נמאס מלוד

קח/י קו 461 או 460 וסע/י לתל אביב

אולי שם יהיה לך יותר טוב?! אני גרתי בתל אביב 4 שנים ולמרות שאהבתי אותה, לא יכולתי להמשיך לגור בה בגלל שמאוד יקר שם. אין שם יותר מקומות עבודה מאשר בלוד. גם בתל אביב מסתובבים ערבים, אותו סוג של ערבים שמסתובבים בלוד. גם בתל אביב יש סמים בלי סוף, מכל הסוגים ויותר גרוע, למשטרה לא אכפת מהמועדונים שפועלים בסופי שבוע בין 11 בלילה לשמונה בבוקר. גם אני חשבתי בהתחלה "איזה באסה שאני צריכה לעבור לעיר כמו לוד". אחרי שנה כאן אני רואה גם את הטוב שבמגורים כאן ומה שלא טוב, משנים!!!

zivsb

New member
אמא בריבוע ברוך רב שובך.......

אני עבדתי בתל אביב למעלה מ20 שנה כל בוקר בקו 460 עם קו 4 עברתי דרך הרחובות שלך וראיתי את מה שיש לעיר ללא הפסקה להציע ויש לה אבל נכון לי בלוד היה טוב יותר היום ישנם לודאים שעזבו ולא שינו כתובת בשביל המעון הגן ובית הספר צעירים שקנו במודיעין לא יכולים לעמוד בעלויות והתיחלו לברוח יש תקווה ללוד צריכים פשוט לנפנף את המנהיגות ה
מההנהגה ויש סיכוי

ה דרומי

New member
נו אז הגיע הזון לעשות מעשה

ולהחליף את ה
וחבר ה
\
על תשבו תקומו ותעשו.זה כמובן רק

zivsb

New member
נחליף את ../images/Emo151.gif../images/Emo163.gif../images/Emo150.gif בעזרתך.

ובעזרת זוגתך שתחייה זו לא
זו
של דרישה

ה דרומי

New member
בסוף היה טוב או שכן או שלא

ובכלל האם ועדה קרואה. תהיה טובה יותר מכול ראש עיר מכהן. ובכלל ראש העיר של לוד נכנס לא מזמן לתפקידו {בגלל סיבות מצערות}. האם לא שווה לתת לו קדנציה מלאה בשביל להזיז דברים? יאללה אני שולח את הזוגה להצביע רגע לי צריך בכלל להצביע
ל
או ל
או
ואולי בכלל ל
?.

zivsb

New member
הועדה הקרואה הייתה כישלון וה../images/Emo151.gif

כיהן לפני ואחרי אסור לו להשאר יום אחד הוא לא
הוא מוצר של העיר יש מוטציות בטבע והוא מוטציה אורבנית

ה דרומי

New member
אז מה שבעצם עומד לקרות זה

שיתחיל "מצעד" המועמדים בשכונות וכול אחד יתן מלא הבטחות . וחוגי בית וכו. מה בסוף היה אותו הדבר עד הבחירות רק יבטיחו ויום אחרי כלום. אז איך אתם עושים שמעבר לאותם כול ההבטחות היו גם תוצאות. למילים? .. ה
ניות לשלטון.

zivsb

New member
נשמע את כולם ונבחר בנראה לנו ביותר

כולם כיהנו בעבר הפעם ננסה

kees

New member
לא רק הייתי יודעת למי להצביע

בבחירות הקודמות כל ה"ניירת" שהציפה את תא הדואר שלי היתה ברוסית- כנראה שהבוחרים בישראלים לא היו חשובים לכן לא הלכתי להצביע בכלל. נראה האם הפעם יהיה שינוי בעיניין או לא

zivsb

New member
בקר טוב "kees"מגיע לך../images/Emo25.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הנה היא באה ועוד לא ילדה או "ילדה"עוד לא ילדה ילדה?

ה דרומי

New member
ברוכה הבאה לזוגה שתחיה ../images/Emo23.gif

הגיעו הימים הנוראים?
טוב לראות אותך כאן. אז את כבר כאן . אז על הדרך כבר תכתבי גם. בכול אופן ברוכה הבאה.
אני רק אורח כאן..

kees

New member
היי חמוד רק "קפצתי" לביקור קצר כאן

והגבתי. מבטיחה מידי פעם לעשות כאן סיור אבל לא באופן קבוע. בכל אופן היום קיבלנו בשכונה מכתב מחברת הניהול על כך שהם משפצים את השכונה ומתקנים ליקויים וכאלו - - שמים לב שיש בחירות באופק לא?????

