נמאס, פשוט נמאס.

shohamz

New member
סטוקטון הוא לא GO TO GUY

יש מצבים בהם סטוקטון משאיר את הכדור אצלו לזריקה אחרונה ויש מקרים בהם הוא מוסר. הוא אחד השחקנים המלוכלכים בליגה (במובן הטוב- כמו הנפלד אצלנו), הוא ומג´יק הם המוסרים האולטימטיביים של כל הזמנים אבל סקורר הוא לא. השוט סלקשן שלו מעולה אבל הוא לא סטריק שוטר. הוא ווינר ויעשה הכל כדי לנצח אבל לא ברמה של מילר וג´ורדן ואפילו לא של מג´יק. רוב זריקות הקלאץ´ שלו פשוט לא נכנסות.

קיר קמט

New member
גארנט 6"11

משמע , הוא פלוס מינוס בגובה של נייט האפמן. ובאמת שלא כדאי לך להתווכח איתי על זה. ומה ההבדל בין העמדות של גארנט לאלה של דאנקן ומלון ? ג´ו סמית התחיל להיות המחליף שלו , והוא 4. ואם קייג´י משחק בעמדה מספר שלוש , הוא אחד השחקנים שקולעים הכי פחות טוב בעמדה מספר 3. הוא רק יכול לנצל את הגובה בפוסט , אבל הוא לא קלע פוסט טוב כמו מארק ג´קסון אפילו (מרגיז אותי שכזה גמד מסוגל לשחק כזה טוב בפוסט.) ותרל ברנדון כבר חזר השנה והספיק להכיר את הספסל כשבילאפס ושצ´רביאק פתחו על חשבונו. במשחק הראשון שראיתי אותו בבוסטון מול שיקגו הגדולה עדיין בעונה הראשונה שלו , במשחק הראשון שלו , כבר אז התלהבתי ממנו והייתי בטוח שיצא ממנו שחקן גדול. זה שהוא עבר חמש קבוצות עד השנה , זה לא אומר כלום.

עידו17

New member
תקשיב טוב...

גארנט רשום 11´6, אבל הוא לא!!! ואני לא סתם אומר. הוא הגיע לליגה בגובה הזה כשהיה בן 18, ומעדיף להיות רשום מתחת ל-7 פיט, אבל הוא שניים-שלושה סנטימטרים מעל. הוא יותר גבוה מנסטרוביץ´, ויש לו ידיים ארוכות שגורמות לו לשחק כמו 2.18. באופן כללי, אני בערך האחרון שכדאי לך להתווכח איתו. ההבדל בעמדות, ידידי, מעבר להבדל הסמנטי שדאנקן ומאלון הם 4 וגארנט הוא 3 (סמול פורוורד בלבד!) - שדאנקן ומאלון הם שחקני פוסט-אפ שמסוגלים, בדגש על מסוגלים, לשחק עם הפנים לסל. גארנט, בעמדה 3, הוא בהגדרה שחקן חוץ, עם יתרון ענק של גובה לשחק מתחת לסל. סמית´ הוא באמת המחליף שלו רוב הזמן, אבל בגלל שבחמישייה תפס את המקום שלו פאוור פורוורד אחר - סם מיצ´ל, גארי טרנט או מארק ג´קסון (בשלבים קודמים של העונה). נכון שהקליעה היא לא הצד החזק במשחק שלו, אבל הוא קלע טוב מאד מבחוץ. בקשר לפוסט, מה הקשר למארק ג´קסון בכלל? גארנט הוא אחד השחקנים הכי מגוונים ששיחקו בליגה, ואני לא מבין איך אתה מעיז בכלל להתווכח על זה. לא חייבים להתווכח על כל דבר רק לשם הוויכוח. ברנדון לא בריא ולא בכושר. אני לא מפקפק לרגע בזה שראית את ברנדון בעונה הראשונה שלו (היית, אם אני קורא נכון, בן חמש?), אבל אם אתה ממשיך להתעקש שבילאפס שחקן יותר טוב, אז יש לי ספקות לגבי ההבנה שלך את המשחק הזה. ונחזור, בפעם האחרונה, לנושא סטוקטון, לטובת B-BALL שכנראה לא הבין למה התכוונתי. דבר ראשון, תרומה של שחקן ל-א נמדדת רק בנקודות!!! להסתכל על סטטיסטיקה ולקבוע שסטוקטון קלע ככה וככה אז הוא לא סקורר זה ממש לא לעניין. סטוקטון הוא עושה-משחק, שמסוגל לתפקד גם כסקורר. וזה שזריקה נכנסת או לא נכנסת לא קשור להגדרת התפקיד שלו. גם מייקל ג´ורדן ולארי בירד ורג´י מילר הפסידו עשרות משחקים עם החטאה בשניות האחרונות, זה אומר משהו? סטוקטון ניצח כל כך הרבה משחקים בקריירה כל כך ארוכה, שבגילו באמת שאין לו יותר מה להוכיח לאף אחד.

עידו17

New member
סליחה לקיר

בקשר למה שכתבתי על בילאפס, חשבתי שהתכוונת לזה שראית את ברנדון בעונה הראשונה. אז סליחה.

קיר קמט

New member
דביל

לא אמרתי שבילאפס שחקן יותר טוב מתרל , יש הבדל בין להיות יותר מוכשר ובין להיות יותר טוב. מה אני אגיד לך , הרבה כשרון אין לסטוקטון , אבל הוא עדיין אחד הרכזים שהיו הכי טובים בליגה. (למרות ששאקיל גם מוכשר בצורה יוצאת מגדר הרגיל וגם השחקן הכי טוב בליגה , אבל זה לא קשור.) כמובן שאתה מבין יותר מכל הליגה , ומהאתרים הרשמיים , אין ספק. ואם סם מיטצ´ל פאוור פורוורד , אני צנצנת.

עידו17

New member
תרגיע

הרבה כישרון אין לסטוקטון? על זה אני לא אגיב, נמאס לי לדבר על סטוקטון. לא מפתיע שקשקוש כזה יגיע ממך. את מה שכתבתי על גארנט קראתי בראיון עם נסטרוביץ´ עצמו, והוא יודע מה הגובה שלו קצת יותר טוב מהאתרים הרשמיים. רבאק, מספיק להעיף מבט על גארנט כדי לראות שהוא לא 2.10. וסם מיצ´ל, אדון צנצנת, בגילו, הוא פאוור פורוורד לכל דבר ועניין. לא אמרתי שאני מבין יותר מכל הליגה, רק ממך, ובכל הודעה אתה רק מחזק את זה יותר.

למעלה