נמחקו הודעות רבות!

נמחקו הודעות רבות!

על אף שבמהלך מערכת הבחירות ובייחוד בשבועות הארונים התראתי כי פורום זה הוא האיחוד הלאומי ולא פורום חזית יהודית של תומכי מרזל, המשיכו חברים רבים מצידם של המרזילסטים להכנס לפורום זה ולרשום הודועת פרובקטיביות עם גידופים וקללות. לא אומר שכולם, אבל היו הודעות רבות כאלו! את כל ההודעות הללו מחקתי ואת כותביהם הדבלתי מלהכנס לכאן. אנא העבירו אלי כל הערה בנושא. תודה תומר פרייז מנהל הפורום

The Fading

New member
תומר,אני תמכתי במרזל

ונכנסתי לכאן לעורר דיונים על המצב ועל הבחירות. מישהו שטוען שהוא ממולדת רשם הרבה הודעות שקראו מוות למרזל ולשמאל בארץ. אותו אני מקווה שחסמת. אגב,ככל הידוע לך האינטרנט בכלל ופורומים בפרט זה מקום חופשי. מה מפריע לך שתומכי מולדת בעבר שנבגדו ע"י דתיים מושחתים שהשתלטו על התנועה קוראים היום לבחור במרזל ?

ערב רב

New member
אם לא שמת לב, הוא הקפיד להדגיש

שהוא אינו מדבר על כל תומכי מרזל..

אמורוסו

New member
לא אמרתי להשעות אותך ערב רב

אבל אותו תומך הציף את הפורום, קילל, תמך ברצח, שיקר, העליל על אחרים, הסית וכו' ועשה זאת בצורה בזויה.

The Fading

New member
ליצן ? תזכיר לי מה כתבת נגד מרזל

והשמאל ? "מוות למרזל ולשמאל בארץ מקסאמים". וזה דבר שאתה כתבת. יש לי את כל ההוכחות שמורות. ליצן,שכחת איזה קללות אתה כתבת ? אתה חכם מאחורי מחשב אבל לא היית מעז להגיד לי או למישהו אחר את הכל בפנים. תמשיך ככה ונראה לאן תגיע...

אמורוסו

New member
לא כתבתי את זה מעולם

התרעתי שבגלל מרזל, קסאמים ייפלו עלינו ויהרגו אותו את כל השמאלנים. וזה מה שהתחיל כבר לקרות. צפי ברור לאור המצב. בכל מקרה אני מקווה שכבר נחסמת.

The Fading

New member
אתה משקר

איחלת מוות. ואם יהיו קאסמים ימניים לא ימותו ? אנשים ימותו בגלל מרזל ? וב-92 הם מתו בגלל צומת ? וב-2010 הם ימותו בגלל הגמלאים ?

אמורוסו

New member
מי שמשקר זה אתה

כמובן שגם ימניים מתו. אבל גם שמאלניים ומרזל שהביאו את זה על עצמם, בגלל המדיניות שהם כפו עלינו.

The Fading

New member
מרזל כפה מדיניות ?

ילד,מפלגה של גמלאים בלי תקציב הביאו לך אותו מס' מנדטים. קדימה זכתה ב-30 מנדטים ובחירות קודמות שרון זכה והביא את הגירוש. אולי גם ב-67 מרזל כפה מדיניות אחרי שהוא שיחרר את הר הבית ?

אמורוסו

New member
מרזל בזבז מנדט לימין שהיה מכריע

את ההתנתקות בכנסת. זה פשוט , זו לא מתמטיקה מסובכת, גם לא בשבילך. אגב, אני סיימתי לדבר איתך. אני מחכה שתומר יחסום אותך ועד אז אני מתעלם ממך. אני לא מדבר אל ניק כפול של kapoya. אני לא יודע אם אתה כותב בשכר, אבל אתה בטח לא אדם אמיתי, ולא מעניין. אתה ילד קטן שמתחצף ומקלל ואני לא מוכן לבזבז את זמני על שכמותך.

The Fading

New member
את ההתנתקות עשה מרזל ?

טוב,אז אולי תזכיר את הנסיגה מסיני שהיתה בזכות המפז"ל. את מסירת הר הבית לוואקף בגללם. את זה שאין חילונים ונשים ברשימה שלהם. אני לא אמיתי ? אז מה אני,תרנגול ? ילד,לך לבוס שלך כדי שיפטר אותך.אתה לא עושה את העבודה שלך מספיק טוב.

אמורוסו

New member
למה שנזכיר את הנסיגה מסיני עכשיו ?

אתה מרגיש טוב ? אנחנו מדברים על אקטואליה כרגע. אולי נזכיר גם מי הכשיל את מרד בר כוכבא. מהיום והלאה נפסול את המפד"ל כי היא היתה מפלגה שמאלנית ? גם קליינר תמך בפינוי ימית (חלק גדול מהמפד"ל לא, ופרש מהמפד"ל בגלל זה, למשל יצחק לוי) אבל מרזל ישב איתו. אז זה בסדר ? מה לא בסדר איתך ? עובדה היא שעכשיו לאולמרט יש קול נוסף לגירוש, קול קריטי בכנסת. וזה בגלל מרזל. זה לא מסובך להבין. שים לב שאני מנסה בכל זאת לדון איתך, לפחות עד החסימה שלך, למרות שהתכוונתי להתעלם ממך. אם אני אראה שאתה מדרדר עוד פעם לשפל שלך ולידותיות הבלתי נלאית שלך, אפסיק.

