נמאס לי!!!!!

• פותח הנושא kssi
  • פורסם בתאריך
../images/Emo5.gifמה שאת אומרת בעצם,

נכון לכל מקרי ה"תוצאה". נכון שישנם כאלה שקשה להם יותר לצאת מהטריילר ולעבור לקבינה, אבל כל אחד מאיתנו, הבריא בגופו ובנפשו, מסוגל לקחת את ההגה בידיים. התנאים הסביבתיים, הגנים וכל שאר הדברים שציינת, משפיעים על החלטותינו במידה שאנו מאפשרים להם להשפיע. ושוב, את יכולה לקחת כדוגמה תאומים, שבאו לעולם מאותם השורשים, גדלו באותה סביבה וחונכו באותה דרך. הם יכולים להיות עולם והיפוכו ולקבל החלטות שונות לגמרי זה מזה. בקיצור, כמו שכבר כתבתי, בחירת הייותנו גורם על חיינו או תוצאה של חיינו, ביידינו. ראש בריא, נפש בריאה וגישה נכונה לחיים
.

kssi

New member
מטומטמת את מזה לא מטומטמת!!!!

אמנם זה לא שאמרת שאת דוגלת בבגידות ושכאלה וזה נכון גם אני לא אבל מה אני יעשה שנקלעתי למקום הלא נכון בזמן הלא נכון ןשהתאהבתי!!!!!! אף אחד לא מבין את זה שאני פאקינג מאוהבת בבן אדם וזה לא שהוא ניסה להסתיר את זה ממני אבל זה פשוט קרה ואני בסרט רציני!!

מה זה "קרה"?

חבל שלא קראת גם את ההודעה שלי. זה לא קורה אם את לא נותנת לזה לקרות. הייתי מבינה אם הוא היה משקר לך שהוא רווק ורק אחרי שהתאהבת בו גילית שהוא נשוי ואז באמת קשה לכבות את הרגש, אבל אם ידעת מהתחלה יכולת פשוט לא להתקרב אליו מספיק כדי להתאהב. אבל זה לא משנה, מה שהיה היה, ואת יודעת שאין סיכוי לקשר שלכם ושבזמן שהוא איתך הוא גם עם אשתו ושאפילו אם הוא יפרד ממנה - איך את יודעת שהוא לא יעשה לך אותו הדבר? זה בנאדם שמסוגל לחיות חיים כפולים ולשקר לאישה שלו לאורך זמן. זה מה שאת רוצה? לא כדאי להפסיק את הסרט ולמצוא מישהו פנוי, מישהו שלא חוזר כל לילה למיטה של מישהי אחרת, ושיאהב רק אותך?

נכון kssi

ולכן אחזור על הדברים שכבר כתבתי. תשנני אותם לעצמך ואל תתני לאך אחד ליאש אותך. יש ביניכם אהבה ואת מרגישה הכי מאושרת בעולם אז למה לעזוב? למה להפסיק את הקשר? נצלי אותו כל עוד את יכולה וכל עוד טוב לך ואת מאושרת. מעטות האהבות האמיתיות בחיים ולכן אל לך לבזבז את ההזדמנות שנקרתה לך לאהוב. כל שאת צריכה לעשות הוא לשנות את הגישה שלך לחיים (Attitude) ואז כל הסיטואציה תיראה לך אחרת וההרגשה תשתפר פלאים. את לא סוג ב' אלא סוג א'. העובדה שהבחור נשוי לאחרת לא עושה אותך בשום פנים ואופן סוג ב'. אולי הנשואה שלו היא סוג ב'? עובדה שהוא מעדיף לבלות וליהנות איתך. ומה בקשר לעתיד? קיבינימאט העתיד. אל תסתכלי קדימה ואחורה וגם לא לצדדים. חיינו הם בני חלוף. מי יודע מה ילד יום? תחיי את הרגע.

kssi

New member
יו.....

את/אתה היחיד שכתב לי את זה ככה אני יודעת שאני צריכה פשוט לקום וללכת אבל אני לא יכולה אל מסוגלת אני אוהבת אותו וגם הוא אם כמה שזה נשמע אבסורד ניסיתי להתנתק אבל אני פשוט לט יכולה !!!!!!!

Liattti

New member
../images/Emo24.gifשלום לך.תרשי לי להגיב..

