נמאס לי!!!

נמאס לי!!!

יותאמו מיד פרקי סיינפלד לשעות שנוחות לי! ביום שלישי ורביעי הייתי אצל סבתא ובקיבוץ אין כבלים, לפחות לא בבית של סבתא, אז זה כל כך קשה לשים יומיים סיינפלד בערוץ 1? מה כבר ביקשתי? וימי חמישי יש לי או חזרה עם הלהקה, או שיעור. אז שישימו סיינפלד בעשר זה לא כזה קשה.... ועכשיו ברצינות, אתם לא חושבים שעדיף לשים סינפלד במקופ יצפאן????? ולא בשבע ארבעים... כמו שהתולעי אופרות סבון של ערוץ שלוש החליטו?

hospital_food

New member
ברצינות

מי זה יצפאן? את מישהו כאן הוא באמת מצחיק? הקטעים שהוא מתחפש לכל מני מנהיגי ערב, מה הקטע? זה משעמם ,זה דבלי ,זה ממוחזר. עוד אנשים קוראים לזה סאטירה. יודעים מה זה סאטירה? זו ארצנו המחשוף2000 זו טלוויזה טובה בלי הרבה כסף. מיום ראשון השעה שמונה וחצי שייכת לרפי השכל.לחשוב שרק לפני 3 ימים באותה שעה היו בשעה כזו מול ערוץ 3 אנשים קצת יותר...מ..התלהבתי. בקיצור: איך שגלגל מסתובב

A Pig in a Cage

New member
צודק

אבל ערוץ 3, וכך גם מרבית צופיו, פשוט דפוקים... יצפאן מחקה מנהיגים ערבים וישראלים וצוחק עליהם. לוקח תכונה אחת בולטת ומקצין אותה יתר על המידה, ובכך מתבטאת כל ה"סאטירה" שלו. זאת באמת לא סאטירה. הוא מחפש את המכנה המשותף הנמוך ביותר, כנראה "הערבים דפוקים", ומנצל אותו עד תום, ואפילו מעבר. "זו ארצנו" היא סאטירה טובה מאוד - הם לא מבססים את עצמם על חיקויים סטייל יצפאן והחרצופים, למרות שישנם מעט חיקויים, אלא על חומר בוטה, קיצוני ושובר טאבו, בדיוק החומר ממנו עשויה סאטירה טובה. יצפאן, בניגוד להם, מתקיים אך ורק בגבולות המיינסטרים והטאבו הישראלי, לא מחדש כלום ובטח שלא מציג את החברה הישראלית על כל חסרונותיה, כפי שעושים דרור ושי. את המחשוף לא ראיתי, אבל אני מניח שגם היא טובה תוכנית כמו יצפאן, שאמורה להיות לייט נייט שכזה, צריכה להיות משודרת ב11. גיא פינס צריך להיות משודר לפני הפריים טיים, ב6-8 בערך. שם גם אמורה להיות הטלנובלה, שבמקור, כמו אופרות הסבון, פונה לקהל מאוד מוגדר: עקרות בית (וזה נכון, שובייניסטי ככל שזה נשמע, זאת המטרה הראשית של הז´אנר). אבל בארצנו הקטנטונת לא יודעים לוח משדרים נאות מהו, ולכן הכל מעורבל ומעורבב, לפי שיקולי רייטינג מוטעים. רוצים עוד דוגמאות? מה עם מתקפת השעשועונים בפריים טיים של ערוץ 2 לפני כמה שנים? הם היו צריכים להיות הרבה יותר מוקדם. לוח המשדרים של ערוץ 3 שגוי מתחילתו ועד סופו, מה גם שהערוץ אינו ערוץ מסחרי אז למה בדיוק יש לו שיקולי רייטינג? לא ברור... ובקשר לסיינפלד. בעולם אידאלי הסדרה היחה משודרת ב 22:00. בערוץ כמו שלנו הייתי מסתפק גם ב 23:20 אחרי גיא פינס, במקום שידורים חוזרים של "של מי השורה הזאת?". לסיינפלד יש קהל מעריצים שהופך את הסדרה למעין סדרת פולחן (ואני לא צריך לספר את זה לכם, נכון?), ואותו קהל היה רואה גם בשעה שנחשבת טיפה למאוחרת, אבל ב 19:40 אין סיכוי שכולם יצליחו לראות את הסדרה, או שיהיה להם כוח. אם מישהו רוצה להתחיל מחאה אז סבבה, אבל אני ממש בספק אם זה יעזור. ערוץ 3 מתעלם ממה שחשוב באמת, הצופים, ומקשיב רק לרייטינג, שבכל מקרה לא משמעותי בערוץ כבלים...

hospital_food

New member
מסכים ו...

