נמלטים 2.06

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
נמלטים 2.06

פרק מאוד נחמד אם כי הפרקים הקודמים היו מעט יותר טובים. מאוד נחמד כל הקטע של האיחוד ומאוד מזכיר את העונה ה-1. הקטעים של הייוייר היו משעשעים אבל לא כל כך מעניינים. גם השיחה בין טי-באג לאישה הייתה די משעממת. חבל שתפסו את טווינר אבל לפחות לא הרגו אותו אז כנראה עוד יראו אותו פה ושם. הפרק בסה"כ יכל להיות קצת יותר טוב אבל בכל מקרה פרק מצויין והסוף ממש מעולה.

משעמם לייי../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אוףףףף אני יודעת שאני קודת עם זה כל שבוע אבל איפה כל המתחחחחח זה משגע אותי!!!! הייויאר
חחח הוא קורע חבל שלא הראו אותו יותר...לא הבנתי את הקטע עם התמונה שהוא לקח מהזקנה... כל האיחוד היה משעמם...האישה הזאת ממש מככההההה....חחח מסכן טיבאג חשב היא מעוניינת בו
עם כל פרק ופרק אני יותר אוהבת את לינקולן מאשר את מייקל....בכלל כל הקטע שהוא היה כועס וזה היה כל כך לא אמין...! חחחחח מצחיק שכל פעם שלינק יוצא על מישו הם מפחדים ממנו כי כולם חושבים שהוא באמת רוצח
טווינר
הם היו ממש חארות אליו...מסכן הילד..הוא מביא לכם את כל מה שביקשתם ואתם כמעט הורגים אותו... מהון חכם מדי
אני מתגעגעת לעונה1

LeRanch

New member
פרק יפה../images/Emo3.gif

ההתחלה עם היווייר פשוט הרגה אותי
והמוזיקה שהייתה ברקע רק הוסיפה לצחוק
טווינר.. הו וול מגיע לו שתפסו אותו. נכון שהוא בסה"כ ניסה לרצות אותם אבל הוא מעצבן אותי! עכשיו, מה לעזאזל סוכרה עושה שם?!?! הוא בכלל לא ידע על הכסף! כולה שמע את סי-נוט אומר למייקל משו על הכסף אבל אפ'חד לא הסביר לו על זה משו
מאהון ניג'ס וזה מעצבן שהוא עולה על כל דבר שמייקל חושב עליו
טי-באג.. טוב נו רק רצה ת'בחורה
מעניין מה יהיה עם זה בפרק הבא
ואיפה אל.ג'יי? מה נסגר עם ההעילמות שלו?

T a l 91

New member
האמת... ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

העונה הזאת פחות טובה מהעונה השנייה... אין הרבה ריגושים, וזה כבר נהיה די מעצבן שמוהן [נו השוטר ההוא מהאף-בי-אי] הזה הוא גאון הדור שיודע כל מה שמייקל תיכנן... אולי שיעשו שיש איזה משהו אחד שהוא לא יודע וזה הורס לו את כל המצוד?
טווינר
הוא חמוד וחבל שתפסו אותו... לדעתי הם צריכים קצת לגוון בפרקים... אולי שיעשו שתופסים את כולם, לוקחים אותם לתחנת משטרה, והם מצליחים לברוח שוב... משהו כזה. קצת אקשן...

TheLost

New member
טוב, בקצב הזה דיי ברור

שבסוף העונה כולם ימותו או ייתפסו

sweet fairy

New member
הפרק ברובו היה משעם

לפי מה שהבנתי הפרק הבא הולך ליות ממש מעניין אז נחכה לו

eellaadd

New member
אל תראג

הולכים להרוג את טווינר פרק הבא, ועוד כמה פרקים רואים את הירוויר מוצא כלב בונה רפסודה ושט איתו להולנד
. נ.ב. מהון מסומם
. וטי באג לוקח תכסף וסוכרה משתף פעולה עם האחים אמרו לי שהפרקים בין 7-9 הרבה יותר יפים אז אל תפסיקו לראות

vand

New member
אולי זו פעם ראשונה אבל

יש הבדל בין בטעות לפרסם איזה ספויילר בלי סימון שזה יכול לקרות לכולם לבין כתיבה מכוונת של ספויילרים רבים במטרה להרוס שזה מה שהוא עשה

LeRanch

New member
לא צריך להגזים?

זאת חובה לפני ספוילרים כאלה שהורסים לך את כל הפרקים שעדיין לא שודרו! למזלי קראתי רק ת'מילים הראשונות (שגם הן ספוילר
) וישר ראיתי שכתוב מתחת "ספוילרים מעליי"

sweet fairy

New member
גם אני

ראיתי רק את טווינר ואז הבנתי שזה ספוילר וישר יצאתי לעזאזל !!!!

למעלה