נמנמ חדשה

מלאני4

New member
נמנמ חדשה

הי.. אממ קוראים לי רות אני בת 16 ואני ת"א ואני פשוט חולה מאוהבת ולא יודעת מה על אנג'לינה ג'ולי היא פשוט מדהימה מהממת!!! ונמנמ.. זהו :)

West Doll

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני חן ואני בת 17וחצי
תהני כאן

West Doll

New member
אם את אומרת....../images/Emo3.gif

רק תזהרי מאנשים מסויימים.. כאלה שיתחילו לאחל לך ליפול לשלוליות

punky brewster

New member
היי אני יהודית

יהודית נאחס מבאר שבע בת 12 וחצי שבוע הבא גם אני חדשה פה

punky brewster

New member
כן אני יודעת

שם ממש עונש אני ילדת כאפות בגללו בגיל 18 אני אחליף במשרד הפנים אולי לשם רונה...או שירי

West Doll

New member
לאמא שלי קוראים יהודית../images/Emo3.gif

אבל כולם קוראים לה ג'ודי
אמריקאים נו

מלאני4

New member
הוו גם לאמא שלי קוראים יהודית!

אבל אנחנו קוראים לה ג'ודיתי כי אנחנו ברזילאים :S

../images/Emo207.gifואני אנצלש לשאלון ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

גם דרך להכיר קצת... הנה השאלון המקורי מפורום סקרים ושאלונים, תהנו
והתשובות שלי פה: 1. שם: נומי 2. גיל: 22 3. מזל:קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק וישראלי 5. זמר מועדף: רובי וויליאמס 6. זמרת מועדפת: אלאניס מוריסט 7. להקה מועדפת: אוואנסנס 8. שיר מועדף: ממ כל מיני 9. מתנגן כרגע ברקע: robbie williams-south of the border 10. עברי או לועזי? גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יש מהכל
12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל
? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא משנה לי 14. מנגן? על מה? לא ממש 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משונה
ממ לומדת עצמאית בעיקר חח 16. איך הציונים? בזמנו היו בסדר 17. והמורים? המורה שלי עכשיו בסדר 18. עושה שעורי בית? ממ אף פעם לא הייתי במיוחד בן אדם של שיעורי בית 19. כיתה: סיימתי 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס 21. אוהב ללמוד? מה שאני לומדת עכשיו כן 22. חוגים: ממ אין חוג, לומדת כתיבה יוצרת 23. מבריזן? בזמנו
24. משקיע בלבוש? לא במיוחד 25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן, כשצריך 27. בעד נודיסטים?
לא ענייני. העיקר שימצאו את המקום לזה ולא ישוטטו מתנפנפים להם ברחבי העיר. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? אני מניחה שכן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? לפעמים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא משנהלי
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע 33. משקפיים\עדשות: מה שנוח לך 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?עשיתי זאת בדמיוני
והכלב שלי שם
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?יש שתיים באחת יש כל מיני שטויות ובשנייה ניירות
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:אני לא רואה עיתון בסביבה, אולי בסלון או אצל ההורים 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אה את המעיל שלי? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? של הבית? שכנים מבולגנים
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? יש לי קופסת מזכרות שכזאת... תמונות, ברכות וכאלה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדךקה מנורת השולחן שלי
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני לא אפריע לאמא עיכשיו, היא אוכל
אבל היא תשרוד חיבוק חח 43. תן חיוך, הכל לטובה. : הרגע חייכתי, בערך
44. בריכה או ים? ממ מה שמתחשק, העיקר שהים לא מזוהם
45. שחור או לבן? לא זה ולא זה 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? מה שמתאים באותו רגע 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? כבר שאלתם... 50. חורף או קיץ? סתיו ואביב 51. סתיו או אביב? הא, שאלה קשה... אולי אביב? 52. משינה או שייגעצ? לא משנה לי 52. vh1 או MTV? וי אייץ', נכון לעכשיו
53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ 54. תמונות או ציורים? גם וגם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? אה... אפחד מהם
57. ספר או סרט? הא, קשה... שניהם 58. פינק פלויד או קווין? קווין
59. על כן דבר או על לא דבר? *מגלגלת עיניים* 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יודעת 62. מדבר עם אנשים? כן, פה ושם 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? מסויימים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מה זה, בדיקת מלאי?
65. מוריד דברים? מה? לא ממש 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ממ אין משהו ספציפי, כל פעם מחפשת דברים מסויימים ולומדת דרך החיפוש 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?אני לא חושבת 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ח
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? תאורטית... שחיה וכדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? בנוגע לספורט? מה יצא לי לעשות יותר 73. טיפוס ספורטיבי? לא במיוחד 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא ענייני 75. שעורי ספורט זה..: לא משהו שהשתתפתי בו הרבה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? ממ לא בריא 77. איך שרירי הבטן שלך? בטניים 78. ושרירי השכל? מאומנים כשניתן חח
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אני לא בקטע של שרירי ומנופח
80. אוהב ספורט? פחות או יותר 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? o_O 82. קורא פאנפיקים? כבר לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? עכשיו או אי פעם?
לא זכה הקינג אוף סקוטלנד הזה השנה במשהו? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים ונשכנים
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ברור 87. מהי היבשת הכי גדולה? נגמרו לכם השאלות? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא משעממת , פשוט... משונה 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני חושבת שמיצינו 91. מה השעה עכשיו? 19:58 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? להעסיק את עצמי קצת
בשביל הכיף... 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול וחבורתו 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? שיהיה 96. אוהב לשחק תופסת? לא במיוחד 97. אתה גבוה? בינונית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אולי... ואולי לא... לא כזה משנה
99. אתה במצב רוח טוב? סביר 100. איך היה? חביב

