נמאס מהטעם לוואי!

נמאס מהטעם לוואי!

מישהו יודע איפה אפשר לקנות גולדסטאר במונטריאול ?

תודה.

drz400e

New member
מזכיר לי הודעה שהיתה כאן לפני איזה 10 שנים

״איפה אפשר למצוא בטורונטו סלט יווני טוב כמו בקפולסקי?״.....

גולדסטאר דוקא? בממלכת הבירות? במקום שבו אתה יכול להכנס לחנות משקאות ולקנות עשרות בירות שונות , ממבשלות מקומיות (ללא טעם לואי , או תוספת מים אחרי ההבשלה, כמו בבירות המסחריות הגדולות) , דוקא שם אתה מחפש את הבירה (שאני מודה , בשעתו , כשלא ידעתי מה זה בירה , גם אהבתי) הכל כך בינונית הזאת?

אגב , אני די בטוח שבאונטריו לפחות אין גולדסטאר , בגלל המונופול של הLCBO והBEER STORE . היבוא והרישוי פשוט יקרים מדי. אולי עם החוקים היותר מקלים של קויבק יש שם .

shaishoo

New member
גולדסטאר ?? את רציני או סתם מתגעגע?

זה כמו לאמר שהקפה במונטריאול גרוע (מה שדי נכון ברוב המקומות) אבל אתה מתגעגע לנמס של עלית (קפה מורות). יש פה כל כך הרבה בירות טובות. אבל הקנדים בעיקר אוהבים IPA מה שמריר מידי לחייך הישראלי או בירות סטאוט\פורטר כבדות , שאכן כבדות מידי לאקלים הישראלי החם (למרות שגינס תפס לא רע). בכל מקרה מה שאתה מחפש זה Red Ale אז יש לך את BELUE שמכינים אייל אדמוני שממש מזכיר את גולדסטאר (יותר הunfiltered). תהנה

מסכים, אבל הבעיה היא

שגולדסטאר, עם כל המסחריות והכל, בניגוד לבירות שיש כאן - חסרת טעם לוואי מוזר שנשאר אחרי שלוגמים ממנה.
וזה משותף לכל הבירות שטעמתי כאן, אפילו BLUEU.

shaishoo

New member
לא יודע לגבי המסחריות

אבל חלק גדול מהבירות כאן הן בירות בוטיק. יש בסט. דניס גם מספר פאבים שהן מבשלות בוטיק שמגישות בירות לא מסוננות. אני לא יודע מה הרקע שלך בבירות כלומר אם אתה שותה בכיף או אנין טעם (נראה לי שזה ביטוי הולם לבירות לא?) אבל יצא לי להכין בישראל בירות ואני חושב שהטעם הלוואי הזה שאתה מרגיש הוא דווקא מה שאני אוהב שנותן את התחושה של בירה לא מסחרית. זה הטעם של הלתת וכל הסחל'ה שנשאר לפני הסינון. אבל שוב אוכל, בירות, יין הכל זה טעם אישי כל אחד והבלוטות שלו.

RelmarBoys

New member
בירות בבקבוק

אחד הפייבוריטס שלי הוא בירות בבקבוק חצי ליטר (טול בוי של יהודים) די נדיר בעיר,
אבל אפשר למצוא פולניות כמו Zywiec או Tyeskie או את Baltika הרוסית - יש מבחר מודלים.
מאחר והלוקבו מאמין בהפרדה גזעית תוכל למצוא אותם באזורים מועדפים כמו רונסי או תורנהיל.
אם אתה מחפש את הטעם המימי המוכר חפש בירות זולות שמגיעות לחנות הסמוכהץ

הפולניות קצת מזכירות את גולדסטאר ומדי פעם אני מגריל איזה משהו שיש לו טעם של ״בירה לבנה״ -
אדווח כשאמצא.

shaishoo

New member
אני לי מבין מה הבעיה עם תירס מהונדס?

כל האוכל שלנו מהונדס וזה לא בהכרח דבר רע.

למעלה