נמאס מהבטחות

זה לא שהוא לא בעניין

שנינו מתים כבר לילדים ומאוד השתננו בשנתיים האחרונות. המציאות מאוד בידרה אותנו.
ויחד עם הבירורים והבדיקות והמסכת האין סופית הזאת של החוסר ודאות, באה גם ההחלטה של בשום-פנים-ואון לא לעשן.
לפחות לא בתדירות יומיומית או שבוע ברצף. פה ושם זה ממש לא מפריע לי.
המאמץץ צריך להיות משותף ואני מרגישה שהנטל הוא עלי. למה אני צריכה להיות תמיד עם היד על הדופק ולקחת אחריות.
למה אני צריכה להקריב את הגוף שלי למדע בזמן שהוא לא מוכן לותר על העישון.
מבינות?

נומלה

New member
זה קצת נשמע כמו החלטה פה אחד

הפה שלך. ברור שהוא לא מרגיש מחוייב לנושא כמוך ולכן לא מעונין להיות חלק מהמאמץ (שצריך להיות) משותף. רק שלא נעים לו מסיבה זו או אחרת להגיד לך את זה אז הוא מתקשר את זה בדרך אחרת.

V i n a

New member
מבינות..

"למה אני צריכה להקריב את הגוף שלי למדע בזמן שהוא לא מוכן לותר על העישון."

את לא מקריבה את גופך למדע, את עושה כל שביכולתך להרות ונעזרת במדע לשם כך. הכל עניין של השקפה.
את חושבת בצורה אמוציונלית ומתקרבנת, ואני עדיין טוענת שאת לא משאירה לו מספיק מקום כדי להיות חלש לפעמים ולרצות לברוח.
אולי תת-המודע שלו משחק תפקיד וגורם לו לחבל בתהליך כדרך התמרדות כנגד הלחץ שאת מפעילה, וכנגד ה"יד על הדופק" התמידית שלך.
דבר אחד אני יכולה לומר לך בביטחון, אם תמשיכי להעמיק את המשבר בהתנהלות הקורבנית שלך, זה ייגמר בבכי.

הוא ילד גדול והוא מודע למעשיו. אני בטוחה שהוא יודע שעישון מחבל בספירת הזרע, גם בלי שתזכירי לו.
במקום לשבת לו עם סטופר ולהודיע לו מתי הוא עובר על החוקים, נסי להבין מה המניעים שלו ולמה הוא לא עומד בהסכם.
אולי את יוצרת מעגל הרסני בו את מפעילה לחץ יומיומי ומנסה לשלוט בתהליך ובבעלך, וכך גורמת לו לרצות לברוח ממך מנטלית ולהרגע עם ג'וינט.
וחוזר חלילה.

Make Sense?

החללים שבדרך ליעד

תראי, מאוד מוחשי הלחץ שלך לתינוק. מאוד מוחשי שזה פרויקט שאת מתקתקת בלי לראות בעיניים, בלי לעצור לשניה ולבדוק אם זה נכון לך, לו, לכם כזוג. ביטלת את עצמך על מזבח היעד, ואת מתרעמת שהוא מסרב לבטל גם את עצמו.
אם רק את זו שכל הזמן עם יד על הדופק סימן שרק את באמת בעסק הזה, והוא בלית ברירה זורם איתך, עד גבול מסוים. את אמנם עוברת את כל הטיפולים המכאיבים והמטריפים את המערכות שלך, אבל גם הוא כבר שלוש שנים 'לא גבר'. כי הוא לא 'מצליח' לעבר אותך כדרך הטבע, ואנשים זרים מתעסקים לו בוובוס עם פינצטה באופן שלא עושה נעימים ובטח שלא תורם לגבריותו להזדקף בגאון. אם הוא יותר ויותר 'מורד' ומחפש לברוח את צריכה לראות בזה סימן קריאה גדול שמאותת שהלחץ עליו בתוך התהליך הולך וגדל. הוא רואה כמה זה חשוב לך, כמה את כולך בתוך זה בלי הכרה והוא לא מעז לעצור אותך, אבל מה שאתם עוברים לא עושה לו טוב. אם תמשיכי להיות רכבת דוהרת את תדרסי את הנישואין שלך בלי צל של ספק.

simpla

New member
זה מה שגם אני אמרתי ...

צריך לחשוב על התמונה המלאה , האם כדאי להיות צודקת ולהישאר בלי ילד ובלי בעל ?

