נמלטים 3X18 לסמן

Garth Karunia

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

- ברוך שפטרנו מסי-נוט....
מעולם לא חיבבתי את הדמות שלו יותר מדיי, והיחיד שהצטערתי על מותו היה ג'ון אברוצי. - אני מהמר שמהון בפרק הבא יכנס לחדר הלא נכון ... - ואם קלרמן יצליח לחסל את ריינולדס, אז מה יקרה בעונה השלישית ? וכמה עונות צפויות לנו בכלל ?

MineraL

New member
יש דיבורים על עונה שלישית

אבל לא קראתי על הבטחה...

Garth Karunia

New member
מה זאת אומרת דיבורים ?

הרי סיימו כבר לצלם את העונה השניה, לא? אם סיימו לצלם את העונה השניה אז יש שתי אפשרויות: א. או שהיוצרים כבר סיימו את העלילה בסוף העונה השניה. ב. או שהיוצרים טרם סיימו את העלילה בסוף העונה השניה. ואם העלילה טרם הסתיימה הרי שתהיה עונה שלישית....

fire storm

New member
לא ממש משנה, זה בדוק.

אם אתה מתעקש, זה מכתבה שהייתה ב7 לילות לפני אולי 3 חודשים.

freeedom

New member
כי אז...

התאריך של הקובץ יהיה תאריך ההעתקה, ולא תאריך ההקלטה... וזה בעצם מה שבאמת קרה איכשהו...

nimrodgold

New member
../images/Emo58.gif אבל...

מה שאתה מדבר קרה עם מה שהיה על הדיסק און קי. הם לא ממש ידעו על הקטע הזה כשהם תיכננו להביא לו את הדיסק און קי, קיצר אני לא מבין למה הוא תיכנן להביא לו(למתחזה) את הדיסק און קי המקורי ולא איזה גיבוי

88668866

New member
../images/Emo58.gif מפרק 19...

אז הרגע ראיתי את הפרומו לפרק 19 הנקרא "Sweet Caroline ". לאחר שצפיתי בפרק 18 הייתי בטוח שסוף העולם מגיע אבל לאחר צפייה בפרומו נראה שסוף העולם זה רק ההתחלה. הנה כמה נקודות לפרק הבא: *לא ידוע עם סי-נוט מת *באליק יגיע לבית החדש של סוכרה וילכוד את מריקרוז *מייקל יצער על ידי החברה ויפגש פנים מול פנים על הסוכן קים *טי-באג יעשה מעשה טוב,אבל יהרוג מישהו בגלל זה *הנשיאה תחזור לסדרה והיא תהיה על הכוונת של קלרמן *אנחנו נגלה מה יש בקלטת קישור לפרומו: http://www.youtube.com/watch?v=dcsrH3Tfm-U תהנו...

למעלה