נמממ (=

../images/Emo80.gif|מטקה| רעיון טוב [=

אס או אס- קריאה לעזרה
פזמון: יש מישהו שמקשיב? אתה יכול לשמוע אותי כשאני קורא? מסמן סימנים באויר, כי אני צריך עזרה ממישהו. אני לא יכול להסתדר לבדי, אז אני מוותר על עצמי. יש מישהו שמקשיב? שמקשיב. אני תקוע פה ואני רחוק קילומטרים. מסמן סימנים בתקווה שהם יצילו אותי אני נועל את עצמי בתוך הקירות האלו כי בחוץ אני תמיד טועה. אני לא חושב שאני אשרוד. אז בזמן שאני יושב פה בערב של תבוסתי אני כותב את המכתב הזה ומקווה שיציל אותי. פזמון אני תקוע בתוך הראש שלי ואני במרחקי אוקיינוסים האם מישהו יבחין אם אבחר להישאר? אני אשלח קריאה לעזרה הערב אתהה אם אני אשרוד איך לעזעזל הגעתי כל כך רחוק הפעם אז עכשיו אני יושב פה הזמן של היציאה שלי קרוב אני אומר תפילה בבקשה שמישהו יציל אותי פזמון אני אבוד כאן אני לא יכול לשרוד לבדי אני לא רוצה למות לבד אני כל כך מפחד לטבוע עכשיו להגיע עכשיו להחזיק חזק על כל מה שאני מכיר לבכות למות עכשיו צריך עזרה פזמון גאד, אני גרועה

למה גרועה?? יצא ממש יפה! :)

ואם כבר s.o.s... תראו משהו מוזר.. אצלי בדיסק המילים בבית השני שונות: I'm stuck in my own head and wiw'm miles away would anybody notice if I left this place? looking at myself tonight,wondering if I'll survive How in the the hell did I get so far away this time? I had high hopes for my life,back when when I was still alive I used to want to live forever ותראו זה גם מתאים למוזיקה..זה ממש מוזר.(מבחינת הברות וקצב והכל) לעוד מישו יש את המילים האלה בדיסק או שזה רק לי? נראה לכם שהקליטו עוד גרסא לשיר?

Riot girl69

New member
גם לי המילים מופיעות ככה..

אולי כשהם הקליטו את השיר הם שינו תמילים ברגע האחרון ולא עידכנו תליריקס

למעלה