ה דרומי

New member
שהיה בשעה טובה אחרי שלקחו

את הריאה הירוקה ועשו במקום זה גן ילדים מעניין האם בכונת העיריה לבנות ריאה ירוקה במקום אחר? כמה מגרשי משחקים לילדים היה יכול לחולל פלאים במקום כמה ספסלים ששם נפגשות הבבושקות{סבתאות} ששומרות על הילדים.

lj101

New member
היו לי שני זוגות חברים שקנו

דירות במיטב כספם באחת מהשכונות החדשות (לגור בכפר ולחיות בעיר) נחשו תוך כמה זמן הם ברחו הרמלה ? תשובה: תוך שנתיים וחצי הם ברחו מבלי להסתכל אחורה, השאלה היא למה ? בגלל הערבים ?, לפי דעתי לא, מכוון שהרוב היהודי הדומיננטי בערים רמלה ולוד לא עושה די בכדי לשפר את המצב. הסיבות לכך הם רבות אבל אציין כמה מהן: א. רשויות החוק אינן נלחמות בכל הכוח בכדי למגר את בעיית השבחי"ם ב. הפיקוח העירוני בערים רמלה ולוד שואף לאפס כל אבו ענטר או נרקומן שרוצה להקים קיוסק או דוכן אבטיחים אינו מטופל ביד קשה דוגמת העיר חולון. ג. אוכלוסיה בעייתית שאין להם את תנאי הלוקסוס בערים שלהן מגיעות לרמלה ולוד. ד. איכות החיים כתוצאה מהזנחה פושעת של הרשויות המקומיות של מבנים או הרחובות הראשיים דומה לבתים כמו בקסבה של שכם אז אל תתפלאו כי איכות החיים נמוכה ומחירי הדירות. ה. אי הפעלת חוק שימור מבנים וחזות העיר גורמת להרבה תושבים עוגמת נפש כאשר הם רוצים למכור דירה (אם הדיירים אינם משקיעים במבנים שהם גרים בהם מסיבות ידועות מראש אז אל תתפלא שמחירי הדירות שואפים ל-0) וכמובן הרשות המקומית לא מטפלת בעניין כי לא מעניין אותה. ו. תרבות הפנאי, איזה בר דעת יבוא לעיר שאין בה בתי קפה, מסעדות, קולנוע ומקומות בילוי נוספים מלבד דבר אחד או שניים שאנו אלופים בהם שוארמה וטוסטים שזה מה שיש לנו ובתי קפה לקלפנים או "אינטרנט קפה". ז. ונדליזם, אם נקרא לילד בשמו האמתי השחתת רכוש ציבורי, ואין תגובה נאותה מצד רשויות החוק והעירייה כאשר כל פלוני שנפטר לו מי מהמישפחה עם כל הצער שבעניין תולה מודעות אבל בגודל של פוסטר היכן שבה לו או מודעות פרסום לכל מיני זמרים בגרוש או כמובן הלהיט באיזורנו שהרבנית ק מגיע לעיר אז איך אתם מצפים לאיכות חיים. חברים יקרים תפסיקו לבלבל ת'מוח ולהאשים אחרים תאשימו את עצמכם במצב, תתחילו להתלונן ולפרסם בעיתונות המקומית על מטרדים או פעילות ונדליזית של התושבים רק אז יהיה שיפור הערים רמלה ולוד. בברכה LJ101

zivsb

New member
בקר טובlj101 נאיביות?

כל מקומון נקנה תמורת" כסף " ויש כאלה בעד שווה כסף ללא הרשויות והבחירות אין הצדקה למקומונים באזורינו כמי שחטא ומשך בעט הביקורת הקונסטרוטיבית מהמקומונים לא נוושא חיבים ביום הבחירות להחליט נכון ולבחור את הראוי ומי הוא הראוי? זו השאלה וביחד ננסה להיות שקספיר ונכתוב מחזה ראוי

סולידית

New member
המועמד הראוי../images/Emo110.gif

הוא לא אחר מאשר גבי אסרף... למתלבטת, איזה עוד אופציות יש לך?? כל שאר המועמדים מושחתים לכן העיר נראית כמו שהיא נראית!

למעלה