נמאס

donkeyshoot

New member
נמאס

כבר פעם שנייה שאני חוזר מהבצפר עם שני חברים ופתאום באים איזה קבוצה של 3 ילדים בערך כיתה ו' או ז' או שבכלל הם לא בבצפר כי ילדים כאלה ניראה לי שלא מקבלים לבצפר נורמלי... קיצור זה בדרך חזרה מהבית שלי ככה שקשה ללכת בדרך אחרת. אין לי מושג למה אבל הם נטפלים אליי עם מקלות בקבוקים וכל זה ואני לא ממש יכול להחזיר להם למרות שאם לא הייתי יודע שיש להם גב מפה ועד אילת, הייתי פשוט מסיים להם את החיים אחרי שנייה. זה לא הבעיה שאני לא יודע להגן על עצמי כי למדתי אמנויות לחימה כאלה ואחרות אבל הקטע הוא שיש להם גב ולמרות שאני גדול מהם באיזה 4 שנים ויכול לפרק שם אחד אחד, אני לא מעז לעשות את זה כי הם ילדים משוגעים שיכולים ברגע להוציא איזה סכין או לזרוק אבן וכמו שאמרתי יש להם גב שאני לא רוצה אחרי זה להסתבך איתו כל החיים... קיצור מה הייתם עושים במקומי? אני אפגוש תילדים האלה כמעט כל פעם כי זה בדרך לבצפר ואפילו שעכשיו יש חופש אני מתכוון לעבוד שם ועדיין אני יעבור שם....

RoyceGracie

New member
חבל שלא שיחקת אותה קשוח מההתחלה

אם אתה גדול מהם ב 4 שנים, עדיין לא מאוחר מידי להפחיד אותם. ואזמה אם יש להם גב, תסתובב עם מקל כמה ימים.

donkeyshoot

New member
הם מסתובבים עם סכין כל הזמן

לא ממש למדתי להגן על עצמי מפני סכינים...אני יודע כמה תרגילים בקפוארה למכות של רחוב ועוד כמה ריטוקים מהאבקות רומית בתכלס זה אמור להספיק לי בקרב מול צוציקים כאלה רק שפתאום אחד מהם יכול להוציא סכין והחיים שלי יהיו היסטוריה...ואתה יודע זה ילדים כאלה שאין להם מה להפסיד, אבא מכה, אין כסף, אין חיים, אז הם מרשים לעצמם הכל והם חמולה כזאת שכל הזמן מסתובבת ביחד וזה נמצא ממש כמה מטרים מהבצפר שלי ככה שכל יום אני יכול לפגוש אותם ... לא יודע מה לעשות ..במצב כזה אני מבין שכל הידע בהגנה עצמית שווה לתחת כשזה מגיע למצבים כאלה כי אי אפשר לעשות בזה שימוש...

RoyceGracie

New member
ילדים בכיתה ז' הם באמת טמבלים

אני מניח שאם אתה באמת חושש לשלומך, תצטרך ללכת בדרך הארוכה עד שכל העניין יעבור והם בערך ישכחו אותך.

חחחחח יא מצחיק

תן להם סטירה תפיל אותם לריצפה.. כך מקל אם ישלפו סכין תכה אותם שישברו להם הידיים אחרי כזה דבר הם לא יטפלו אלייך... חחח ילדים כית ו..

donkeyshoot

New member
יש מאוחריהם חצי שכונה של עבריינים

כולל אחים גדולים שתוך רגע מתייצבים מולי ומכסחים לי את הצורה... אם זה היה רק הם כבר מזמן הם היו בבי"ח... אי אפשר לצאת ככה מהבית אינעל דינק:(

א1ט1

New member
הדברים האלה לא פשוטים

"פשוט אל תסתבך" זה לא כ"כ פשוט לפעמים.

floppy disk

New member
אני יודע

אבל מההסבר שלו משתמע שיש מוצא, והוא פשוט לא אוהב לקחת את הדרך הארוכה (כמו כולנו)... אבל צריך לעשות שיקולים מעשיים יותר

א1ט1

New member
גם כשהוא ייקח את הדרך הארוכה

חבר'ה שרוצים להטפל למישהו יצליחו גם אם הוא ייקח את הדרך הארוכה. לא יקרה שהוא יעבור לידם במקום אחר? יקרה. צריך פתרון קצת יותר יצירתי.

sansara

New member
אם לא תחזיר פעם, זה ימשך לנצח...

בעתיד חייך ולא רק עם הילדים האלה. תפנים את זה ואל תתנהג, אל תראה כמו קורבן. תוקפים אותך? אתה מכיר אותם? הם מתקרבים עליך שוב, תתקוף אותם ראשון. ומייד לאחר מכן תערב מבוגרים - כל המבוגרים שבנגיעת ידך, מורים, הורים ואף משטרה אם זה ממש רציני. כך בדרך הזו אתה תפרוץ את הקיר הזה של חוסר אונים שנוצר לך עכשיו. יהיה מפחיד, יהיה קשה ואולי אף כואב, אבל זה שווה. יעזבו אותך בשקט. עוד תצחק על הסיפור הזה בעתיד.

Dgogo

New member
כמה דברים...

