נמאס לי.

MiToOsH

New member
נמאס לי.

בפשטות: נמאס לי מהמצב הזה. נמאס לי לפחד כשאני הולכת למסעדות/חנויות/מקומות בילוי או סתם כשאני הולכת ברחוב. נמאס לי לפתוח טלוויזיה ולשמוע את כתבינו ************* מדווח ממקום הפיגוע (שמשתנה אחת לכמה זמן..). נמאס לי לקרוא בעיתון שיש התראות לפיגועים. נמאס לי לשמוע ברדיו שמות של הרוגים. נמאס לי לחשוש בכל אדם שעובר לידי, בעיקר אם הוא ערבי, וזה לא ממש משנה גם אם אני מכירה אותו כבר המון שנים. נמאס לי ששולחים לי לאיי סי קיו הודעות לזכר אלה שנרצחו. נמאס לי שצועקים "מוות לערבים", וזה ברור לי שיש הבדל בין עם למנהיגים שלו, ואם אלה שעומדים בראש עם הם כלבים מטומטמים חסרי שכל זה לא אומר שהעם הוא כזה. נמאס לי לחיות ככה. נמאס לי לשמוע עוד ועוד שירים שמספרים כמה שחרא במדינה הזאת ולהגיד שאני מזדהה עם השיר הזה. נמאס לי לחיות ככה..!!!! נמאס לי לראות לוויות של הרוגים ואת בני המשפחות שלהם מספידים. נמאס לי לפחד. ואני מפחדת המון. מפחדת שזה יקרה ליד הבית שלי - היום זה היה קילומטר וחצי ממני. מפחדת שאני יקלע לארוע כזה. מפחדת שחברות שלי יהיו שם. מפחדת שהמשפחה שלי תהיה שם. מפחדת שזה ישפיע עליי כל כך הרבה, שאני אבכה חצי שעה להורים שלי שנמאס לי מזה - בדיוק כמו עכשיו. נמאס לי כבר! אז אולי תדברו עם אלה שעומדים בראש עם ישראל, והערבים, ותמסרו להם שאני לא מוכנה לחיות ככה? אולי תגידו להם שיתחילו לעשות משהו לפני שאני באמת אשתגע? תמסרו להם את זה.. מקרב לב. עמית.

אלתית14

New member
את צודקת!!

זה כל כך נכון... נכון שאני גרה באילת ואין פה כלום, וזה עוד יותר מפחיד כשרואים ערבים באילת, ישר חושבים, אוי! גם באילת יהיו מהומות עם הערבים! זה כזה מפחיד.... זה כואב, ועצוב שהממשלה לא עושה כלום כדי להראות להם שאיתנו לא מתעסקים!! מלילוש.. נ.ב תיזהרי!!!!!!!!!!!!!!!!! מובן??? ברור??? קאפיש????

B.Shokor

New member
סליחההה???

את יכולה להסביר לי בבקשה שוב את המשפט: "זה כואב, ועצוב שהממשלה לא עושה כלום כדי להראות להם שאיתנו לא מתעסקים!!" גברת!, לא פותרים אלימות באלימות

MiToOsH

New member
אני מבקשת - תגיבו.

במצב שבו אני נמצאת - ואתם יכולים להבין אותו לפי ההודעה שלי, אני צריכה לדעת שמישהו איתי. שמישהו יכול להבין מה עובר לי בראש. שמישהו יגיד שהוא יודע מה אני מרגישה, ואולי יוכל לתת לי עצה טובה איך לצאת מזה. מצדי תגידו רק "אני מבין/נה אותך" או "אני מסכים/מה איתך". או מצדי רק מילה אחת. אני רק רוצה לדעת שאני לא לבד. אני רוצה לדעת שבכל זאת מקשיבים גם לי, חמש מאיות האחוז מהאוכלוסיה. אני רוצה לדעת שאני לא היחידה. אני רוצה לדעת שאני לא סתם משוגעת, מטורפת ומתוסכלת נפשית, אלא פשוט ילדה שחיה מציאות עגומה. עמית.

NoyNoy

New member
מיטוש -

כאן זה פורום דו-קיום, לא פורום תמיכה... אבל תסתכלי כמה שירשורים למטה, כתבתי כאן ביום חמישי הודעה על כמה שאני "רוצה" להמשיך לגור במדינה היקרה (תרתי משמע) שלנו.

MiToOsH

New member
NoyNoy

אם לדעתך ההודעה שלי לא קשורה לפורום, זו זכותך. למרות שלדעתי אתה טועה, כי נכון שיש סיכוי שאני צריכה עזרה (זה באמת מתסכל אותי כל הסיפור), אבל זה יכול להיפסק ברגע שיהיה דו קיום אמיתי. אתה לא חושב ככה?

