נמאס מלוד

zivsb

New member
סולידית יפה! נכבד כל דיעה וכל מועמד

גם את
נצביע בהתאם למצפוננו ואם "kees" חושבת אחרת ורוצה את זו זכותה
את לא!בסדר נמשיך לנסות להשפיע

kees

New member
מה אני רוצה??

כתבתי שאני לא יודעת במי לבחור כי אני לא מכירה אפילו את ה"מצע" של כל מועמד כיוון שבבחירות הקודמות כל המידע שהגיע אלינו בשכונה היה ברוסית בלבד וככה לא ניתן לדעת מי ומה אשמח להתעדכן ולקבל חוו"ד על המועמדים השונים ומה הם מציעים ומבטיחים

zivsb

New member
../images/Emo95.gif כבר יש

מועמדים? נכון לרגע זה יש 3 ה
המכהן האל"מ ומזכיר ההסתדרות את תראי ותשמעי את כולם ואולאי יהיו עוד נעדכן אותך

lj101

New member
בוקר טוב, זו בדיוק הכוונה שלי

הנקודות שציינתי הן הם העיקריות ושצריכים לטפל בהן המועמד הטוב ביותר צריך להיות מספיק חכם להבין כי נגמר עידן ההבטחות הסרק. אבל מה הבעייה שלכם שכל ראש עיר שייבחר תהיה לו בעייה בבניית הקואליצייה ולכן לא יוכל לשנות את מפת חברי המועצה. כפי שכתבתי לפני מספר ימים מועמד חיצוני חג'ג', בוריס שאינם מיוצגים שמועצה ע"י מפלגתם לא יוכלו לבצע את המשימה העקרית לשינוי המצב בעיר לוד. לגבי הכתיבה בעיתונים תאמין לי שיש איזה עוזר קטן לכל מועמד שמעלעל בעיתונות המקומית וזה התפקיד שלו להעלות את הנושאים שכואבים באמת.

ה דרומי

New member
מה שאפשר לעשות קצת לחזות

העיר לוד אבל גם רמלה לעשות פסטיבל פיסול ואת הפסלים להציב ברחבי העיר. יתן קצת יופי בעין. הדרומי עוד כמה שעות בדרך לזוגה לסופע"ש.

העיר הזאת../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

אתה אומר: אפליג למקום אחר, אמצא לי עיר יותר טובה. בעיר הזאת, כך מסתבר, חלפה מזמן האהבה. אתה אומר: בעיר הזאת האור לא אור הכל אפור כאן ותפל, האנשים - האל ישמור
וכל היתר ערפל. אבל אתה לא תפליג למקום אחר, לא תילך לערים זרות ולא תזוז מכאן, חבר, עד סוף כל הדורות. אתה תלבין ותזדקן בתוך אותן הסמטאות אולם לאן שתסתכל תראה סביבך רק את מראות העיר הזאת אתה אומר: ביזבזתי את מיטב ימיי קבור בתוך חורבות הזמן וחי לי בין כשלונותיי ממתין לחסד לסימן אתה אומר: הלב רוצה לחבוק עולם
מכל מה שקיים לטעום, לפרוס כנף מים עד ים. זאת התשוקה, זה החלום
אבל אתה לא תפליג למקום אחר, לא תילך לערים זרות ולא תזוז מכאן, חבר, עד סוף כל הדורות. אתה תלבין ותזדקן בתוך אותן הסמטאות אולם לאן שתסתכל תראה סביבך רק את מראות העיר הזאת אתה אומר: עברתי כאן את רוב חיי במלחמות ללא תכלית, הספקתי כבר בשתי עיניי לראות הכל רק לא עתיד. אתה אומר: עצוב בין הסמטאות והשמיים כה נמוכים. כל התקוות בעיר הזאת קפלו מזמן עם הפרחים
אבל אתה לא תפליג למקום אחר, לא תילך לערים זרות ולא תזוז מכאן, חבר, עד סוף כל הדורות. אתה תלבין ותזדקן בתוך אותן הסמטאות אולם לאן שתסתכל תראה סביבך רק את מראות העיר הזאת

אתה לא צודק

בשנה האחרונה גרתי באזור אחר במדינה ופשוט עקב אילוצים שונים חזרתי להתגורר בלוד במשך הקיץ אבל מיד עם סיומו אני אף מהחור הזה

למעלה