נמאס לי!!!!!

• פותח הנושא kssi
  • פורסם בתאריך

kssi

New member
נמאס לי!!!!!

הייי אנשים,לא חשבתי שכאן אני יפתח אבל כנראה שזה המקום הכי נכון לעשות את זה. אז ככה אני כבר 4 חודשים בקשר עם אדם נשוי דבר שחדש לי מאוד כי אני בחיים לא הייתי מעורבת במערכת כזו ותמיד הטפתי לאחרים שהיו בה והיום אני מוצאת את עצמי בתוכה.הבעייה היא שאני מאוהבת ולא סתם אלא מ א ו ה ב ת ממש!! אני לא ילדה קטנה שמתלהבת מהפרי האסור יש ביננו באמת אהבה למרות שאני יודעת שהוא לא יקום ויעזוב אני פשוט לא יודעת מה לעשות ניסיתי להתנתק ממנו אבל אני לא מצליחה אני מוצאת את עצמי חושבת עליו כל הזמן אנחנו כל היום בטלפון נסענו לטיולים אנחנו נפגשים ואני מרגישה הכי מאושרת בעולם כשאני איתו אבל אני יודעת כל הזמן שמתי שהוא הוא צריך לקום וללכת ןעזוב אותי ואשני ישאר לבד זה מציק לי אני לא רגילה להיות הסוג ב' ולמרות זה אני עדיין שם אני מרגישה אבודה ונחנקת לא יודעת מה לעשות אני יודעת שזו סיטיואציה הכי מגעילה בעולם אבל אני לא שולטת בזה...............

golem

New member
מזדהה איתך

וגם אני הייתי תקוע אחרי מערכת יחסים שהייתה לי כמה שנים טובות ולא הצלחתי להמשיך הלאה כי חיכיתי - קיויתי - רציתי שזה יחזור ממבט לאחור אני אומר לך שאין ברירה - ואת חייבת לעזוב כמה שיותר מהר והשיטה היא פשוט לנסות ולמצוא מישהו אחר את חייבת להכריח את עצמך לצאת עם אנשים אחרים תמחקי את הטלפון שלו מהמוח בא לך להתקשר אליו תסכמי עם חברה שאת מתקשרת אליה במקום זה נשמע קלישאות אבל לי זה עזר אלה הדרכים שאת יכולה להתגבר עליו רק ככה!!!

אני לא מבינה את הבנות

שחושבות שהאבה עם אנשים נשואים יצליחו???? עדיין לא ראיתי איזה גבר שפירק חבילה בשביל מאהבת שלו, כי את המאהבת שלו, והוא לא יפרק חבילה בחיים בשבילך, במיוחד אם יש לו ילדים. טוב לו ככה, טוב לו עם אשתו וטוב לו איתך, הוא הרע שנהנה מכל העולמות ואת תהמימה שנפגעת מכל זה, עזבי את הקשר עם כל הקושי שבדבר וחפשי אנשים פחות מתוסבכים עם החיים של עצמם. נכון קשה וכואב כי את אוהבת אותו, אבל את תתחזקי תנסי להיתחמק ממנו ולא להיתראות איתו, פשוט לאט לאט לנתק את הקשר הזה. לצאת לבלות ולא לנסות לחשוב עליו, לחשוב על תחומים מסויימים. בת כמה אתה? אולי יש כל מני נושאים שמעניינים בגילאים שלך. בהצלחה ותזכרי מה שלא הורג מחשל

את לאן נעלמת????

מה זה ככה? יפה? ללכת בלי להגיד שלום להתראות אני נוסעת אני חוזרת מה קורה פה??? מהר דיווח מלא על הכל !

דווקא אני מאוד מחוברת אלייך

ו"רואה" אותך הרבה

הכוכבת

New member
יש ויש....

אני הכרתי בחור נשוי, עם ילד. גם אני לא רציתי להיות מאהבת, לא רציתי להיות מספר 2 וגם אני לא האמנתי שבחורים נשואים מפרקים חבילה, אבל...........אחרי חודש הוא עזב את הבית ועברנו לגור ביחד. אבל............אל תקחי דוגמה ממני ולא מאף אחד. כל מקרה זה משהו אחר.

