../images/Emo207.gifואני אנצלש לשאלון ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif
גם דרך להכיר קצת... הנה
השאלון המקורי מפורום סקרים ושאלונים, תהנו
והתשובות שלי פה: 1. שם: נומי 2. גיל: 22 3. מזל:קשת 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק וישראלי 5. זמר מועדף: רובי וויליאמס 6. זמרת מועדפת: אלאניס מוריסט 7. להקה מועדפת: אוואנסנס 8. שיר מועדף: ממ כל מיני 9. מתנגן כרגע ברקע: robbie williams-south of the border 10. עברי או לועזי? גם וגם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יש מהכל
12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל
? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא משנה לי 14. מנגן? על מה? לא ממש 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משונה
ממ לומדת עצמאית בעיקר חח 16. איך הציונים? בזמנו היו בסדר 17. והמורים? המורה שלי עכשיו בסדר 18. עושה שעורי בית? ממ אף פעם לא הייתי במיוחד בן אדם של שיעורי בית 19. כיתה: סיימתי 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס 21. אוהב ללמוד? מה שאני לומדת עכשיו כן 22. חוגים: ממ אין חוג, לומדת כתיבה יוצרת 23. מבריזן? בזמנו
24. משקיע בלבוש? לא במיוחד 25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן, כשצריך 27. בעד נודיסטים?
לא ענייני. העיקר שימצאו את המקום לזה ולא ישוטטו מתנפנפים להם ברחבי העיר. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? אני מניחה שכן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? לפעמים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא משנהלי
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע 33. משקפיים\עדשות: מה שנוח לך 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?עשיתי זאת בדמיוני
והכלב שלי שם
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?יש שתיים באחת יש כל מיני שטויות ובשנייה ניירות
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:אני לא רואה עיתון בסביבה, אולי בסלון או אצל ההורים 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אה את המעיל שלי? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? של הבית? שכנים מבולגנים
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? יש לי קופסת מזכרות שכזאת... תמונות, ברכות וכאלה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדךקה מנורת השולחן שלי
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני לא אפריע לאמא עיכשיו, היא אוכל
אבל היא תשרוד חיבוק חח 43. תן חיוך, הכל לטובה. : הרגע חייכתי, בערך
44. בריכה או ים? ממ מה שמתחשק, העיקר שהים לא מזוהם
45. שחור או לבן? לא זה ולא זה 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? מה שמתאים באותו רגע 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? כבר שאלתם... 50. חורף או קיץ? סתיו ואביב 51. סתיו או אביב? הא, שאלה קשה... אולי אביב? 52. משינה או שייגעצ? לא משנה לי 52. vh1 או MTV? וי אייץ', נכון לעכשיו
53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ 54. תמונות או ציורים? גם וגם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? אה... אפחד מהם
57. ספר או סרט? הא, קשה... שניהם 58. פינק פלויד או קווין? קווין
59. על כן דבר או על לא דבר? *מגלגלת עיניים* 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יודעת 62. מדבר עם אנשים? כן, פה ושם 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? מסויימים 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מה זה, בדיקת מלאי?
65. מוריד דברים? מה? לא ממש 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? ממ אין משהו ספציפי, כל פעם מחפשת דברים מסויימים ולומדת דרך החיפוש 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?אני לא חושבת 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ח
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? תאורטית... שחיה וכדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? בנוגע לספורט? מה יצא לי לעשות יותר 73. טיפוס ספורטיבי? לא במיוחד 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא ענייני 75. שעורי ספורט זה..: לא משהו שהשתתפתי בו הרבה 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? ממ לא בריא 77. איך שרירי הבטן שלך? בטניים 78. ושרירי השכל? מאומנים כשניתן חח
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: אני לא בקטע של שרירי ומנופח
80. אוהב ספורט? פחות או יותר 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?

82. קורא פאנפיקים? כבר לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? עכשיו או אי פעם?
לא זכה הקינג אוף סקוטלנד הזה השנה במשהו? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמודים ונשכנים
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? ברור 87. מהי היבשת הכי גדולה? נגמרו לכם השאלות? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא משעממת , פשוט... משונה 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני חושבת שמיצינו 91. מה השעה עכשיו? 19:58 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? להעסיק את עצמי קצת
בשביל הכיף... 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול וחבורתו 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? שיהיה 96. אוהב לשחק תופסת? לא במיוחד 97. אתה גבוה? בינונית 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אולי... ואולי לא... לא כזה משנה
99. אתה במצב רוח טוב? סביר 100. איך היה? חביב