The Fading

New member
תפסיק,אתה מאיים על מישהו ?

מרד בר כוכבא ? הנסיגה מסיני היתה לפני איזה 25 שנה לא לפני כמה אלפי שנים ותאמין לי שזה מאוד אקטואלי. אורלב העיף את איתם ופתאום הוא רוצה לשבת איתו זה נראה לך הגיוני,אגב ? אם אתה כ"כ מדבר הרבה על חסימה אז למה תומר לא חוסם אותי. אני שמח שאין עכשיו את יהלום ואת המנהלת בכנסת.מפריע לך ? כל מפז"לניק פחות שווה יהודי אחד יותר. לך ותאשים ערבים בפינוי.לערבים יש 10 מנדטים וזה לא מפריע לך ? לקדימה יש 30 ומה שנראה לך הגיוני זה גוש ימני בראשות האיחוד שיעצור אותם ? הליכוד אפילו הגיע למקום חמישי וליברמן שבעד הפינוי גם כן יחבור לאולמרט ויעשה נסיגות נוספות.אז מה שמפריע לך זה שיהלום מוסר השטחים והפוליטיקאי בלי עמוד השידרה (אבל עם הרבה קילוגרמים של שומן שבגללו אין אוכל לילדי ישראל) והמנהלת שאין לה מושג מהחיים שלה לא יהיו בכנסת ? האיחוד וראשיו צריכים להבין שהמנדט הנוסף הלך בגלל שליהודים כמוני וכמו רבים מחבריי נמאס מהשחיתות של אורלב ושאר המפז"לניקים. נמאס מהשנאה לחילונים ודחיקתם הצידה. נמאס מחינוך ותקציבים לדתיים בלבד. נמאס ממסירת השטחים ומדיניות של "מה אתם רוצים שהעבודה תיכנס ?" שהיא מדיניות מטומטמת. ידי לא שפכו את הדם,מכיר ? המפז"ל נשארו בממשלה שאישרה את הנסיגה וגם הם וגם האיחוד שהיו קודם עם אותו מס' מנדטים וגם חברי מרכז הליכוד לא עצרו את הנסיגה.אז עוד מנדט יעצור ? לאוסלו הספיקו 61 איש כולל צומת שנתנו להם כסף ומכוניות. בנסיגה מהגוש היתה הסכמה שבשתיקה של המפז"ל. הנסיגה קרתה גם בגלל שלא הביאו את החילונים למאבק. היו וועדות קבלה שלא נתנו לחילונים להיכנס אליהן.הדתיים העדיפו להסתגר בגטאות שלהם.המפז"ל לא הכניסו נשים וחילונים לרשימה ובגלל זה היתה נסיגה. המפז"ל הם מפלגת שמאל שכמו אגודה וש"ס יפתחו את הרגליים למי שיתן להם כסף. רחב פוליטית,אם לא הבנת.

אמורוסו

New member
אתה אדם עם סתירות פנימיות כבדות

נמאס מהסחיטה של הדתיים ומהשנאה של החילוניים אבל מצביע למרז"ל, אדם חרדי שפוסל כל חילוני. ממש היגיון ברזל. למה בכלל אני טורח לדבר איתך. נכון זה מאוד אקטואלי איך הצביעו חברי מפד"ל שכבר אינם בחיים לפני 25 שנה, לעומת איך הצביעו אותם אנשים כרגע לגבי ההתנתקות - התנתקות שהם כולם נגדה באופן טוטאלי. מפד"ל הלכה ימינה וזה בזכותנו. מן הסתם היינו חייבים לחבק אותם אלינו וללכת ביחד, כי פיצולים נוספים והכפשות נוספות היו מרסקות את הגוש לגמרי. אבל לך לא אכפת. אתה ממשיך להתעלם מהעובדה הפשוטה של כמות המנדטים שכרגע יש. אתה גם מראה חוסר ידע אדיר. לערבים יש 9 מנדטים, לא 10, לקדימה יש 29, לא 30. הליכוד היא המפלגה הרביעית בגדולה (ושלישית במנדטים) ולא חמישית. אבל אתה לא יודע יותר מדי, אתה ממשיך לזרוק את המנטרות שלך. ואחרי כל חצי משפט סימן שאלה מוזר. איך תומר לא חסם אותך ? לא יודע ? אני צריך לדעת ? מה היה בפינוי סיני ? מה היה ב-48 ? אולי זה בגלל שהם מושחתים ? אולי זה בגלל שאני סתם כותב ? אולי ? זה סגנון הכתיבה הילדותי שלך . עצוב. בוא ננסה להסביר לך שוב, כי נראה שאתה לא תופס. לאולמרט יש כרגע את הגוש הזה : 29 + 20 + 5 + 7 = 61 ח"כים המנדט שלא הגיע לאיחוד בגלל מרז"ל הלך לגוש הזה. ולכן אם מרזל לא היה מתמודד, אז כרגע לאולמרט לא היה את הגוש הזה. תקרא את זה כמה פעמים ותבין.

