נמאס מלוד

נמאס מלוד

אז מה אתם אומרים איך יוצאים מהחור הזה שקוראים לו רמלה-לוד מחירי הדירות ירדו לרמה של מחירים במחנות פליטים יום יום מייבאים ללוד עוד ועוד אוכלוסיות עניות וחלשות-(איתיופים, בוכרים), עובדה ששמה קץ לתיקוות הצמיחה בעיר ולעלייה באיכות החיים, הערבים מתרבים כמו ארנבות. לכל ילד שלישי בעיר יש פרצוף דיבילי. אין עבודה אין בילויים והעם שוטק אני מציע לצאת להפגנות ולמחאות המוניות כנגד המצב. אמהות חד הוריות צועדות מאות קילומטרים ואנחנו שחיינו וצעירותינו נרמסת לא עושים דבר

סולידית

New member
במקום לקטר../images/Emo110.gif

תנסה להשפיע והכי חשוב, יום הבחירות קרב ובא!!

כמו שאמרת...

"ואנחנו שחיינו וצעירותינו נרמסת לא עושים דבר" אנחנו...כלומר גם אתה לא עושה כלום.. אז במקום להתלונן קדימה לקום ולהתחיל להזיז עניינים!

צריך להביא עוד יהודים ללוד ורמלה

ולרסק את ההשתלטות הערבית הפרועה על ערים אלה!

zivsb

New member
קראת את מגילת העצמאות?

כדאי שתקראי לקרא לעצמך "ישראלית 1 " זה לא מקנה כלום גם לא ישראליות אגב יש לי הרגשה כי פער הגילים ביננו אינו מאפשר הידברות לוגית

מגילת העצמאות

במגילת העצמאות לא כתוב שמותר לבני מיעוטים לצפצף על החוק ולבנות איפה שמתחשק להם.הם אינם פטורים מציות לחוק. כמו כן לא כתוב במגילת העצמאות שערים ישראליות צריכות לקלוט פלסטינים מהשטחים.צריך להזהר מאוד משיבה זוחלת של פליטים לתוככי ישראל.גם ככה יש לנו בעיה דמוגרפית עם ערביי ישראל ואנחנו לא צריכים עוד ערבים במדינה שלנו.צריך להזהר מכל מיני "איחודי משפחות" למיניהם וכל מיני פלסטינים מהשטחים שמתחתנים עם ערביות ישראליות ומקבלים אוטומטית תעודת זהות כחולה,קיצבאות ביטוח לאומי וכו'.יש גם לציין שחלקם מעורב בטרור.

לך אולי יש בעיה דמוגרפית עם ערביי

ישראל.. לי ממש לא.. ונכון.. ערביי הארץ בדיוק כמו יהודי הארץ אינם פטורים מציות לחוק.. ואם את רוצה "להעיף" את אלו המצפצפים על החוקים- בכבוד... אבל לא להכליל ולהסיק שמעצם אמונת האדם באללה הוא גם עבריין...

זה שלך אין בעיה דמוגרפית

מראה על כך שלא אכפת לך שהיהודים יהפכו למיעוט במדינתם מולדתם.לשמחתי רוב היהודים לא מוכנים לוותר על הרוב היהודי.איזה מזל שלא כולם כמוך...

נא לא לעוות דברים...

אין לי כל כוונה לרב ערבי או יהודי במדינה... אבל... במקום "להעיף" ערבים אפשר פשוט "לייבא" יהודים... ואם אין כאלה שרוצים לבוא זה כבר עניין אחר...

zivsb

New member
את צודקת! אבל לא על זה חלקנו

השמועות בתקשורת מעט מאיימות ומפחידות ואני משתדל לעבור צד כאשר אני רואה בעייה הואיל ופתרנו סוגיה זו נמשיך.. ראשית אני שוב מתנצל היום למשל הזכרתי את ה יז" בתמוז יום פריצת החומות בירושלים וצינתי כי" יהודה" גלתה הזכרתי את המשתפי"ת " שירין חליל" את מכירה בערביי ישראל וזו הייתה המחלוקת אני בעד הפרדה מוחלטת הם שם ואנחנו פה ,

הפרדה מוחלטת מערביי ישראל?

אני מקווה שאתה לא מתכוון לנסיגה ישראלית מהגליל,מהנגב ומנחל עירון.

zivsb

New member
אני "ציוני" סוציאליסטי

המחרשה קובעת את הגבולות ובמציאות הנוכחיתגדר ההפרדה היא תשובה של הרע במיעוטו

zivsb

New member
נכון היו עולים ממדינות חבר העמים

והרוב עזב לדאבוני ראיתי בהם סיכוי ותקווה לעיר צריכים קבוצות אוכלוסיה עם חזון ואמונה ויש כבר בלוד גרעין אחד כזה אבל זה לא מספיק יש מקום לכולם צריכים לקיים את חוקי המדינה והעיר

למעלה