punky brewster

New member
רק כי משעמם לי

1. שם: סוד 2. גיל: כמוס 3. מזל: לחמור 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכול מהכול רק לא טראנס רוסי אם תתעקשו אז שירי ארץ ישראל (עינב\נומי\אופיר\אליאור,עומרי\ניר\חן-סתמווווווו) 5. זמר מועדף: כמו שאמרתי, הכל מהכל 6. זמרת מועדפת: שוב...הכולללללללללל 7. להקה מועדפת: הכול 8. שיר מועדף: אין ספציפי,שירים שמזכירים לי אנשים שאני אוהבת 9. מתנגן כרגע ברקע: "מי יבנה יבנה בית בת"א" 10. עברי או לועזי? תלוי בהמון גורמים 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אם פי 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? לא, סורי על הפופוליזם הדוחה אבל אני מעדיפה לראות ערוץ 33 14. מנגן? על מה? אני חסרת כל כישור מוזיקלי 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? תלוי במה 16. איך הציונים? תלוי במה 17. והמורים? אין מורים יש מרצים 18. עושה שעורי בית? הזנחתי בתקופה האחרונה 19. כיתה: 2 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? בד"כ חברים 21. אוהב ללמוד? הכי 22. חוגים: לא 23. מבריזן? לפעמים 24. משקיע בלבוש? כשבא לי 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? נפלו עלי מהשמיים 27. בעד נודיסטים? whatever makes you happy whaterver you want 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש ממש לא!!!!!! 30. אהב לקנות בגדים? אני תמיד עדיף לעשות משהו אחר בכספי 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: שעמום 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע 33. משקפיים\עדשות: משקפיים, כ"כ יפהההההההההה 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אטב כביסה? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? חומר לימודי "ישראל בתקופת המקרה נא להתייחס לכתבי תענך וכתבי המארות" 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חדר 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? תגידו מה זה שיעור ספורט????? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? סבתא שלי,ועוד אחד שאני נורא אוהבת 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? מה שבא לי שיהיה 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? נעליים 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? תנחשו 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? ברור!! חיבקתי אחד,אני מקווה בקרוב את השני 43. תן חיוך, הכל לטובה. : קח חיבוק הכל מאהבה? 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים קייציות 48. חתולים או כלבים? כלביםםםםםםםם 49. משקפיים או עדשות? כבר שאלתם, שאלה 33 50. חורף או קיץ? לנצח קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? ערוץ 33 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר 54. תמונות או ציורים? ציורים של נטשה 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? אם אני אגיד ספר אני אשמע כמו אינטלקטואלית בשקל ואם אני אגיד סרט זה יראה כאילו,הנה שוב רק סרטים מעניינים אנשים, אז תשובתי היא,כשאני לבד-ספר וכשאני עם חברים מן הסתם סרט כי בסרט גם אפשר להציק ולשאול מיליון שאלות 58. פינק פלויד או קווין? שאלה בלתי אפשרית 59. על כן