The Fading

New member
גם אריאל זילבר שהוא חילוני תמך בו

ואיך דתיים תמכו בגנדי הי"ד למרות שהוא חילוני ? ואיך תמכתי בבני אלון כשהייתי במולדת ? ואיפה המנדט הנוסף שהיה הולך לערבים אם עוד 200 היו מצביעים לחד"A ? ואיפה המנד"ט הנוסף שהיה הולך לקדימה ולא לליכוד ? ואיפה הליכודניקים שערקו לקדימה ולקחו להם מנדטים ? שכחת רק להוסיף לגוש את אגודה וש"ס. מה שכתבת כרגע זה קדימה+עבודה+מרץ+גמלאים. מה עם הערבים ? תוסיף עוד 9. מה עם ש"ס ? תוסיף עוד 11 (או כמה שיש להם,זה ממש לא מעניין אותי. תוסיף עוד 5 של אגודה. תוסיף את ליברמן שמוכן לפנות חצי מהארץ וזה עוד 15. בקיצר,אתה מדבר על מנדט אחד שלא קיים לעומת עוד 40 של שמאל פוטנציאלי. ואז מה נשאר לך זה 30 ימניים. אם המפז"ל לא היו מתמודדים אז לאיחוד היו יותר מנדטים מחילונים שהלכו לליברמן. וראיתי הרבה אנשים באותו יום שהצביעו לו בגלל הנושא של הדת. תקרא עוד פורומים במסגרת העבודה שלך שאתה מקבל עליה כסף מאולמרט ואז תראה עוד תגובות שחושבות כך. במקום לקרב את המתונים שמוכנים למסור חלקים מהארץ ולאכול חזירים אצלך בבית תקרב את החילונים היהודיים שחיים כאן.

אמורוסו

New member
אריאל זילבר שר "אני תמהוני"

מה עוד אפשר לומר. ההבדל בין בני אלון לבין מרזל הוא שבני אלון פתוח לציבור החילוני וקיבל עליו את מצע מולדת שבעד דו קיום בין דתיים לחילוניים, בניגוד למרזל שלא יוכל לסבול אדם חילוני ברשימה שלו, ולכן חושב שקליינר דפוק בכך ששם מלכת יופי חילונית ברשימתו. שוב פעם נכנסת למנטרה של סימני השאלה. משונה מאוד. איפה איפה. איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא. איפה איפה הופה היי. איפה בן לאדן ? איפה WALLY ? יש מטרה לשאלות שלך ? בסופו של דבר בהצבעת הכנסת , כל פינוי (תוכנית התנתקות) דורש הצבעה כזו שכן צריך חוק ספציפי בשביל לגזול את זכות הקניין של התושבים, יהיה לאולמרט רוב של 61 (קדימה, מרץ, עבודה וכנראה גימלאים - נקווה שחלק מהם לא.. אבל כרגע מסתמן שכן). החרדים, ליברמן צפויים להיות נגד. המנדט הקריטי של מרזל עלה לנו ביוקר. פשוט.

אמורוסו

New member
רק אדם תמהוני כמוך

יחשוב שאם האיחוד היה רץ בנפרד ועוסק יום ולילה בהכפשה הדדית עם המפד"ל בנוסף להשמצות שהיה צריך לסבול ממרז"ל ומהליכוד, מאבד את רוב ההישגים החברתיים שלו, ומראה על פילוג נוסף מוטרף (סקרים הראו שהציבור לא הבין מה ההבדלים בין איחוד למפד"ל לפני האיחוד) היה נותן לנו עוד מנדטים
הבחירות אם הוכיחו דבר אחד הוכיחו שככל הנראה ללא האיחוד הזה, שתי המפלגות היו מגרדות את אחוז החסימה בקושי. או אולי נקשיב לך. "בן אדם" שעד אתמול עוד טען שלמרזל יש סיכוי להיכנס לכנסת בגלל עוד קולות שלא נספרו ?
או שהמדגם לא מייצג ובסוף התברר ש-100 אלף איש הצביעו מרז"ל.... זכור לך ?
כן אתה ממש כותב בשכר בר סמכא. מרזל צריך לבדוק את האנשים שלו היטב.

אמורוסו

New member
רגע, פיספסתי את זה....

מרזל שיחרר את הר הבית
? ומה זה ... 7 = 9. איזה עוד פנינים תביא לנו.

תשובה

אין בעיה עם המרזליסטים, יש כאן בעיה עם כאלה שבאים לפורום על מנת לעשות ריבים ולעורר מחלוקות. זהו פורום שניתן להתווכח בו אבל לא אתן להפוך אותו לפורום השמצות מכל כיוון! וכבר בזה שאמרת "נבדקו ע"י דתיים מושחתים" אתה עלול להכנס לרשימה. זהו אינו פורום השמצות!

למעלה