נמאס לי

נמאס לי

אין לי למי לפנות אז אני כותבת בפורום שלכם... נמאס לי מבעלי. נמאס לי לנסות להבין שהוא שונה ממני. נמאס לי לנסות להבין שגברים לא יהיו לעולם כנשים, כל עוד יש גברים שכן נותנים מעצמם וכן מוכיחים שאפשר גם אחרת. האמת שאפילו נמאס לי כבר להתבכיין, אבל אני חייבת להסביר את עצמי כדי שתבינו מה המצב ותוכלו לייעץ לי. שנים שאני לא שומעת ממנו מילת תמיכה/עידוד/הבנה/אהבה. להפך, מידי פעם הוא אומר לי בדרך זו או אחרת שהוא לא אוהב אותי, וזה הדבר הכי חמור בעני, מה שמוציא לי את כל הרוח מהמפרשים, מה שמייאש אותי לגמרי, מה שמעלים כל תקווה אפשרית. יש לנו שני ילדים וכל העול שבטיפולם נופל עלי. אני מרגישה כמו אם חד הורית, כל הדאגה היומיומית נופלת עלי וממנו אין טיפת תמיכה וטיפת הבנה. בכל ויכוח שלנו אני אומרת לו את הדברים האלה אבל הוא מתנהג בדיוק כמו ילד קטן ולא בוגר שכל מה שמעניין אותו זה שתהיה לו תשובה לכל טענה שלי. העיקר שהוא יענה לי ולא משנה מה התוכן. הוא לעולם לא יגיד צודקת, טעיתי אני אשם. ת-מ-י-ד יאשים אותי בכל פיפס הכי קטן שבעולם. לא מבין את הקושי שלי לקום כל לילה כ-3 פעמים לילד ואח"כ לקום לארגן את הילדים, לקחת אותם לגן וללכת לעבודה כרגיל. אני יכולה לכתוב לכם מגילה על היחסים המגעילים שלנו. אבל אני חושבת שהדבר שהכי מכריע הוא העובדה שהוא לא אוהב אותי. יש מה להמשיך אחרי אמירה כזו ? בשביל מה הוא נשאר איתי אם הוא לא אוהב אותי? אני יודעת שהחסרונות שלי הם שאני כל דבר מתלוננת ולא מוכנה להניח לו לנפשו, לא מוותרת לו שהוא מתעצל , לא מוכנה לפנק אותו בארוחת ערב כל עוד אני נקרעת ואין לי זמן לעצמי. כל עוד לא יהיה שיתוף פעולה אני לא אתן מעצמי. מה אפשר לעשות ?

t o t a l

New member
קבלת החלטות

כשתעזבי אותו, הוא יתפרק לחתיכות קטנות ומרוסקות. שמעתי את זה כבר כל כך הרבה פעמים. ממליץ לך להפסיק לקטר ולהתלונן. מדברייך הוא לא ממש מקשיב לך, נשמע כאילו הוא לוקח אותך כמובן מאליו.... במקום להתלונן, תחשבי עם עצמך איפה את רוצה להיות? איזה חיים את מיחלת לעצמך? תפעלי. במקום להתלונן.

או שהוא יפרח לו, במקום להתפרק

לחתיכות..הרי לא תהיה מי שתתלונן באוזניו כל היום, נכון? לא משנה, זה לא מה שישנה לי אם הא יפרח או יתפרק. מה הצעד הראשון שאתה מציע לעשות? תודה על התגובה

t o t a l

New member
לחשוב

אני יוצא מנקודת הנחה שאת לא מעוניינת להמשיך לחיות בחוסר האושר בו את מצויה כעט. ובצדק. אני לא חושב שיש מי בעולם שצריך להשלים עם כזה חוסר. את בעצמך מרגישה (כך אמרת) שהוא לא אוהב אותך. תחשבי. אם את סבורה שניתן להציל את הזוגיות שלכם, אז תעשי כל שביכולתך. בהקשר זה (מנסיוני), השאלה הבסיסית היא האם בו בבעלך, יש את הרצון העמוק לשפר. כי הרי לא מספיק שרק את תרצי לרפא את מערכת היחסים. ואם את סבורה שלא ניתן להציל, לרפא, לשפר, לתקן, אם לא, אז.....לדעתי, את לא צריכה להשלים עם המצב. לאף אחד לא מגיע לחיות כך.

polegra

New member
בלי להכיר את מערכת היחסים שלכם

ואת ההיסטוריה שלכם אני יכולה רק לומר לך את דעתי והיא שלאף אדם לא מגיע לחיות ללא אהבה את צריכה לעשות הכל על מנת לשנות מצב זה באם יש אפשרות לשפר את מערכת היחסים שלכם זה הזמן באם לא...אז עם כל הכאב יש לחתוך ולהתחיל בחיים חדשים שיביאו לכם אהבה טלי

תודה לכם. אני מסכימה עם כל מילה

אני שמה לי למטרה ששנת 2005 תהיה שנה של שינוי בתחום הזה. איתו או בלעדיו . אני לא מוכנה להמשיך ככה.

