נמאס מלשון! תוחזר אזרחות לאלתר!!
א אגרול אדום New member 26/6/03 #2 מה?!?!? את רוצה להרוג את כולנו? עד שזה נגמר? עוד קצת והכל יגמר הכל! (אולי מועד ב' מתמטיקה אבל מה זה משנה? מיום ראשון אנחנו בחופש רשמית!!!)
מה?!?!? את רוצה להרוג את כולנו? עד שזה נגמר? עוד קצת והכל יגמר הכל! (אולי מועד ב' מתמטיקה אבל מה זה משנה? מיום ראשון אנחנו בחופש רשמית!!!)
מ מור קן נווה שאנן New member 27/6/03 #4 זה עומר שלו... עומר אני מקווה שלא פגעתי בזכותך לפרטיות כשפירסמתי את שמך ברבים...אבל אני מניחה שלא נסיתי לשמור על זהות חסויה....
זה עומר שלו... עומר אני מקווה שלא פגעתי בזכותך לפרטיות כשפירסמתי את שמך ברבים...אבל אני מניחה שלא נסיתי לשמור על זהות חסויה....
A ALINNE New member 27/6/03 #5 החשיפה הגדולה.. סתם.. עומר, אני טובעת בחומר ללשון וזה כ"כ קשה ומשעמם אז התכוונתי שעדיף אזרחות.......
א אגרול אדום New member 27/6/03 #6 מור הרסה לי הכל! עכשיו אני צריך להחליף שם משתמש והכל ולא להיכנס לפה איזה חודש... (שטויות - הכל רשום אצלי בפרטי). יום ראשון הגדול בדרך... אל תמותו עד אז...
מור הרסה לי הכל! עכשיו אני צריך להחליף שם משתמש והכל ולא להיכנס לפה איזה חודש... (שטויות - הכל רשום אצלי בפרטי). יום ראשון הגדול בדרך... אל תמותו עד אז...
T trouble maker2 New member 29/6/03 #8 וואי אני בדיוק ההיפך ממך תנו לי 3 מבחנים בלשון ורק לא אחד באזרחות לשון זה עוד נחשב מקצוע ריאלי וצריך גם לחשוב בו קצת לא רק לשנן ולחרוש ולמות משעמום כמו באזרחות...
וואי אני בדיוק ההיפך ממך תנו לי 3 מבחנים בלשון ורק לא אחד באזרחות לשון זה עוד נחשב מקצוע ריאלי וצריך גם לחשוב בו קצת לא רק לשנן ולחרוש ולמות משעמום כמו באזרחות...