ורק עוד משהו קטן המחושף 2000 (עם גיא מרוז ויוני להב)היית הסאטירה הכי טובה שהיית כאן, הם חיסלו בכל תוכנית כמה פרות קדושות. לא היה אחד שלא נפגע מהם, הומואים ,מזרחים,אשכנזים,נשים מוכות,פוליטקאים כמובן ועוד רבים וטובים. לא תיהיה סאטריה טובה מזו למה? כי הטלוויזה לא תיתן. במשך כל העונה של המחשוף אנשים התקשרו לקשת ודרשו ממנה להוריד תתוכנית. הם שרדו איזה 18 תוכניות בערך. ואז באיזו תוכנית הם לקחו את הדגל של ישראל ופלשתין וחתכו את שניהם לחתיכות(מטפורה מצווינת דרך אגב), האזרחים התקוממו וקשת הורידה להם תתוכנית. שבוע לאחר מכן שודרה התוכנית האחרונה שלימדה באמת מה זו סאטריה,ובישאל לא יכולה להיות סטריה טובה. זו ארצנו באמת הולכים על חבל דק,דק מאוד(קראו לגנדי רוצח וגזען,דימו את לימור לבנת להיטלר) אם הם לא יזהרו, הם הבאים בתור. ------------------------------------------------- מתגלגלים בכל המדרגות,התחת כבר רגיל לספור תחבטות, נתראה בעוד שנים בערוץ של צפון גדרה, תיהיה לנו צופה אחת , ויקראו לה וורה (קטע משיר סיום העונה"מחסוף2000")

איליה.

New member
19:40 שעה מצוינת.

יותר טובה מ-20:30, כי ככה זה לא מתנגש עם תכניות הפריים-טיים של ערוץ 2. בין 7 ל-8 ממילא אף פעם לא היה מה לראות, אז עכשיו יש. ועכשיו כל הערב מסתדר בצורה מושלמת: 19:40 סיינפלד, אחרי סיינפלד - חדשות, אחר כך התכניות הטובות של ערוץ 2 (לפחות בחלק מימי השבוע), ואז קופצים ישר לחיקויים המעולים של יצפאן (ברור שזו ארצנו היא הסאטירה הכי טובה שיש, אבל גם יצפאן לפעמים מצחיק בטירוף), גיא פינס ושל מי השורה הזאת.

איליה.

New member
ובכלל, מה יש לדבר על שעות?

אפשר לחשוב שלא הייתם רואים סיינפלד אם היו מזיזים אותו לשעה זאת או אחרת. אל תגידו לי שזה לא בראש סדר העדיפויות שלכם, לפני כל תכנית אחרת!
מקסימום, יש בשביל זה וידאו.

A Pig in a Cage

New member
אתה טועה

כנראה שיש לנו טעם שונה לגמרי בתוכניות, למעט סיינפלד, שכן אין לי שום עניין בפריים טיים ה"משובח" של ערוץ 2 (פספוסים? הכספת? אמנון לוי?). את יצפאן אני מתעב לגמרי, ובקשר לחיקויים שלו - זה לא נחשב חיקוי טוב אם כל מה שאתה עושה זה לקחת את החיקויים של טוביה צפיר ולחקות אותם - אם כבר, הוא מחקה טוב את טוביה צפיר. גיא פינס תוכנית סתמית, אבל בסדר כי היא משרתת את המטרה שלה, ו"של מי השורה הזאת" משודרת בשידורים חוזרים, ולכן לא נחשבת. למה לא להחליף בינה לבין סיינפלד? ובקשר לטענתך ש"בין 7 ל-8 ממילא אף פעם לא היה מה לראות": מי אמר שצריך לראות טלויזיה גם בשעות האלה? אני לא רוצה לראות טלויזיה בשעות האלה. לא נוח לי. אני מעדיף לראות טלויזיה בין 20:30 עד 22:30 (סאות´פארק, לא יצפאן), ועכשיו יש לי חור של שעה. ודבר אחרון. מה זאת אומרת "אפשר לחשוב שלא הייתם רואים סיינפלד אם היו מזיזים אותו לשעה זאת או אחרת" ?? אם היה סיינפלד רק ב2:30, נראה לך שכולם היו רואים את זה? ואם זה היה בצהריים? תתפלא, אבל סיינפלד לא נמצאת בראש סולם העדיפויות שלי (חברים, עבודה, חיים), וכל המטרה היא שלוח המשדרים יותאם לזמני הצפייה הנוחים של הצופה המצוי, לא? אז למה סתם לדפוק אותנו? למה לא לשים ב23:20 במקום "של מי השורה"? בכל מקרה יש מלא שידורים חוזרים של זה (בסופ"ש, חגים), ומי שראה כבר תוכנית אחת לא ירוץ לראות אותה בשידור חוזר, בדומה לכל השעשועונים, אבל את סיינפלד, והרבה סדרות עלילתיות אחרות, כן רואים.

hospital_food

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

פריים טאיים של ערוץ 2? חחח מ..דודו טופז? מ...הטברנה? "של מי השורה הזאת" היא תכונית גדולה וידע כללי הפרקים שמשודרים בימים אלה ממש בלילה,הם פרקים חדשים. 23:40 שעה מצויינת לסיינפלד, אבל מי יקשיב לנו?

shy-1

New member
גם אני מתעב את יצאפן וההומור שלו,

אך נא לא לשכוח, שהוא מכוון את ההומור לציבור בארצנו !!!

למעלה