נמאס לי..

aviran677

New member
נמאס לי..

לא נמאס לכם לפעמים?..לפעמים בא לי פשוט להיות"נורמלי"..כמו כולם לפני שבוע התחתנה החברה הכי טובהשלי ושראיתי אותה בחופה חשבתי "אי פעם זה יהיה לי?"..קצת דיכא אותי לדעת שלי זה לא יקרה.. אפילו לא חתונה סתם אהבה .. אהבה אמיתית שתחזיק כול החיים אתם לא מפחדים מזה כמוני? שלא תמצאו בחיים את המישהו הזה שלכם?....כי הומואים ולסביות לפחות מהצד של ההומואים אני אומר אין הרבה זוגיות וגם אם יש בדרך כלל היא לא מחזיקה הרבה זמן...אני לא רוצה לגמור בגיל 50 לבד...בגלל זה לפעמים בא לי להשתנות לא להיות "ככה" יותר להיות נורמלי...אבל זה לא ממש מצליח לי..:) אשמח לתגובות... שלכם... אבירן בדיכאון...

יהיה בסדר.

אתה תמצא לך אהבה שתשאר לך הרבה זמן, יש הרבה הומואים שביחד הרבה מאוד זמן, וזה שאתה גאה לא אומר שאתה תצטרך לבלות את שארית חייך לבד או עם אהבות מזדמנות. אני מאמינה שאתה תמצא את הבנדם המתאים לך שישאר איתך כמו שאומרים "עד שהמוות יפריד ביניכם".

aviran677

New member
:)

תודה מתוקה.. אני גם מאמין זה רק היה הדיכאונות האלו שלפעמים באים.. זזה יעבור ...

אהלן אבירן :)

קודם כל, ברוך הבא
דבר שני ובקשר לשאלתך.. שמע, כל מה שהעלת פה זה "בסך הכל" עניין של השלמה עצמית. אני מאמין בלב שלם שאתה ממש ממש לא שלם עם עצמך, בעצם זה לא עניין של אמונה זו עובדה, אתה רוצה להיות "נורמלי". אם להיות כנה, זה צורם לי מאוד לקרוא דברים כאלה.. אין שום סיבה שלא תרגיש נורמלי ו\או פחות טוב מכולם. וכתשובה לשאלתך השניה, האם לא הייתי רוצה להשתנות, ובכן, התשובה היא לא.. ממש לא.. אני משתדל לקבל את כל מה שה' נתן לי בשמחה ובאהבה, תאמין לי שהכי טוב כך.. קבל את עצמך, אל תרגיש חריג, תשלים עם מי ומה שאתה, ויהיה לך הרבה יותר טוב! אם לא ארצה להיות עם אישה בעתיד, אז לא אהיה. אם ארצה מישהי, אז אהיה איתה. לא אלחם עם הטבע, כי אני כזה קטן, והוא הכל והכל בו (הטבע זהו ה' כמובן)

aviran677

New member
אתה ממש צודק..

זה באמת עניין של השלמה עצמית ..אני לא ממש השלמתי עם עצמי...זה הרבה דברים שקרו לי בחיים עקב זה שאני הומו...דברים רעים מאוד שאני אפרט פה.. עדיין לא לפחות.. שלפעמים אני חושב שאם לא הייתי "כזה".. אז זה לא היה קורה כאילו זה עונש משמיים.. אבל מצד שני אין בי שום משיכה לצד השני (נשים)..לא משנה כמה אני מנסה .. וזהו ופשוט היום הרגשתי שאם אני לא כותב איך אני מרגיש אני מתפוצץ.. אבל עכשיו אני הרבה רגוע..
.. ויהיה בסדר ..מקווה

גם מסע לירח מתחיל בצעד אחד ת'ה יודע

גם זה יבוא
בכל מקרה אנחנו כאן כדי לתת את כל התמיכה שצריך! רן.

aviran677

New member
:)

דרך אגב אני אבירן בן 18 עוד מעט 19 מת"א...חצי בארון.. ממש לא סגור על עצמו..איי סיי למי שרוצה-387044762
נ.ב- תמונה מפחידה
לא מצטלם הרבה

TillsWIFE

New member
אתה יודע

בדפדוף קל לעמודים הקודמים ראית שהעלית את עניין הדת והזהות המינית, ואמרת שהרבה מרגישים רע עם עצמם, מלוכלכים חוטאים מטונפים וכו'... אבל דווקא נראה לי (גם לפי התגובה הזו שלך, וגם לפי מה שאבירן ענה לך) שדווקא הרבה מאוד אנשים הומואים ולסביות הם דווקא אנשים מאוד מאמינים. הרבה טוענים "זה משמיים" או אם ה' ברא אותנו ככה אז ככה אנו צריכים להיות ולא להתכחש. פשוט רציתי להגיד ^_^ כי השרשור ההוא כבר עבר עמוד

אממ.. אני רק מקווה שהבנת אותי!

אני מאוד שלם עם עצמי ולא מרגיש מטונף וכו כן? אממ.. שמע, יש כאלה שמאמינים, ויש שלא.. כל אחד עם הקונפליקט שלו.. ברוך הבא (?)

ספר לי על זה =\

מה תגיד עליי?! גם טראנס וגם בי?! נורמלית?! לונורא כבר הבנתי שהחיים לא מושלמים. העיקר שאני בדרך להיות מה שאני באמת. =]

למעלה