מעדיפה לשמור על זכות השתיקה!

קשר עם גבר נשוי?על מה ולמה?ובאיזו זכות... את דופקת לעצמך את הקארמה,חבל שזה יחזור אלייך "בהפוכה" כי זה יחזור שום מעשה שלנו לא נשלח\נזרק לאויר צבלי שיהיו להשלכות שלו תוצאות עלינו. אז צריך לבחור טוב בטוב בחוכמה והגינות את המשעים שאנחנו עושים. אני לא שופטת אותך,אבל מקווה שתיהי בסדר

תראי...

אין טעם לשפוט אותך כי את אומרת שאת זו ששופטת אחרים לדעתי לקום לנטוש זו הדרך אבל קל לדבר קשה לעשות לפעמים צריך לתת לזמן לעשות את שלו גם במקרים כאלו ולפעמים צריך לקבל בהפוכה את הבגידה\נטישה\שיחת טלפון של אישתו כדי להזדעזע הכי בוגר יהיה לעצור את זה כל זמן שזה נמשך ולעזוב את זה כמו שזה בהצלחה תעדכני אותנו

../images/Emo24.gif טוב, אז ככה...

קודם כל, את מציגה את כל הסיטואציה הזו כבעיה, וזה שאת מכירה בבעיה, ורואה את הקשר שלך איתו כבעיה, זה כבר צעד אחד קדימה. קבלי החלטה, יש לך 2 אופציות: 1) להישאר איתו; שזה אומר לאמלל את כל הצדדים הנוגעים בעניין- את, אשתו (שבטח את די מתעבת, אבל זכרי שהיא בת אדם כמוך, ולעולם לא היית רוצה להיות במקומה, לא משנה מה הוא אומר עליה, הוא עושה את זה כדי להצדיק את השפלות שלו) וילדיהם, אם יש כאלו. אותו, אין לי מה להזכיר, כי אני לא רוכשת אמפתיה לאומללות שלו, להיפך. 2) לחתוך; שזה אומר, לעבור פרק זמן של קצת אבל, כי כרגע את חושבת שהוא מדהים ואת לא מצליחה לראות לעומק, עד כמה בעצם הוא לא. בתום פרק הזמן הנ"ל, להכיר מישהו מדהים, חזק, מצחיק, ובעיקר: פנוי. רק שלך! את זו שצריכה לגבש את ההחלטה, וברגע שהיא תתקבל בשלמות, את תראי שזה קל. הקשה מכל זה להגיע להחלטה הזו. עדיין, עם האופציות שישנן, אני לא יודעת עד כמה קשה זה יכול להיות. כל יום שאת איתו, את מדגישה את בטחונך העצמי הירוד ואת זה שאת לא חושבת שאת שווה יותר או מגיע לך יותר. התבונני במראה והאמיני בזה. המון
ואם חלק מהדברים שכתבתי היו קשים אז
סה"כ ניסיון להראות לך את המציאות כפי שהיא.

המצאתי יום אחד משפט לחיים בנושא

בעקבות רומן של חברה שלי עם בחור נשוי (שהבטיח לה להיפרד מאישתו והמציא סיפורים שהיא כבר עזבה את הבית ובסוף נשאר נשוי וזיין את החברה שלי מהצד בכיף כיף...) בגבר נשוי אי אפשר להתאהב, אפשר רק להידלק עליו. אם התאהבת- זה סימן שהתקרבת יותר מדי אני לא יודעת איך אצלך זה התחיל אבל אני יודעת שחברה שלי חצתה את הקו ברגע שנתנה לו את הטלפון שלה, ברגע שהוא התחיל לפלרטט איתה והיא בכל זאת המשיכה לקחת איתו טרמפים ולשבת איתו בעבודה. אני נמשכתי רצח לבחור נשוי מהעבודה שלי (כזה שהייתי צריכה להחזיק את עצמי חזק בכיסא כדי לא לקפוץ עליו ולנשוך אותו מרוב תשוקה) ובחיים לא נתתי לעצמי לפתח איתו שיחות מעמיקות או להעביר את הקשרים למשהו מחוץ לעבודה כי ידעתי שאני עלולה למצוא את עצמי מרגישה הרבה יותר מאשר משיכה פיזית. לאיזו עצה בדיוק ציפית כאן? שנגיד לך שזה בסדר, תמשיכי לחכות? את יודעת את התשובה, הגיע הזמן ליישם אותה.