#שיבולת#

New member
נראה לי שמה שאת צריכה זה

חיבוק גדול! הנה לך
עמיתוש, זה לא ברור? לכולנו נמאס!!! כל המדינה חולקת את הכאב הנורא הזה, ואת ממש לא לבד!
שיבולת

LIAT200

New member
תגובה בשבילך MIToOSH ../images/Emo24.gif

תראי לכולנו קשה ביקשת עצה לצאת מזה אני מניחה שלאף אחד אין את העצה הזאת אני מבינה אותך גם אני חוששת לחיי כולנו גם אני מתייאשת לראות את ההרוגים והפצועים ושוב למחרת אותו הדבר אבל מה שמחזיק אותי זה שאני יודעת שהסוף יהיה טוב שהם יבינו שאנחנו לא טיפשים שאי אפשר להרוג לנו אחים ביום ובלילה לבקש שנכריז על הפסקת אש שזה פשוט לא הולך ככה שאנחנו דורשים את הזכות לצאת לסרט או לפיצה עם החבר´ה ולחזור כמו שיצאנו שלא נצטרך לומר :"די אני עוזב את הארץ" כי סוף סוף יש לנו מדינה משלנו ואנחנו נלחם עליה מה שאנו צריכים בימים אלו זה להתחבר כולנו ביחד ולא להתייאש אוהבת מלא מלא ליאת

B.Shokor

New member
מיתוש יקרה,

אם את מרגישה כל כך מפחדת מהמצב בארץ יש לי בשבילך אחלה הצעה: "תשתתפי במפגשים משותפים של שני העמים - זה יעזור לך מאוד להפחית את הפחד שיש והייאוש שיש לך, או אפילו את יכולה ללכת ברחוב, ולדבר עם ערבי צעיר ותראי איזה חמוד הוא".. בכל מקרה, אשמח לעזור..

MiToOsH

New member
אני מכירה ערבים...

בתור אחת שגרה בקריות, שהולכת למלא משחקים של מכבי חיפה (ויש להם אוהדים ערבים), שנוסעת הרבה לחיפה (גם שם יש הרבה ערבים), ובכלל בכל האזור שלי יש מלא כפרים ערביים אני מכירה כמה ערבים. והם באמת נחמדים.. לא אמרתי שלא. אני לא מפחדת מערבים, אלא ממחבלים (ואולי אני סתם ילדה קטנה אבל אני מוצאת הבדל ענק ביניהם). †YaNShuFa_MeTuSKeLe

B.Shokor

New member
את לא קטנה, ואת צודקת בכך

שיש הבדל עצום בין ערבים לבין מחבלים.. אסור לדבר בהככלה.

all

New member
גם לי נמאס, החוצפה הזות עוברת כל גב

נמאס לי להיות מטר ו- 74 ס"מ!!!!!!!! נמאס לי להיות 84 ק"ג, נמאסף לא מוכן להמשיך ככה!!!!! נמאס לי שבקיץ כל כך חם, מישהו בממשלה המחורבנת הזות לא יכול לכבות קצת את השמש??????? נמאס לי שהמים רטובים, רטובים עד כדי כך שאיך שאני נוגע בהם אני נרטב כל כולי. נמאס לי, ואם מישהו לא ייבש את המים מייד, אני אשתגע! ויותר מהכל נמאס לי שבמזרח התיכון נלחמים על אדמות, על כבוד, על שלטון, בקיצור על הכל. ויחד עם זה אף אחד מכל אלה לא ישתנה לא היום לא מחר ולא בעוד 100 שנה!

MiToOsH

New member
אל תדאג....

בקצב הזה, עוד כמה שנים לא תצטרך לגעת במים ...
עמיתו´ש.

all

New member
סוף סוף הוצאתי אותך מן המחבוא

רד אל העם אליסיס. אני מבין שזה זמן לא פשוט בשבילך. זה זמן לא פשוט לכולנו. בין חבריי יש ערבים שמשרתים בצבא כ-"מסתערבים", נאמנים למולדת הזות פי אלף ממני, ויש ערבים, טוב אחד מהם הוא עו"ד סטז´ר אצל בולוס (העו"ד של האוריינט האוס). ואיכשהו (ולא תמיד אני בעצמי מבין איך) לאחר צעקות, מריבות וקללות, אנחנו יודעים להישאר חברים! אולי, אולי בגלל שכולנו הבנו את הסוד של הדמוקרטיה? אז אל תעזוב אותי, גם אם מה שאני אומר לא תמיד מוצא חן בעיניך. לא מעט דברים שאני אומר הם רק משקל נגד. למשל שוקור ניסה להרטיט את ליבינו כשסיפר איך למען העם הפלסטינאי הוא ויתר על ארוחה במסעדת פאר (לא שהוא תרם להם את הכסף), פשוט לא הלך לאכול שם. ואילו אני הימני הנאצי, תומך בשתי משפחות בשטחים (אחת מחברון ואחת מג´נין). ולא בגלל שאני בעד ארפאת, רק בגלל שהם חברים שלי!!!!!! רק בגלל שאיני מעז לחשוב על ילדיהם רעבים!!!!! והאמת אליסיס, כל השאר על הזין שלי, אני עייף וזקן מדי בשביל מלחמה נוספת. הכוח היחידי שנותר לי הוא רק בשביל חבריי! ואני מבקש ממך, אל תעלם לי, קשה לי גם ככה. שלך ALL

B.Shokor

New member
עמית, תאמיני לי אחותי שלכולנו נמאס

מהמצב הזה, ולפלסטינים נמאס להם יותר. יש לי רק הערה אחת (בינתיים) על המשפט האחרון שלך והוא: "אולי תגידו להם שיתחילו לעשות משהו לפני שאני באמת אשתגע? תמסרו להם את זה" עמית יקרה, תאמיני לי שאת לא חשובה לאף בן-אדם, כי אף אחד לא חייב לך בכלום, ובמיוחד לאנשי הפוליטיקה. אם העם שכבר אמר אלפי פעמים שנמאס לו מהמצב, אם העם הזה בעצמו לו ירוץ אחרי השלום לעולם לא נשיג אותו (השלום)

למעלה