נממ חדשה?:$

נממ חדשה?:$

טוב שמי קארין, 15. ביום רביעי הבחנו אותי סופית כחולת אפילפסיה
למרות שבערך יש לי את זה 9 חודשים. 4 מתוכם פשוט לא סיפרתי לאף אחד, לא חשבתי שזה רציני. עד שנפלתי ופרכסתי בגיחה משל"ח וגם אז לא מצאו כלום. שבוע שעבר ביום שני עשיתי בשנית EEG ואז ראו [גם פרכסתי על הדרך..] קצר חשמלי. וביום רביעי היה לי תור לניור' ברמב"ם וסיפרה מה שכבר ידעתי.. התחלתי לקחת דפלפט. ואני למען האמת לוקחת את זה מאוד בקלילות ומשועשעת מה זה. אמא שלי אומרת שאני מדחיקה. וכמו שקוראים לפורום שלהם "אפילפסיה-תמיכה" יש מצב שאני זקוקה לתמיכה. כולם מסביבי עושים מזה עניין גדול, למרות שזה לא. אמא שלי מתחרפנת ברגע שתראה פרכוס הכי קטן, כולם מתייחסים אליי כאילו אין מצב שאני אוכל לרוץ או משהו וכו' וכו'. כשלי יש את ההתקפים הם קוראים אך ורק כשאני במצב ישנוני- לפני שינה ואחרי וגם אז זה רק רעידות ואני בהכרה מלאה
משום מה אנשים רואים באיפלפסיה דבר חמור יותר משזה באמת. אז אני ממש מצטערת על המגילה, ואני מקווה שאוכל לכתוב פה מדי פעם

אני חושבת שזה מאוד בריא איך שאת

לוקחת את זה. לא צריך להיות היסטרים, הרי זה לא יעזור. מאמא שלך את לא יכולה לצפות שלא להיות היסטרית.. את יכולה להבין לא? תזכרי שברגע שאת מאוזנת.. את יכולה לעשות כמעט הכל... (חוץ מהגבלות ברורות..)

תודה!../images/Emo24.gif

ברור שאני יכולה להבין. וכן, אני זוכרת. אני לא חושבת שהאפילפסיה צריכה להפריע לי בדברים שאני עושה, ובשגרה, ואני גם לא אתן לזה

אהלן קארין../images/Emo20.gif

לאיזה מינון תרופתי את צריכה להגיע עם הדפלפט? או אולי כבר הגעת? אמרו לך ברמב"ם איזה סוג אפילפסיה יש לך? אם יש לך אפילפסית נעורים את צריכה להקפיד לישון 8 שעות בלילה אחרת את מעודדת התקפים. רצוי מאוד שיהיו לך כמה שפחות התקפים גדולים מותר לך לעשות כמעט הכל. תשמרי על עצמך ותהיי איתנו,

89 ויוי

New member
קארין חמודה

כל הכבוד לך על איך שאת לוקחת את זה. אני אמא לילדה עם אפילפסיה (בת 17) וזה ממש לא נעים לדעת שקורה לבת שלי משהו שאני לא יודעת איך זה מרגיש. עם כל זאת תמשיכי לשמור על עצמך ולפי מה שאני רואה פה תמיד יהיה מישהו שייתן לך עידוד. כל הכבוד

אני לוקחת פעם ביום, לפני השינה.

יש לי אפילפסיה נעורים. ולא ידעתי שחייב לישון 8 שעות
טוב בכל מקרה זה מספר השעות שאני ישנה בלילה. ותודה!

הי

אני אבא לילדה שהתחילה את ההכרות שלה עם האפילפסיה בגילך וגם באותו סוג. כמוך ענין האפילפסיה לא מטריד אותה ביכלל, אבל מקפידה מאוד על ענין התרופות. כיום משרתת בצבא. סוג האפילפסיה הניקרא נעורים , מאחר ובדרך כלל מתחיל בגיל הנעורים, ברפואה ניקרא JME. . אפילפסיה JME הכי נפוצה, בדרך כלל קלה, ניתנת לשליטה בקלות בעזרת תרופה אחת. נידרש בנוסף לטיפול בתרופות לשמור על אורך חיים של 8 שעות שינה בלילה, לקום בבוקר במתינות , לא בקפיצה. הדפלפט היא באמת התרופה המועדפת , אבל ניתן גם למיקטל שאותה ביתי לוקחת, ובהחלט הייתי שואל את הרופא למה לא למיקטל. את יכולה למסור לאימך, שזה באמת לא נעים להורה, אבל לרוב המצב יהיה בסדר והחיים באמת רגילים.

היי קארין

גם אני לקחתי את זה בקלות,ולצערי נתתי לחרדות של ההורים להשפיע עליי...
(לנו יש גם
אפילפטי אז חרדות*2...) את זאת שלוקחת את זה בפרופורציה, כל עוד את שומרת על עצמך כמובן...
המשיכי כך!

וואלה אני בדיוק בדיוק בדיוק כמוך..

בן 15,בערך 9 חודשים עם זה שאת רובם הסתרתי.. אני גם לקחתי את זה בקלות עד התקופה האחרונה שהבנתי שאנלא עושה רישיון לאופנוע שכ"כ רציתי ושאני לא מתגייס לצבא... הפסד של צה"ל;) ברוך הבא:)

יפתחת אקא אינפלואנס

בכרטיס האישי כתוב שאתה בן 22 . אנשים עם אפילפסיה כן מתגייסים בד"כ ויש למי שרוצה רשיון לאופנוע.

כן,זה נכתב סתם.

ו... וואלה יש לי חודש הבא 16 ורציתי עוד באוקטובר לעשות ת'רישיון.. אבל אין לי שנה של איזון ככה שזה נדחה ועוד שנה אני לא אעשה לאופנוע כי אני כבר אוכל לעשות על מכונית..=\ ואפשר להתגייס עם אפילפסיה.. עם פרופיל 35. אני לא מתגייס בתור ג'ובניק.

למעלה