חסמבה 1

New member
ריבת חלב תוקה.....

אני מעריצה אותך על כל מה שרשמת.....אין עוד הרבה נשים כמוך. אז נכון שאנחנו טובות בדיבורים ונכון שליפעמים היצרים שבנו משתלטים אבל-ותמיד מגיע אבל- תעצרו שנייה תריצו מהלך אחד,רק אחד קדימה ותנסו להבין מה יקרה אם .... תאמינו לי זה עוזר עם כמה נשימות עמוקות -זה עוזר.... המישפט הראשון שרציתי לרשום אחרי שקראתי את מה שכתבה זה: מגיע לך מגיע לך ועוד פעם מגיע לך!!!! אז הינה אומנם הוא לא המשפט הראשון שרשמתי אבל הוא יצא לי איכשהו. וכן תקחי את זה אישית ואם ניפגעת אז......תנשמי כמה נשימות -אח"כ זה יעבור.

לחיות, לאהוב, לא להביט לצדדים

יש ביניכם אהבה ואת מרגישה הכי מאושרת בעולם אז למה לעזוב? למה להפסיק את הקשר? נצלי אותו כל עוד את יכולה וכל עוד טוב לך ואת מאושרת. מעטות האהבות האמיתיות בחיים ולכן אל לך לבזבז את ההזדמנות שנקרתה לך לאהוב. כל שאת צריכה לעשות הוא לשנות את הגישה שלך לחיים (Attitude) ואז כל הסיטואציה תיראה לך אחרת וההרגשה תשתפר פלאים. את לא סוג ב' אלא סוג א'. העובדה שהבחור נשוי לאחרת לא עושה אותך בשום פנים ואופן סוג ב'. אולי הנשואה שלו היא סוג ב'? עובדה שהוא מעדיף לבלות וליהנות איתך. ומה בקשר לעתיד? קיבינימאט העתיד. אל תסתכלי קדימה ואחורה וגם לא לצדדים. חיינו הם בני חלוף. מי יודע מה ילד יום? תחיי את הרגע.

מטומטמת מטמטמת יקרה

הגישה שלך נכונה אולי למרבית נפתולי החיים, אבל בשום אופן לא כשהיא פוגעת בזולת
. אי כיבוד מוסד מקודש כמו הנישואין, זה לא נכון מבחינה מוסרית, ואל לו ל
להיות שקט עם מעידה כזו. אולי זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, אולם רובנו מספיק חכמים ואכפתיים כדי לצאת מזה. האושר אינו אושר אמיתי כשהוא מאמלל אדם אחר. אני באמת מקווה שתשכילי לראות זאת.. בהצלחה לשתיכן

הנישואין הם אמנם מוסד

אך לא מקודש. הנישואין הם בסך הכל חוזה בין בני זוג שמתחייבים לאהוב, לדאוג ולפרנס. אבל תסכים איתי שאין דין ההתחייבות לפרנס כדין ההתחייבות לאהוב. אתה לא יכול ללכת עם הכתובה לבית דין ולטעון אשתי התחייבה לאהוב אותי והיא לא עומדת בהתחייבויותיה. ולפרק מסגרת וחוזה נישואין הוא לא דבר של מה בכך כאשר מעורבים בזה רכוש, ממון ובמיוחד צאצאים משותפים. אין אני מסנגרת על בוגדים למיניהם אבל אני גם לא בהכרח מגנה אותם אוטומאטית וצריך לשפוט כל מקרה לגופו.