כמה דברים שאולי יצילחו לעזור לך כי גם אני בחטיבה נמצאתי במצב דומה , רק הבעיה שלי לא הייתה היכולת הפיזית להגיב כמו שלך יש כפי שאתה אומר.. אז ככה: * תנסה ליצור עם מישהו שהם מכירים מן סוג של קשר קליל של שלום שלום ושל נחמדות... זה הדבר שהכי עוזר מניסיון הוא פשוט תמיד יבוא לעצור אותם ולהפסיק אותם מהמעשים שלהם והם לא ימשיכו יותר.. לא אומר שתיהיה חזר שלו אלא רק שלום שלום.... *במקרה שהשיטה הקודמת לא עזרה פשוט בפעם שהם מציקים לך תרתק אותם קשה לצוציקים בכיתה ז' פשוט במקרה הכי גרוע שבור להם את היד.. * תשתדל תמיד ללכת עם מישהו/י לא ממש משנה * תדאג שתמיד יהיה לך איזשהו חפץ בהישג יד.. במקרה שהמתמשת בשיטה השניה כדאי אולי שתערב מבוגרים...ותפנה למשטרה...

tiger claws

New member
גם לי יש הצעה

פעם אחת תביא איתך מלא אנשים שקרובים אליך - נגיד איזה 30-40 בערך , תעשו מעגל מסביבם ותתחילו לזיין להם את האמא במכות. עוד אפשרות זה להפוך אותם לעיוורים ככה שהם לא יזיקו לאיש והם לא יזהו אותך (מומלץ מזלג כזה של בשר לתקוע להם בעיניים). הכי טוב זה לקנות מעין אקדח מזויף(אני כבר מצאתי משהו כזה)ולבוא עם כמה חברים שלך שיתפסו אותם ותצמיד להם באיומים לרכה. דבר אחרון זה פשוט לרדוף אותם כל החיים באיומים של מאפיה וכו'(תביא את חבר שלך שיתחפש למישהו כזה מסוכן ותבקש מעוד כמה בריונים שאתה מכיר לבוא עם סכינים כאלו בצדדים)

ננדין

New member
גם לי יש הצעה:

בשביל המחיר הנכון אתה יכול לשכור אותי ואת חבר הכי טוב שלי בשביל להפחיד אותם! אנחנו יכולים להראות מאוד מאיימים, אם צריך, ואני מבטיח לך שאחרי שאנחנו נאיים עליהם הם לא יתקרבו אלייך יותר...
צירפתי תמונה שלי ושל חבר שלי בפוזה יומיומית מאיימת במיוחד. (תעשה טובה ואל תעשה שטויות...)

Boogieman

New member
למי שזורק עצות נוסח "תכניס להם"...

אני לא יודע מה הוא יכול לעשות, מה שאני כן יודע זה שאחד מהנערים שאני מדריך כמעט לא יוצא מהבית (ולוקח סכין כשכן) בגלל שמחפשים אותו. מחפשים אותו בגלל שהוא וחבר שלו דפקו מכות לכמה ערסים שבכלל תקפו אותם קודם. בקיצור, לאט לאט עם הפתרונות הגאוניים, הם יכולים לעבוד והם יכולים לסבך אותו עוד יותר באותה מידה, ולנו אין מספיק מידע בשביל להעריך מה יקרה.

../images/Emo6.gifאתם לא נוטים להגזים?

אפשר כבר לחשוב שכל זב-חותם בחיתול עם אי קיו 60 הוא חתיכת אל קאפונה...

RoyceGracie

New member
דווקא הטמבלים עם האיי קיו 60

הם כן האל קאפונה. אני עכשיו עושה שנת שירות בכפר נוער לילדים שהגיעו לשם מכל מיני סיבות. והטמבלים עושים את רוב הדברים הדביליים, וזה כולל דקירות.

Boogieman

New member
תבוא לשכונה שלי פעם.

לא, לא כל ילד בחיתול הוא אל-קפונה, אבל יש ילדים דפוקים עם חברים/אחים גדולים שהם יכולים לערב ומצב כזה, אם הוא לא נפתר מוקדם ע"י תמהיל נכון של איום ודיפלומטיה, יכול להתדרדר מכלום למקומות מופרעים לגמרי. בסך הכל, רוב הילדים כאן, גם הערסים, הם אחלה, אבל זאת סביבה מסריחה עם כללי משחק מסריחים ומספיק ילד מטומטם אחד שדרכו לו על האגו כדי להתחיל תגובת שרשרת שתסתיים במלחמת כנופיות. הילדים שעליהם סיפרתי נכנסו לויכוח קטן וטפשי, אחד מהערסים שאתם היה הויכוח (בסך הכל אחד) לא רצה להניח לעניין אז הוא התחיל קטטה וכל השאר הצטרפו כי לא מפקירים חבר. הם דפקו לאחד מהילדים שאני מדריך שרשרת ברזל בראש (כמה פעמים) אבל בסוף חטפו מכות בעצמם. עכשיו, חודש אחרי המקרה, אח של אחד התוקפים מחפש לנקום בילדים האלה. אז תגיד לי אתה, אני מגזים או לא?

אגיד לך מדוע אתה מגזים :

אתה מגזים מסיבה מאוד פשוטה. לוגית- באם כל מבוקשם של האנשים האלימים האלו היה לפגוע, להזיק, להרע ולקטרג- סביר להניח שלא היו תוקפים לאור היום כי אם באישון לילה ודואגים לטשטש עקבות. אבל היות וכדבריך, בשכונת מגוריך כל דכפין מכיר את הבליהם הצפויים מראש לפני ולפנים, המסקנה היא שהם לא מפלצות וחלאות אדם, אלא חבורת ילדים משועממים שרוצים קצת כבוד ואגו-גראנדיוזי... זה ערב רב ופוחז, לא night-stalkers. ולראיה - לי אישית אין בעיה לתת לאנשים כאלה את הכבוד שהם כל כך דורשים למען תנוח דעתם על מי מנוחות, ולמעט מספר מועט יחסית של מקרים - מעולם בחיי לא הותקפתי בידי חבורה, גם כשהסתובבתי באזורים אלימים לבדי או עם חברים.

למעלה