נמאס לי.

MiToOsH

New member
אוי, כמה שאתה מעודד...

וכן, אני יודעת שאין לי קול בעולם הזה. אני בקושי חמש אלפיות האחוז מהאוכלוסיה מה גם שאני עוד לא בת 18... כנראה שבעולם הזה, ילדים צריכים לסבול ולשתוק, סבול ולשתוק עד שיגיעו למצב שהם יהיו מספיק בוגרים כדי לא לוותר על העמדות שלהם (סליחה אבל לדעתי יש המון ילדים שהדרך מחשבה שלהם חכמה פי מיליון מהשרים או המנהיגים בעולם). †YaNShuFa_MeTuSKeLe

B.Shokor

New member
אני מסכים איתך במיליון אחוזי

בעולם הזה אין מלה לבני-אדם, לא מתייחסים בכבוד לבני-אדם. אז למי מתייחסים בכבוד? לכל אחד שהכיס שלו מלא, רמאי, שקרן..

all

New member
אתה בודאי מדבר על העם הפלסטינאי

לא? הרי כל כך נמאס לו מהמצב שלו שהוא רץ לכיוון השלום והפסקת העלימות כאילו היה זה חלום שסוף סוף התגשם. התמיכה של 83% מעמו בחמס זה רק הסטה ישראלית בוטה. תקן אותי אם אני טועה, חה חה חה...

B.Shokor

New member
תגובה.. ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo36.gif

דבר ראשון לפני שתרוץ ותדבר על עם אחר, דבר קודם כל על העם שלך. 2. בו נהיה רציניים לרגע? האם אתה צופה מהפלסטינים שיאהבו אותך ויתפפלו בשבילך? ולמה בכלל? א. המדינה הרגה להם לפחות אחד מבני המשפחות שלהם. ב. המדינה דופקת אותם מכל הכיוונים יומיום. ג. אין להם אוכל ולבוש. ד. אחוז האבטלה מהגדול בעולם. ה. חיים בפחד במשך 24 שעות, 7 ימים, 365 יום. מה אתה רוצה עוד? אחי, נמאס נמאס נמאס להם, מתיי תבין? מתיי תבינו? הם כבר מתים, ורק הגופות שלהם זזות ממקום לאחר, תבינו את זה כבר, תבינוווווו.

all

New member
אתה מדבר על מצבם ב-10 חדשים

אחרונים, אם אינני טועה. על המצב אליו הגיעו בזכות ערפאת ורינטיפדת אל-עקצה, אם אינני טועה. כי עד לפני 10 חדשים חצי מהעבודה שלי הייתה בשטחים, הקמתי מפעל בג´נין, הקמתי מפעל ב-"אל-קודס" והקמתי מפעל בחברון. ואני לא מדבר על מצבם של בעלי המפעלים, אני מדבר על מצבו של הפועל הפשוט! אז ככה ידידי, מצבם היה מצויין. כמעט לכל אחד היה אוטו והיו פעולים, פועלים פשוטים שהחזיקו בבית עוזרות מירדן!!! אז למי צריך לבכות על המצב שהם הגיעו אליו היום??? לשרון החזיר? או לערפת הקדוש?

B.Shokor

New member
נו? בחייך, מספיק..

על מה אתה מדבר בכלל????.. אתה חושב שאף פעם בחיים שלי לא נכנסתי לשטחים? אתה חושב שאני עונה להודעות מניו-יורק? (לפחות עד הרגע הזה). אני כבר יודע איזה מצב יש שם, ואנא ממך קרא שוב את ההודעה שכתבתי, להנחתך, קישור למטה.

MiToOsH

New member
אני אתן לך דוגמא..

ואת הדוגמא הזאת אבא שלי אמר לי היום: לפני כמה שנים טובות הממשלה באה לאנשים משפרעם ואמרה להם שהיא רוצה לקחת מהם את האדמות שלהם (שנקראות היום "מצפה עדי"). שילמו להם כסף, אבל איכשהו הערבים נדפקו מזה. אני לא אומרת שלמדינה אסור לעשות את זה, ברור שמותר. אבל כאן לא סוך הסיפור.. אני מכירה אדם ערבי שרוצה לבנות בית באדמות האלה ולא נותנים לו. עכשיו - למה אסור לו לבנות במקום ששייך לאבא שלו, ויהודי רק יבקש והוא יקבל היתר בניה...? והסיפור הזה זה לא סיפור מהחודשים האחרונים, ממש לא. עמית.

B.Shokor

New member
מיתוש, שוב תודה לך,

ומה שאמרת הוא אחד הדברים על אי-השיוויון מצד מדינת ישראל כלפי האזרחים שלה.

MiToOsH

New member
אם וכשתתחבר היום לאיי סי קיו-

תשלח לי הודעה... (אם אתה לא מזהה אותי שם הכינוי שלי הוא Freaky, Stylie) עמיתו´ש.

all

New member
אני מת על ילדים

לוקחים 2 ק"ג עגבניות, מחברים לשלוש ק"ג מלפפונים ומקבלים 5 ק"ג. חמודים לא????? חה חה חה ......

למעלה