../images/Emo12.gifאת מוציאה את הדברים מהקשרם,

נתחיל בכך שאני לא יכולה ולא לא יכול...
אני לא טענתי שאל להם להתגרש, או שנהפוך הוא, שיתגרשו. זה לא הissue כאן. במידה והוא יהפוך מגבר נשוי לגבר גרוש בעצם אין שום בעיה עם הקשר הזה. רק שכל עוד הוא כבול בתוך כבלי הנישואין, אל לה לנסות לאחוז בו. מה שטענתי זה שהיא מאמללת יותר מצד אחד בכך שהיא ממשיכה את הקשר הזה, ושהאושר הרגעי שהיא משיגה ממערכת היחסים הזו, לא שווה את הצער של כל הנוגעים בדבר (ד"א, גם שלה בסופו של דבר). אני גם לא שופטת, סה"כ העליתי על הכתב אפשרויות שעומדות לה לבחירה

סליחה על הטעות במין

אני באופן אוטומטי התייחסתי ל- Evil כאל גבר. היא לא מנסה לאחוז בו אלא ליהנות מקשריה איתו. כל אושר הוא רגעי. את לעולם לא יכולה לדעת מה ילד יום.

../images/Emo51.gifעל ההתנצלות, זה בסדר../images/Emo9.gif

אני מסכימה איתך שכל אושר הוא רגעי. עדיין, היא צריכה לדאוג לכך שיהיו לה אינספור רגעי אושר שילוו אותה לאורך כל חייה. מוקשים שהיא טומנת לעצמה בדרכה, רק יפריעו לה להשיג זאת
צריך להבין, שאדם יכול לבחור להיות תוצאה של חייו, או לבחור להיות גורם על חייו. כשאדם בוחר בסוג קשר כזה למשל, הוא הופך את חייו לשדה של מוקשים
. "לאחוז בו" זו מטאפורה. הוא בעצם נתון לאישה אחרת מתוך בחירה שלו, אני מניחה. במידה ואגלה שהוא נשא אותה לאשה מתוך כפיה/איום על חייו, אקבל את מה שאת אומרת-אולי אז תהא לו הזכות להיות מאושר בזרועותיה של אשה אחרת, בזמן היותו נשוי.

לא הכל זה עניין של בחירה.

למרות שאנחנו סוברים שאנחנו שליטים על חיינו - לרוב, אין הדבר כך ואנחנו נגררים אחרי המאורעות המעצבים של חיינו מבלי שתהיה לרצונינו השפעה רבה על כך. אפילו התאהבות בבחורה היא תוצאה מקרית של פגישה מזדמנת של איחרתי את האוטובוס והיא ירדה בתחנה הלא נכונה. הבחורה לא נמצאת כרגע בשלב שבו היא צריכה לבחור בין גבר נשוי לרווק. היא מאוהבת על כל הראש בגבר שהוא קודם כל גבר ורק אחר-כך נשוי ולכן כדאי שבמקום שיהיו לה ייסורי מצפון במהלך היחסים - שתהיה שלמה עם עצמה ומעשיה ושתיהנה מהם.

../images/Emo128.gifזכותך לחשוב כך, אבל קחי בחשבון ש

אנחנו לא סתם סוברים שאנו שליטים
על חיינו. אנחנו באמת כאלו. הכל עניין של גישה. נכון שעלולים להופיע מאורעות כאלו או אחרים, אך אנחנו הם אלו שיחליטו כיצד להתייחס לכל אחד מהם
. אם להתמודד מולם, לברוח מהם, לחייך ולהמשיך הלאה, להיכנס למלנכוליה כרונית או What ever
. כל התמודדות כזו, הופכת אותנו לגורם על חיינו
. זה נכון לברי המזל בינינו. באשר לאחרים, הם אלו שיהפכו לתוצאה של חייהם. השלמה פתאטית עם מצבם העכשווי (כמובן, כשהוא אינו לשביעות רצונם), לא תשנה את עתידם
. ככל שיקדימו כולם להבין זאת, כן חייהם יהיו מאושרים יותר.

כל החלטה שתעשי בקשר לחייך

שנראית לך כהחלטה עצמאית - היא בעצם אשלייה. תנאי הסביבה העכשוויים, הגנטיקה שלך, הסביבה שבה גדלת והדרך שבה חונכת הם בסופו של דבר הגורמים להחלטתך. כל החלטה - תהיה זו לעשות מעשה ולהתמודד או לשבת ללא מעש - נובעת בסופו של דבר ממכלול הגורמים שציינתי.

למעלה