נמנמנמ

אביבא

New member
נמנמנמ

בגלל שהגעתי לשלב מתקדם בגיטרה [עוד מעט שנה], רציתי לשאול אם למישהי פה יש אקורדים לשירים של הבויז. תביאו, אל תהיו מגעילות
מי יודע, אולי אפילו במפגשפורום הבא תזכו לשמוע אותי מנגנת את אינקומפליט...
[נצל"שו כאוות נפשכם. נ.ב - שירני אני מתגעגעת. כנ"ל לאתי הזונה שלא שומרת על קשר.]

ומה איתי ../images/Emo35.gif

נעלבתי ... זה שאת עם האף למעלה ולא מסתכלת עלי ... פשט נעלבתי
יא רחובותית שבקושי רואים אותה

אביבא

New member
XDDDDDDD

באם אימי, רציתי להזכיר אותך. רציתי להזמין אותך איתי היום לקניון ]: בא לך ?

אולי ביום שישי כי עכשיו אין לי כוח

וחוץ מחר אני מסתפרת
כך שתראי אותי בתספורת החדשה שלי

Shiri from the block

Active member
זה אתר מצויין: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/backstreet_boys_tabs.htm אני כל הזמן משתמשת בו, יש בו המון אקורדים של בקסטריט וגם של מיליון אנשים אחרים.. אפילו את השיר של פיבי Smelly Cat יש שם!!! בכל אופן, יפה לך שלמדת לנגן! זה ממש כיפי, ואינקומפליט זה גם קל לנגן.. וחח אני כבר שנים אומרת שאולי אני אביא את הגיטרה למפגש ועדיין לא הבאתי../images/Emo6.gif עצלנית, מישו?../images/Emo9.gif

אביבא

New member
יאוו../images/Emo9.gif

אם יהיה עוד פעם מפגש בבית של הדר אני מוכנה להביא
ואחרי זה לעזריאלי את !!!!1 וננגן בגג. D:

אביבא

New member
../images/Emo124.gif$$$$$$$$$$$$$$

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. Climbing The Walls
[אני היחידה שמאוהבת קשות בשיר הזה ?] עכשיו הבעיה היחידה היא שהF דופק אותי, כי יש אותו על ההתחלה וגם בפזמון. אם מישהי שמנגנת פה על גיטרה יודעת על F למתחילים ובא לה להסביר לי אני מוכנה לתת לה 10 שקל. :$

Shiri from the block

Active member
מה הבעיה ב-F? הוא הכי קל../images/Emo12.gif את שמה את האצבע על הבית הראשון, אצבע מלאה, ואז את קמיצה על הבית השלישי (שוב אצבע מלאה) ואת האמה (האצבע המשלושת../images/Emo3.gif) על בית 2 מיתר שלישי.. עזר?

אביבא

New member
תנקס ../images/Emo23.gif

אני יודעת לעשות F, הוא הכי קשה לי מכולם.. לא מספיק שאני צריכה לעשות גשר על כל הסריג הראשון, אני גם צריכה לעשות תו עם הזרת, שבשבילי זה הכי קשה בעולם, בגלל שזרתי די קטנה

אביבא

New member
נו שירןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo7.gif

אצבע רביעית סריג שלוש לא יוצאת לי גשר, כי היא עולה למעלה ולא לוחצת על כל המיתרים ;[

Shiri from the block

Active member
תקשיבייי היום אני חוזרת לבית, אני אפעיל את המצלמה הדיגיטלית ואני אסביר לך הכלללל, סבבה? תוכלי לחכות עד 8 בערב ככה?

Shiri from the block

Active member
האאא וואלה חח, שכחתי מהזרת.. טוב זה קצת קשה להסביר כשאין לי גיטרה ואני סה"כ עושה את האקורד באוויר חח.. וכן, זה בעיה למי שיש אצבעות קצרות.. אבל בכל מקרה אני מקווה שתצליחי../images/Emo13.gif אחרי כמה אימונים האצבעות מתגמשות ואז יהיה יותר קל.. תמשיכי לנסות!

אביבא

New member
ועוד שני דברים קטנים ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

1. למי שיודעת כאן גיטרה, אני אשמח להסבר איך מנגנים אקורד Bb [בקיצור שירן]. 2. בחודשיים השלתי מעליי 8.5 קילו, ככה שאני לא כ"כ שמנה כמו פעם
כפרה עליי, תגידו לי מזל טוב וזה, קראו לי כוסית, זה תמיד מעלה תמצב רוח.

Howie Girl

New member
חח איזה צומי!../images/Emo3.gif

אבל עדיין כוסית. 8.5 ק"ג- יפה לך!!

למעלה