נמנמנמ

אביבא

New member
ועוד ארבעה דברים קטנים ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1. למי שיודעת כאן גיטרה, אני אשמח להסבר איך מנגנים אקורד Bb [בקיצור שירן]. 2. בחודשיים השלתי מעליי 8.5 קילו, ככה שאני לא כ"כ שמנה כמו פעם
כפרה עליי, תגידו לי מזל טוב וזה, קראו לי כוסית, זה תמיד מעלה תמצב רוח. [3. מאורה, תתחדשי על התספורת
[בזמן עתיד כמובן] 4. תודה קארינוש, פשוט אין לי כוח לשרשר אלייך כי תפוז מעפן ואיטי
]

Conviction

New member
ממ.

נדמה לי שאני יודעת. :X אצבע על הבית השני [אצבע כמעט מלאה. על כל המיתרים חוץ מהמיתר העליון], אמה בבית השלישי מיתר 2, קמיצה בבית הרביעי מיתר 4, זרת בבית הרביעי מיתר שלישי. [עם האמה, הקמיצה והזרת את עושה צורה של Am.] נראה לי שככה עושים.. תקנו אותי אם יש טעויות.
2. הו!! מזל טוב!!
כל הכבוד!!

אביבא

New member
את רצינית ? ../images/Emo2.gif

כי F רגיל זה; גשר על הסריג הראשון סריג שני מיתר שלישי סריג שלישי מיתר רביעי - חמישי אז זה נראה כאילו הזיזו את האקורד בסריג סה"כ. אני לא טועה, נכון ?

Conviction

New member
כן.

הזיזו, והורידו במיתר אחד. [כלומר, את הגשר מתחילים ממיתר החמישי, וגם מיקום האצבעות בשאר הבתים יורדים במיתר אחד.]

Shiri from the block

Active member
לא../images/Emo12.gif זה לא ככה../images/Emo12.gif Bb עושים אצבע מלאה על בית ראשון בכלל../images/Emo12.gif (חוץ ממיתר אחרון) ואז שלושת האצבעות האחרות על בית שלישי מיתר שתיים שלוש וארבע.. או שאפשר פשוט לשים את האצבע על מיתר ראשון בית ראשון ואז את שלושת האצבעות על בית שלישי מיתר 1 2 ו-3..

Conviction

New member
אהההההה

-דופקת ראש בקיר- שירני צודקת! אני הסברתי Bm, לא Bb! [חשבתי ששאלת על Bm, טעות שלי
.]

גם לי בא להתלהב! ^.^

כבר לפני חודשים ארוכים, מאודמאוד רציתי לצבוע את השיער בורוד (לא את כולו, את הקצוות.
)! דיברתי על כך עם בתדודתי יובלי (
), ושני ידידים שקסיים שלי (אילוני וגל
) והוחלט פה אחד... ביום שלישי, הראשון באוגוסט, נלך כולנו לצבוע יחדיו את השיער!!!! וכך נעשה. בשעה 14:30 התייצבנו כולנו במספרה של רוני (הספר הכי שקסע ברחובות.
). אילון עשה את ההבהרה ראשון, אני אחריו, אח"כ גל ואז יובלי. חיכינו משהו כמו 3 שעות עד שההבהרה תהיה מוכנה.
בשעה 17:30 (כן!) קרא לי עוזר הספר (שאגב, היה ממש חמוד. תמיד החמיא לי על שיערי ודיברנו על מוזיקה וכאלה.
אוי, והוא היה חתיך.
) ושם את הצבע על קצוות שיערי. אחרי ששם גם לחברי, יצאנו לחכות בחוץ. כעבור 30 דקות כולם היו צבועי שיער! יאא. אני, צבעתי בסגול (כי בהתחלה אמרו שלא היה ורוד, ואז כן היה, והוא לא היה נראה עליי יפה. קיצר, סיבוף. :$). יובל בורוד בזוקה. גל 2 פסים ירוקים ופס כחול. אילון פס ירוק ומסכן. ^^ אז קיצר, קצוות שיערי סגולים!!1111 ~אושר~ ראו בתמונה.
(סורי על האיכות הגרוע, המצלמה שלי מתה.) סורי על החפירה. ^.^

אביבא

New member
בא לי להעיף לך כאפה ../images/Emo7.gif

יום שישי בקניון, 10.5, נוכחות חובה.
[גם מאורה תהיה
] וחסר לך אם את עונה לי בתשובה שכוללת את המילה "לא".

Eti No Name

New member
אמ לא../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

סתם סתם
האמת שאמא שלי העיפה אותי מהבית כי המנקה באה יומשישי
בכל מקרה באיזו שעה? חח

למעלה