט? חפרנו על הספורט, אה? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? לא הבנתי
82. קורא פאנפיקים? מה זה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אה? 84. משתמש באייקונים? כן, לפעמים. 84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: קטנים ומרושעים. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן, בטח. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא. 89. נכון אני משעממת? אך מעט. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? עייפים אך מרוצים. 91. מה השעה עכשיו? 3:30 AM 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לא מצליחה להרדם. 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול, סגול... 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אוקיי... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא. 96. אוהב לשחק תופסת? פעם אהבתי. עכשיו זה לא כיף כי היחיד שאני משחקת איתו תופסת זה הכלב שלי ואני אף פעם לא מצליחה לתפוס אותו. מה שכן, האהבל בא אלי כשאני קוראת/שורקת לו (חמודי
). 97. אתה גבוה? פחח ממש לא. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אין לי מושג. 99. אתה במצב רוח טוב? כרגע? מצב רוח מהורהר. 100. איך היה? אחלה.

מלאני4

New member
הוו עניתי

1. שם: רות :) 2. גיל: 16 עוד מאט 17! 3. מזל: תאומים 4. סגנון מוסיקה מועדף: הו... לא יודעת :S 5. זמר מועדף: כרגע? אין שמץ 6. זמרת מועדפת: אין שמץ 7. להקה מועדפת: פעם התאהבתי בבאסטד והם התפרקו אז כרגע אני על פול אוט בוי 8. שיר מועדף: הווו של פול אוט בוי שנקרא חברים שלי או משהו כזה 9. מתנגן כרגע ברקע: the fray- how to save life 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? מערכת שלא עובדת, דיסקמן שהתפגר בשנה הקודמת ואמפי שהכלב לעס שעות ארוכות 12. איך קוראים לסולן של משינה? משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא!!! 14. מנגן? על העצבים של אח שלי 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניח 16. איך הציונים? נורמלים 17. והמורים? בחיים! 18. עושה שעורי בית? שהיו לי אני אדבר איתכם 19. כיתה: י"א 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? חח עם הרגליים! סתם באוטובוס 21. אוהב ללמוד? באמת? 22. חוגים: אין זמן 23. מבריזן? מידי פעם 24. משקיע בלבוש? לאיפה? 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אממ לפעמים ויש לי מכל מיני מקומות 27. בעד נודיסטים? חח היה לי מורה נודיסט הוא מדבר עם עציצים 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כמו כל בן אדם נורמלי כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים 30. אהב לקנות בגדים? ברור אני בחורה! 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: חחחחחחחחחחח (זה שתיי מילים נכון?) 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? אמצע? 33. משקפיים\עדשות: עדשות 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דברים של אח שלי שאני מפחדת לראות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: מעריב לנוער של השבוע הזה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? אמ.. את הרצפה נורא מקרוב! 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אין לי שמץ.. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? דלת! 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אממ מלא דפים של אח שלי 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? שרפתי את הטלויזיה :S 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? תלוי, הוא דמיוני קצת קשה לחבק 43. תן חיוך, הכל לטובה. : כמו הדוס שנמצא בפינה! (מצטערת התחרז בצורה מטורפת) 44. בריכה או ים? אלרגיה לנגיעה במים תם תם תתם! 45. שחור או לבן? אפור! 46. כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה 47. נעליים או כפכפים? סנדלים! חח סתם.. אממ נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ! 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? לא יודעת.. על שניהם לא מתה 52. vh1 או MTV? כמובן שכמובן mtv! 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? אוו תלוי באיזה מצב 55. מחשב או טלויזיה? חח שניהם לא עדיפים פשוט עדיף בחוץ עם חברים 56. יסודי או חטיבה? חחח חטיבה הבנים יותר חתיכים D: 57. ספר או סרט?תלוי מתי 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה, אני מפחדת עדיין ממת לצעוק 3 כן.. כן הטראומה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יודעת לא סופרת :) 62. מדבר עם אנשים? חחחח אם יש לי כוח 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לעיתים רחוקות 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: אין מצלמה ולא סורק, מדפסת שלא עובדת מכונת צילום חחח הצחקתם אותי, מיקרופון הכלב אכל, צורב יאפ מסך דק יש ופקס נופ... זהו? 65. מוריד דברים? כמו פורנו? חחח לא את זה אח שלי עושה P: 66. לומד דברים מהאינרנט? חח נוו ברור הרי מי רואה ת'פורנו! סתם.. נוו ברור שלא 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט? את אמא שלי? חח סתם לא דווקא לא 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה האמתי. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אממ מידי פעם קונה 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חחח ברור, תכירו אני דנה בת 9 מחדרה... חחח לא אל תדאגו אני לא עושה את זה 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? אחד שלא עושים בו יותר מידי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא? לא מבינה 73. טיפוס ספורטיבי? תלוי איך אתם מגדירים 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אנשים מטומטמים? 75. שעורי ספורט זה..: נמצאים יותר מידי בשעות שאני לא מתעוררת בה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מלא? 77. איך שרירי הבטן שלך? שומניים!!! :) 78. ושרירי השכל? בחיים בניתיים לפחות 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מה שאין בשכל יש מבחוץ? 80. אוהב ספורט? תלוי מתי 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה לעזאזל?!?! 82. קורא פאנפיקים? ממזמן לא קראתי אחד 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מישהו! 84. משתמש באייקונים? מידי פעם 84. איזה סרט זכה באוסקר? עכשיו או אי פעם? אממ שיקאגו זכה במשו! 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מזה? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא.. הם מפחידים אותי 87. מהי היבשת הכי גדולה? אפריקה! 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לפעמים 89. נכון אני משעממת? לא.. את משועממת 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? איתי? שום דבר מיוחד האמתי 91. מה השעה עכשיו? 15:40 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לא יודעת.. 93. מה הצבע האהוב עליך?הכל חוץ משל חרא! 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": נגיד... 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? אני לא מסתכלת על המספרים 96. אוהב לשחק תופסת? תלוי אם מי 97. אתה גבוה? בנונית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? חחחח רק אם הוא מטורף 99. אתה במצב רוח טוב? בהחלט! 100. איך היה? היה :)