אני בת 17 ואולי לא הספקתי לראות הרבה ולעבור הרבה אבל אני בכל זאת מרשה לעצמי לייעץ לך. לדעתי עצם העובדה שהוא נשוי היא כבר מזיקה.. תחשבי איזו מסכנה אישתו שנישאה לו ואוהבת אותו מבשלת בשבילו ודואגת לו.. את הכל הוא זורק ובוגד בה.. ולא רק זה.. תחשבי על זה שאם הוא מרשה לעצמו לבגוד בה..מה יעצור בעדו מלבגוד בך?! כמה שזה קשה אני חושבת שאת צריכה לשכוח ממנו ומהמערכת יחסים הלא נכונה הזאת.. תוכלי לשכוח ממנה עם מישהו חדש, רווק, שיאהב אותך ותהני איתו בלי פחד האם זה נכון או בריא. אני בטוחה שתמצאי את זה. להתראות ובהצלחה!

kssi

New member
זהו ש......

אף אחד לא מבין את זה אף אחד לא מבין שאני באמת אוהבת וזה לא שאין לי אחרים נהפוך הוא אבל אני לא רואה אף אחד בגללו! אני לא רוצה לשמוע מאף אחד אחר אני כל הזמן רומה רק אותו וזה די מפריע לי ומציק כי אני כבר לא מכירה את עצמי אני זו שהייתה מטיפה ל"בוגדים" אני זו שאמרה לכולם תתרחקו פתאום אני זו שצריכה להתרחק!!! ולא רק אני מרגישה ככה הוא גם אוהב אנחנו כל היום בטלפון הוא בא אליי הבייתה יוצאים לטיולים אבל הוא גם כל יום חוזר למיטה אחרת ולא היא לא מבשלת לו ולא דואגת היא אישה קרה וזה לא סיפורים שהוא מספר לי הוא נתן לי לשמוע אותה בטלפון כמה פעמים היא אישה קרה ורעה אני לא שונאת אותה כי היא לא עשתה לי כלום אבל עצם המחשבה שהוא חוזר לבית שלו כל לילה הורגת אותי אני לא יכולה לישון בלילה בגללו בקיצור בתוך 4 חודשים החיים שלי נהרסו לגמרי אני חולמת אותו נושמת אותו וחושבת עליו כל הזמן ומנתקת את עצמי מכל דבר אחר שנקרא גבר אז אני פשוט ממשיכה, אני ממשיכה כי אני לא יכולה לעצור את עצמי עכשיו!!!

Bel Bel

New member
אני יכולה להבין אותך...

בדיוק מה שאת מתארת עבר גם עלי. הייתי במשך שנה עם גבר לא נשוי אבל מאורס. כמוך, הרגשתי שאני נורא אוהבת אותו ושהוא אוהב אותי, היינו מבלים המון זמן ביחד, והייתי הכי מאושרת בעולם להיות איתו. ובאמת שנה שלמה לא יכולתי לעזוב אותו, כל פעם ניסיתי וכל פעם זה היה מתחיל מחדש. המזל שלי היה שכל הסיפור היה בצבא, וכשהשתחררתי התרחקתי מהבסיס וממנו, ואפילו החלפתי מספר פלאפון כדי שהוא לא יוכל למצוא אותי ולשכנע אותי לחזור. כל הזמן היו לי קונפליקטים פנימיים כי כל הזמן ידעתי שהוא לא יעזוב אותה בשבילי ושאין לזה שום עתיד ושבסוף אני ממש אפגע. השחרור היה בשבילי דד ליין, עד מתי מותר לי להיות איתו. בסך הכל זה היה די מיותר, רוב התקופה הזאת הייתי יותר עצובה ופגועה וכמו שאת תארת את זה- אבודה ונחנקת- מאשר מאושרת ושמחה. אני לא אגיד לך לעזוב אותו- אני יודעת עד כמה זה קשה, מצד שני כמה שתגמרי עם זה מהר יותר גם תתגברי על זה מהר יותר. מה שהכי חשוב זה שאת מודעת לבעייתיות שבקשר ולא משלה את עצמך, בסוף זה יגיע לשלב שלא תוכלי יותר לסבול את המצב הזה וזה יגמר. בהצלחה!!

ר¡נה

New member
את חייבת להתנתק

תברחי כל עוד נפשך בך. הוא לא יעזוב אותה , ואם כן? היית רוצה שיום אחד יעזוב אותך בשביל אחרת? הקשר הזה לא בריא לך, לכי , מצאי לך גבר רווק , תאהבי, תתאהבי ותראי מה זו באמת אהבה, נכון שקל לדבר וקשה ליישם , אבל את חייבת את זה לעצמך, שום דבר טוב לא ייצא לך מהקשר הזה, אז את מבלה איתו ונהנית מכל רגע איתו, מה קורה בלילות? הוא חוזר למיטה שלה, מה קורה בשבתות וחגים ? הוא איתה! מה קורה כשהיא מתקשרת ואתם יחד? את צריכה לשתוק. את יושבת ואוכלת את הלב במקום ללכת ולמצוא לך אהבה אמיתית, יש עוד הרבה דגים בים , קומי מאמי וראי את העולם. מחזיקה לך אצבעות.

למעלה