נמאס לי ...

נמאס לי ...

ללכת לישון לבד (בטח יש לי עוד הרבה זמן כזה) נמאס לי להעביר את הזמן ללא תכלית

vered 37

New member
../images/Emo20.gif דמדומי מתוק

חשיבה חיובית... "בטח יש לי עוד הרבה זמן כזה " (פסימי לאללה ) עדיף ללכת לישון לבד באלכסון ..עד שתגיע סינדרלה ...במוקדם או במאוחר היא תגיע.. אפשר להעביר את הזמן בכייף ועם תכלית...גם אם אתה לבד.. הלבד לא הורג .. הוא רק מחשל ...

ל י M ו ר

New member
אהבתי ורדינה../images/Emo20.gif

מאחלת לך שלאט לאט תמצא את הדרך שלך להפוך כל רגע בחייך למלא ללא צורך או תלות באחר.

G a v ® i e L

New member
הלבד לא הורג...

הוא רק מחשמל. גבריאל, שגיהץ פעם בגדים יחף ולבד, והמגהץ הישן העביר בו דיגדוגים מחשמלים בכל הגוף.

vered 37

New member
זה הזמן

לא להיות לבד ולמצוא את סינדרלה שתגהץ לך עם נעליי הזכוכית ואז לא תתחשמל לבד אלא היא תחשמל אותך ...תרתי משמע.. ורד-ברגע של שכרון חושים על סיפור סינדרלה.

גלי10

New member
לדעתי המשוחדת ../images/Emo9.gif

הביחד מ ח ש מ ל יותר ! גלי מודדת בקילווטים

d a n i e l s 5

New member
הלו צפוני.....

מה קורה... אני קוראת כאן דיכאון קל? נמאס לך....תתחיל לפעול , בדרכים המקובלות וגם הלא מקובלות , מה שמתאים לך. ובנתיים שיהיה לילה טוב.

Netta79

New member
לא כייף לישון לבד../images/Emo140.gif

אבל הכי כייף זה לישון עם מי שאוהים ולכן כדאי להמתין שהלז יופיע ... בתקווה אצלך ( ואצלי) כמה שיותר מהר
~נטע

סי גל

New member
אני דווקא התרגלתי

לישון לבד. א-ב-ל לפעמים. לפעמים זה חסר ההתכרבלות (במיוחד שעוד מעט חורף ואין לי עם מי להתכרבל). אז פעם ככה ופעם ככה , קצת התכרבלות, קצת לבד...

ספיישיל

New member
אני זוכרת את השנה הראשונה...

בשבילי, היא היתה נוראה. מעבר לכל המצב...היה לי קשה מאד להרדם. היה חסר לי משהו כדי להרדם. משהו גופני, שתופס חלק ניכבד מהמיטה. בלעדיו, אי אפשר להרדם. בלעדיו, אי אפשר לקום. כמו חלל שאיננו. ואתה חייב ללכת לישון. הרגליים,הרגליים... היו חסרות לי... קשה להרדם בלי רגליים. כמו איזה בובה שבלעדיה אי אפשר לישון...

Netta79

New member
../images/Emo140.gifספיישיל

אני אוהבת איך שאת מתארת דברים

IRAME

New member
ואני דווקא התרגלתי לישון לבד

וחושבת שיהיה לי מאוד קשה לישון עם מישהו (אם וכאשר). אבל אני מוכנה "לסבול" בשביל אהבה

ד ו ל ה

New member
../images/Emo140.gif

הינך יפה רעייתי אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי... עוד קצת ...והיא תגיע (כך אומרים לפחות
) דולה (עדיין מחכה לו)

t o t a l

New member
חושב ש.....

כשתהיה לך תכלית בחיים, לא יפריע לך יותר לישון לבד.

dolfina34

New member
דמדומילילה../images/Emo24.gif

אולי תחשוב חיובי
זמן זה עינין יחסי. כשלא תחשוב על זה יותר מידי היא תגיע - למיטה שלך ותמלא אותך בחום ואהבה
ברגע הכי לא צפוי זה מגיע כשהכי לא מוכנים לכך זה מופיע. ואז השמים הם הגבול גלית שישנה לבד
( שיגיע כבר יום חמישי הבא...
)

G a v ® i e L

New member
חושב ש...

מי שלא מצליח להסתדר עם הלבד, יהיה לבד גם אם הוא יהיה ב'ביחד'.. הלבד מחייב התעמתות פנים מול פנים, ואפשר להתרגל לבדידות ! אך משהפרנו אותה, ולו ליום אחד, נגזר עלינו להתרגל אליה מההתחלה ! גבריאל באופטימיות זעירה.

למעלה