נמחקו הודעות רבות!

The Fading

New member
תומר,שכחת משהו

חברך אמורוסו קילל אותי ושאר אנשים בקללות כמו אפס,שמאלן מסריח וכו' וקרא מוות למרזל ולשמאל מקסאמים. זה לא הפריע לך ? מה מפריע לך עם מרזל ? וכן,יש דתיים מושחתים. אסור להגיד את זה ? זה לא הסתה אלא האמת וזאת רק אחת הסיבות שלא בחרתי ולא פעלתי למען האיחוד כמו שעשיתי שנים.

GreatGTM

New member
גם אתה לא היית שם תמים

לא חסרות קללות שלך כנגד אמורוסו בפורום. אכפת לכם להפסיק להתנגח מעל דפי הפורום? תודה.

The Fading

New member
אתה חבר שלו או עוד פיקטיבי ?

שמרתי את כל הקללות שהוא כתב. שה תמים ? אולי אתה. לאחל מוות ליהודים ולקק אדם בגלל שהוא תומך במרזל. הילד הזה שמסתבר שהוא בן 16 לא יודע עם מי הוא מתעסק וכן הוא כתב דברי נאצה כאלה. בתור חבר שלו תתחיל להראות קישורים לקללות שלי אם בכלל יש לך.

אמורוסו

New member
אל תשקר

הגבתי להתקפות המגעילות שלך ולהשמצות הנוראיות שלך. אולי הגבתי מעט בחריפות, לא כמו שאתה אומר כמובן, אבל זה אחרי שהצפת לנו את הפורום עם ההסתה וההכפשות וגועל הנפש הכללי שלך. היית צריך להיחסם כבר אחרי ההודעה הראשונה שלך בפורום שפחות או יותר קראה למוות של כל מי שלא מסכים איתך וגינתה את ראשי המפלגה שלנו בשמות גנאי ילדותיים שלך. זה לא פורום של מרזל. זה פורום של האיחוד הלאומי ואתה תיתן לאיחוד הלאומי כבוד או תתדיין באופן תרבותי. אחרת , אין לך מה לחפש פה נקודה. בכל מקרה לדעתי כבר נחסמת בשלב הזה, וטוב שכך.

The Fading

New member
ראשי המפלגה ?

יהלום ואורלב הם ראשים של עצמם. ראשי המפלגה ? אתה מזכיר לי ימי משטר חשוכים מרוסיה. ביקורת זה דבר לגיטימי ילד.

אמורוסו

New member
זה לא ביקורת, זה רפש וגועל נפש

קח את זה לקומונה. פה זה פורום מכובד. הקללות שלך וההאשמות שלך והדיבורים שלך לא לעניין. זה לא מקום לילדים חצופים כמוך.

Philipil

New member
שמח שסוף סוף נוקה הפורום ../images/Emo13.gif

תודה רבה לך תומר כבר נהיתה לי בחילה מכל הדיונים האלימים האלה של המרזליסטים VS השמאלנים המשך לדאוג לפורום נקי ומסודר תודה רבה פיליפ

למעלה