טוב נו גם אני עונה

1. שם: קארין 2. גיל: 18+ 3. מזל: קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: אביב גפן 6. זמרת מועדפת: אנוק 7. להקה מועדפת: ביטלס 8. שיר מועדף: יש הרבה 9. מתנגן כרגע ברקע: הכלבה שלי נוחרת 10. עברי או לועזי? לא יודעת 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יאס 12. איך קוראים לסולן של משינה? אמ.... "אין מקום אחרררר" אני לא שומעת אותם 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? גיטי הגיטרה 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית 16. איך הציונים? סבבה 17. והמורים? בדר"כ סבבה 18. עושה שעורי בית? לא 19. כיתה: י'ב 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? לפעמים ברגל לפעמים עם האוטו 21. אוהב ללמוד? לא בדיוק 22. חוגים: לא חוג אבל בית ספר למשחק בנוסף לבית ספר הרגיל (תיכון). 23. מבריזן? כן 24. משקיעה בלבוש? תלוי מתי 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי איזה 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה. . . 27. בעד נודיסטים? כן שכל אחד יעשה מה שבראש שלו כל עוד לא יווצר אנריכה לגמריי 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? רק אם זה מוחצן מידיי 29. את מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חחח לא 30. אהבת לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: שוק מסחרי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גזרה נמוכה 33. משקפיים\עדשות:לא 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אבק 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: ארון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? סחרחורת 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? הכלבה שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיחון כזה 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? גפרורים? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? התחשמלתי 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חיבקתי חזק מידי, בקומה 43. תן חיוך, הכל לטובה. : =] 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? באז' 46. כדורגל או כדורסל? רגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? לא יודעת 50. חורף או קיץ? בקיץ אני רוצה חורף בחורף אני רוצה קיץ. 51. סתיו או אביב? אותו דבר 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? הראשון 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? טלויזיה 56. יסודי או חטיבה? בעע 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעה 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? רק בפורום כמובן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת,מיקרופון,מסך דק וזהו. 65. מוריד דברים? כן מהאינטרנט פירטי ? כן מה הבעיה למה שאלה כ"כ לא מנוסחת בעיעע 66. לומד דברים מהאינרנט? כן 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? 1 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל,כדורסל. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? כה 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: וזה גולללללללל 75. שעורי ספורט זה..: מעצבן למי יש כח לרוץ 2000 מטר 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? עם אנשים מאד שמנים 77. איך שרירי הבטן שלך? סבבה 78. ושרירי השכל? סבבה טיפה מסטולים אבל סבבה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: די לסטרואידים 80. אוהב ספורט? כה 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? מה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אמא שלו 84. משתמש באייקונים? לפעמים 84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה סרטים 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מתאימים לוולה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אח.... 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב אז מה ניש? 91. מה השעה עכשיו? 17:23 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? שאלה מצויינת! כי הרבה זמן לא הייתי פה וראיתי שהרבה ענו ואמרתי לעצמי מההההה בטח כבר שכחווו אותיייי אז עניתי בתקווה ש,
לא ישכחו. 93. מה הצבע האהוב עליך? אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": לא עונה על השאלות מההתחלה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? כן ברור כאילו 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה?משעמם

EinavBIUS

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני עינב, בת 21 וגם אני חושבת שאנג'לינה מהממת

למעלה