נמלטים 3X18 לסמן

anoshe10

New member
יש לינק להורדה ישירה?

מצטער על ההודעה שלי למעלה שלר שירשרתי לזה.

ווואאאא ../images/Emo58.gif

אחד הפרקים האדירים!!!!! אני פשוט לא מאמינה שסי נוט ... פשוט .... ככה... פאק, איך זה קרה?! הייתי בטוחה שהוא יביא לו אוכל מורעל או כדורים או אקדח אבל חבל? פאק הקטע עם טי באג והפסיכולוג היה מגניב, והקטע שהוא ובליק על המטוס פשוט א-ד-י-ררררררר.... במיוחד כשיש לי הרגשה שזה יוביל לשומקום, הם לא יפגשו ולא שומדבר כל התרגילים של לינק היו ממש מצחיקים, אהבתי לאללה את הקטע הזה (במיוחד עם הילד הכושי- "איש אחד שילם לי 20 דולר כדי לתת תפלאפון הזה לבנאדם הרטוב הראשון שאני אראה") סוקרה ומריקרוז- קיטשי אבל רומנטי, חביב דווקא... קלרמן- גאון פשוט גאון אני כל כך אוהבת את הדמות הזאת... עושה לי את הסדרה. ממש ככה ווווואאאאאאאההההההההה פרק ענקקק!!!!!

4ShiRaN

New member
היה פרק בסדר לא משהו../images/Emo58.gif

כל הקטע שלא השמיעו את הקלטת היה מעצבן.. ואז סוף סוף עד שהם השיגו את זה הם גילו שאי אפשר להשתמש בזה בבית משפט עכשיו איך הם ישיגו את הקלטת המקורית עם התאריך הנכון איך תמיד הכותבים אוהבים לסבך הכל עד שמשהו מסתדר

אני דווקא הייתי בטוח../images/Emo58.gif

שיש בתוך הקופסא פצצה וזה יתפוצץ לו על הפרצוף אבל זה יותר מדיי קשה אז לא עשו את זה, וזה נראה לי לא מציאותי אז מה אם הביאו לך חבל אתה חייב להתאבד?, וסוף סוף ראינו את קלרמן והאקדח-משתיק קול בפעולה הוא חזר להיות רשע.

Moreiro

New member
חח מה זה פה דרדסים?../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

[חוצמזה שזו לא היתה יכולה להיות פצצה כי זה צריך להיות בצורה לא מחשידה
]

מה הקשר?

מאהון הסביר לו, שאם הוא לא "ישתמש במה שהוא יביא לו בחבילה" אז לא רק שהוא יבטל את חלקו בעסקה (לטפל באישתו וביתו של פרנקלין), אלא גם יאמלל את משפחתו. וקלרמן לא נהיה רשע, הוא נהיה נואש. אם הוא היה רשע, הוא היה רודף אחרי האחים (ואז, בעצם, הוא גם היה נהיה טיפש, כי אף אחד לא היה מודה לו על זה).

ראיתי מרתון של 2 פרקים 17-18|ספוילר

איזה 2 פרקים מטריפים!!!!! מותחים!!! כבר מזמן לא נהנתי כך... אהבתי את כל הקטע עם גרין שאני מיד ידעתי שזה לא האמיתי כי הוא הופיע באיזה פרק אם אני לא טועה...אהבתי איך מייקל הפיל אותו בפח.... לראות את ביל קים מתבוסס על הריצפה -תענוג מצורף!!
היה כיף לראות שוב את מפקד הכלא שברח לי השם שלו... כל הקטע של סינוט ומאהון היה מרגש ככה זה ילדים ממיסים לבבות של רשעים..... אני כ"כ מקווה שסינוט ישאר בחיים!!!!
כי אני בטוחה שלהפקה הגיעו המון תלונות על הוצאתם המהירה להורג של השחקנים אז למה הם ממשיכים לשחוט את כולם???או שהם יודעים משהו שאנחנו עדיין לא יודעים בקשר לעונה שלישית שלא תהיה..........??? טיבאג= בפרק 17- רכרוכי יותר מידי פרק 18 חזר לעצמו נראה סוף הדרךךךךך עם המשקפיים........................
מישהו עוד סופר כמה גופות הבן אדם הזה הותיר בשטח.................??
ושניהם במטוסס באליק וטיבאג מתכון טוב למתח עצום בפרק הבא בא נקווה....... ומייקל ושרה נו באמת אחרי כמה נשיקות בפרק 16 הפעם רק אצבעות??? חזרנו לגן חובה........??
וסוכרה ומריקוז -קיטשי אך חמודדד מי אמור'ס!! בקיצור אחלה פרקים אחלה מתח ואחלה ציפיה לשבוע הבא!!

אני היחיד שמסופק פה? ../images/Emo58.gif

למה שהם יסמכו על חנינה מהנשיאה? הרי גם אם או אחרי שהם יוכרזו כחופשיים, החברה תהרוג אותם בכל מקרה. הם יצטרכו להמשיך להמלט עד סוף החיים. לדעתי הם צריכים לחפש את המחשב של אבא של שרה ולחלץ את הקובץ המקורי, למרות שמן הסתם הוא כבר לא שם...

אתם שוכחים

במועדון סיגרים ישב מישהו עם מחשב, לא יודע מה איתכם, לי הוא היה נראה קצת חשוד...=]

White Mamba

New member
פרק מצויין../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

כבר ברגע שמייקל שאל על המשאף זה היה צפוי שזה לא הוא... הקטע עם T Bag היה ענק
, אבל אני חושש שמתחיל לראות את סופו של T bag
כבר ברגע שמהאון אמר לC Note שהוא ייתן לו חבילה ידעתי שזה יהיה משהו להתאבדות. Long Live The T Bag

למעלה