ב. אם הרסתי למישהו לא התכוונתי תפוז ה***** לא עשה לי את כל האנטרים שעשיתי ג. אני מצטער מאוד למי שהרסתי. ד. גם אני לא ראיתי את כל זה סתם חברים מניאקים גילו לי. ה. אני מתנצל שוב בפני כולם
שעדיין לא שודר בארץ. אם אתה מתכוון לרשום ספויילר אתה פשוט צריך לשים את הסימן הזה -
בכותרת ההודעה. אז אתה גם לא צריך לעשות אנטרים כי אנשים שלא מעוניינים בספויילרים פשוט לא יכנסו להודעה. אני רואה שבאמת לא התכוונת להרוס ומקבל את ההתנצלות שלך אבל להבא תדע שכל מידע שלא שודר בארץ תרשום עם סימן
גדולים וכלכך הרבה מהם-זאת לא הגזמה. הוא יכולה לשער שיש אנשים שלא ירצו להרוס לעצמם, אפילו אם הוא לא ידע את החוקים. אני בטוחה שהוא לא באמת כל כך מטומטם. זה פשוט לא בסדר לעשות ככה..
ויש שני דברים מוזרים בקשר לטי-באג. בתחילת הפרק הוא התווכח עם מייקל ואמר לו משהו בסגנון "אם אין לך מפה של השטח על הגוף אז עדיף שתהיה בשקט". איך בדיוק הוא יודע על הקעקועים של מייקל? ועוד דבר בהמשך הפרק טי באג אמר שטווינר כבר הוכיח בכלא שאי אפשר לסמוך עליו. מאיפה טי באג יודע שטווינר הוא זה שהלשין לבליק?
לגבי הקעקועים, לדעתי כל החבורה כבר יודעת שיש לו את הקעקועים.. לא? הוא לא יספר להם בדיוק איך הוא יודע את כל הדרכים לצאת משם וכל זה? ובטח גם לגבי טווינר.. אולי הוא סיפר להם למה הוא העיף אותו כשהם ברחו..