איפה קצת גמישות , הליכה בין הטיפות , אם הוא התחתן איתך בוודאות הוא חשב על נושא ילדים , הוא זקוק לקצת הפוגה מכל המירוץ הזה , לחזור להיות מישהו חשוב עבור בת הזוג שלו ולא איזה מכשיר להתעברות,

תחשבי גם עליו , מה עובר עליו כעת , עם מה קשה לו , למה הוא זקוק לג'וינט הזה ,

נומלה

New member
אני לא אבל

מכירה את הטיפולים האלה מקרוב. ואני מסכימה בקשר לשאלות שהן נראה לי השאלות הרלונטיות ואני תוהה עליהן בעצמי.

מסובכת

New member
מבינה לליבך, אין לך ברירה אלא לדבר ברגליים

ישנם אנשים ששומעים ואומרים כן אבל לצערנו הם רחוקים מהביצוע.
הכל נופל עלייך, מכירה את זה אישית ותאמיני לי שזה סוחט מכל הבחינות.
הוא כנראה נוח לו להבטיח ולא לקיים כי הבין שבמילה ״בסדר״ יכול להוריד אותל מעליו ולשוב לסוריו אחרי כמה זמן.
ואכן, עישון בהחלט יכול להפריע לפוריות (בייחוד מי שמטופל בדרך מלכותית להבאת תינוק), ועצם זה שלא מראה סדר עדיפויות אומר עליו הכל: שהוא ממש לא בעיניין, שזה לא חשוב לו כמוך.

לא מבימה בפוריות אבל מספיק קראתי מאמרים, אז אולי תני לו לקרוא.
ובכלל, מה תעשי עם בן אדם שמעשן כאשר יבוא תינוק? תדמייני מה יהיה, מעכשיו מריחים על מה תרבו.

בכל אופן, בהצלחה

לבנאדם חשובה שלוות

הנפש שלו - יותר חשובה מהילד, יותר חשובה ממך. את, מצד שני, לא רואה אותו ממטר, לא עכשיו ועוד פחות כשיהיה לכם ילד.

והיות וזה לא הולך להשתנות אני צופה לכם עוד שנים הרבה של זוגיות מבאסת (מבאסת בשבילך, זותומרת - הוא מבחינתו יש לו את הגראס והכל טוב).

Amazona

New member
עשית לי חשק.............

לשיר של אריק ברמן

ג'וני מסתובב איתי בלילה בשכונה,
הולכים להוציא כסף ואיפה לעזאזל יש מכונה?
פתאום באמצע בן-יהודה הוא יורד על המדרכה,
סופר בלב, אני חושב, חמישים שכיבות סמיכה.

אייבורי

New member
תשמעי

הדרך הכי קלה להתמודד עם נודניקית, זה לומר לה שהיא צודקת
ולהמשיך בחייך.

מאחר ואנחנו יודעים שאת קשקשנית ותמשיכי את המסע יחד
אני מציע שלא תתמלאי אוויר חם, לרוב זה נגמר במפח נפש.

נ.ב.
כדאי שתפסיקי להתנהג כמו דודה, שמציקה בנושא הסיגריות
גם ככה זה תחביב של הפוליטיקאים להעביר חוקים טורדניים במרדף אחרי המעשנים.

קארניו

New member
הוא לא מעשן סיגריות (והיא ציינה זאת)

הוא סתם בוחר להתמסטל .
העניין הוא ששזוג שעובר תהליך הפרייה אז לא רק האישה סובלת אלא גם הגבר סובל
ומשום מה בתהליך הזה הוא נשכח כי כל הפוקוס עליה .
ולכן אם יש להם קשיים ואי הבנות מן הראוי שיגשו לטיפול ו/או התייעצו עם הרופא המטפל לפני שהיחסים
ביניהם ידרדרו ..

I C E M A N 7

New member
שני נרקומנים

הוא יושב עם החבר'ה מול הכדורגל וכולם דופקים ג'וינטים. מה, שהוא יהיה הכוסית היחידה שיושב בצד רציני ומבאס ומכניס את כולם לסרט רע?
והיא יושבת עם החברות בבית הקפה וכולן זורחות מהריון ומהגשמת האימהות. מה, שהיא תהיה האומללה היחידה שברגע שהיא קמה לשירותים פורצים לחשושי האמפתיה?

עבדים היינו, עתה בני חורין

Amazona

New member
טוב אתה!!! טובבבב!!!!

"הרציני שמכניס את כולם לסרט רע"

למעלה