דבר או על לא דבר? תלוי אם התרחש כן או לא 60. סרטי אימה או קומדיה? מה ההבדל ביניהם? שניהם מצחיקים אותי 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? תלוי 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? חחחחחחח נראה לכם??? רק רוצחים וסוטים יש באינטרנט 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: יש לי טמגוצי 65. מוריד דברים? מה? כאפה לאחותי,את הזבל,כביסה וכו וכו תודה על ההתעניינות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כיצד להרוס מחשב חדש ב30 שניות 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא,אמרתי לכם אני נגד אנשים מהאינטרנט וכול הקשקוש הזה 68. בכמה פורומים אתה? יש פורום אחד שאני באובססיה עליו...עינב וחן סתמו 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? רק כשאני מהאינטרנט בלימודים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? בטלה ושינה, אני חושבת שצריך להכריח עליו כענף אולימפי 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? זאת שאלה ממש חטטנית 73. טיפוס ספורטיבי? מאוד 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: חתיכים רצים 75. שעורי ספורט זה..: אילו ידעתי... 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? בריא יותר 77. איך שרירי הבטן שלך? לה לה לה 78. ושרירי השכל? לה לה לה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: פעם ראיתי בערוץ הספורט תוכנית על גברים ונשים עם גוף ממש מפותח כזה שרואים כל וריד והם מרוחים בשמן,חשבתי לעצמי בלב "ידעתי שאני אמצא משהו יותר מכוער משאול יהלום בטנגה" 80. אוהב ספורט? לאאא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? הא? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? ארתור פן לפני שתחתן עם חנה רובינא והיא ילדה את אילנה ששרה בקפה ברזילי שיר הלל ליעקב עקיבא וייס 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? כל סרט שזכה לא היה אמור לזכות חוץ מפורסט גאמפ 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מצטערת חמוס מזכיר לי חומוס ואני שונאת חומוס 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לאאאאאאאא,אם כבר אז "אלף ואחת אמריקות" עם הילד הגינגי והכלב הצהוב 87. מהי היבשת הכי גדולה? תלוי באיזה תקופה בהיסטוריה של האנושות 88. רואה אנימות\קורא מנגות? האנימציה היפנית היחידה שראיתי מימי זה החתולים הסמוראים 89. נכון אני משעממת? לא דווקא חביבה 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? בדיוק מה שקורה איתך 91. מה השעה עכשיו? תלוי באיזה שעון 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי הכריחו אותי 93. מה הצבע האהוב עליך?לבן 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": לא אוהבת את מופע הארנבות של דוקטור קספר אז אני לא אמשיך את הציטוט 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? ענקית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? מקווה בשבילהם שלא 99. אתה במצב רוח טוב? כן,אבל יכלתי להיות ביותר 100. איך היה? נזכרתי בניסים בוסקילה מהקומדי סטור שהיה שואל "איחחחחחח היה?????"

אז רק שתדעי שאני קראתי../images/Emo13.gif

אגב, כמדי שנה, גם השנה אורבת לי דבורה מחוץ לחלון

למעלה