תקשיב טוב...
גארנט רשום 11´6, אבל הוא לא!!! ואני לא סתם אומר. הוא הגיע לליגה בגובה הזה כשהיה בן 18, ומעדיף להיות רשום מתחת ל-7 פיט, אבל הוא שניים-שלושה סנטימטרים מעל. הוא יותר גבוה מנסטרוביץ´, ויש לו ידיים ארוכות שגורמות לו לשחק כמו 2.18. באופן כללי, אני בערך האחרון שכדאי לך להתווכח איתו. ההבדל בעמדות, ידידי, מעבר להבדל הסמנטי שדאנקן ומאלון הם 4 וגארנט הוא 3 (סמול פורוורד בלבד!) - שדאנקן ומאלון הם שחקני פוסט-אפ שמסוגלים, בדגש על מסוגלים, לשחק עם הפנים לסל. גארנט, בעמדה 3, הוא בהגדרה שחקן חוץ, עם יתרון ענק של גובה לשחק מתחת לסל. סמית´ הוא באמת המחליף שלו רוב הזמן, אבל בגלל שבחמישייה תפס את המקום שלו פאוור פורוורד אחר - סם מיצ´ל, גארי טרנט או מארק ג´קסון (בשלבים קודמים של העונה). נכון שהקליעה היא לא הצד החזק במשחק שלו, אבל הוא קלע טוב מאד מבחוץ. בקשר לפוסט, מה הקשר למארק ג´קסון בכלל? גארנט הוא אחד השחקנים הכי מגוונים ששיחקו בליגה, ואני לא מבין איך אתה מעיז בכלל להתווכח על זה. לא חייבים להתווכח על כל דבר רק לשם הוויכוח. ברנדון לא בריא ולא בכושר. אני לא מפקפק לרגע בזה שראית את ברנדון בעונה הראשונה שלו (היית, אם אני קורא נכון, בן חמש?), אבל אם אתה ממשיך להתעקש שבילאפס שחקן יותר טוב, אז יש לי ספקות לגבי ההבנה שלך את המשחק הזה. ונחזור, בפעם האחרונה, לנושא סטוקטון, לטובת B-BALL שכנראה לא הבין למה התכוונתי. דבר ראשון, תרומה של שחקן ל-א נמדדת רק בנקודות!!! להסתכל על סטטיסטיקה ולקבוע שסטוקטון קלע ככה וככה אז הוא לא סקורר זה ממש לא לעניין. סטוקטון הוא עושה-משחק, שמסוגל לתפקד גם כסקורר. וזה שזריקה נכנסת או לא נכנסת לא קשור להגדרת התפקיד שלו. גם מייקל ג´ורדן ולארי בירד ורג´י מילר הפסידו עשרות משחקים עם החטאה בשניות האחרונות, זה אומר משהו? סטוקטון ניצח כל כך הרבה משחקים בקריירה כל כך ארוכה, שבגילו באמת שאין לו יותר מה להוכיח לאף אחד.