הדבר הראשון שאת צריכה לעשות

זה לשאול את עצמך - למה? למה את איתו? אהבה? אין לפי מה שאת מתארת. עזרה? אין לפי מה שאת מתארת. הבנה? תמיכה? משהו טוב? לפי מה שאת מתארת אין משהו מזה. אז למה את איתו? ותעזבי את השאלה למה הוא איתך. זה לא לעניין. תתרכזי בעצמך, בתחושות שלך, ברגשות שלך. את מחכה לרגע שתגיעי לתחתית ולא תוכלי יותר להמשיך? (ומנימת דברייך את קרובה לשם) ואז יהיה לך את האומץ לעשות שינוי? אני כותבת כאחת שעברה רגעים מאוד קשים בזוגיות. וברגעים שהכל היה על לשון המאזניים תמיד התמקדתי בשאלה החשובה ביותר מבחינתי - האם אני אוהבת אותו? ולא פחות חשוב, האם הוא אוהב אותי? ומרגע שקיבלתי תשובה כן! בהחלט! עשיתי הכל כדי לשפר וכדי לצאת מהבוץ (והצלחתי, במאמץ משותף איתו). אבל אם אין את הבסיס הזה אז בשביל מה להתאמץ? ואיזה סיכוי יש לזה? זוגיות היא טנגו לשניים וכרגע את לבד שם, ואין לך אפילו כח לרקוד. אז קחי צעד אחד אחורה. התבונני על התמונה המלאה והחליטי את הההחלטה שמתאימה לך. אם הוא ירצה, הוא יתפכח ויתחיל לעשות מאמץ להיות בן זוג ואב לילדייך. אם לא, אז עדיף לך לבד. בהצלחה

אני חושבת ששאלה יותר חשובה היא

למה את נשארת איתו, אם הוא לא אוהב אותך ואת מודעת לזה. חישבי על זה. עכשיו את נושאת בכל הנטל של הילדים. אם תהיי בלעדיו והוא לא יבקר אותם זה ישאר אותו דבר אך אם הוא כן יבקר אותם יהיה לך יותר קל ממה שיש לך עכשיו ובנוסף תוכלי למצוא מישהו שלא תשאלי את עצמך מה הוא עושה איתך אם הוא לא אוהב.

רוית ב

New member
אפשר להיפרד.......

לכל אחד מגיע להיות שמח מאושר ונאהב אם הוא לא יהיה גם ככה את עושה הכל לבד זה לא משנה אבל תהיה לך אפשרות לשמוח להיות נאהבת אם תרצי ובכלל להרגיש נפלא לא? האיש שלך נשמע כאדם שאינו יודע לאהוב ממש נכות רגשית חבל שתתקעי איתו כל חייך.....לא מגיע לך ככה. אני לא אומרת שלהיפרד זה קל אבל עץ עקום לא מתישר ואהבה לא באה בשניה כה הוא את יכולה לחיות עם זה? טוב את לא לכי להיות מאושרת במקום אחר ובחיים יש מיליון הזדמנויות לאושר צריך רק לדעת לחפש אותן ולא לפספס אותן כשהן פה.

סרטנית20

New member
דעתי...

אני מסכימה עם תמימות הדעים המוחלטת כאן... תחשבי קודם כל על עצמך ועל טובת ילדייך!!! האם לא מגיע לך יותר?!?! אושר? אהבה אמיתית? יחס אוהב ומפנק? האם לילדייך לא מגיע אמא שהיא לא מתוסכלת , עצבנית , מרירה? תנסי לדבר איתו בלי עצבים ומרירות , ואם את מרגישה שאת מדברת לקיר כמו שאת מתארת...תלמדי שלפעמים פשוט צריך לוותר עמ"נ לקבל משהו טוב יותר . אל תורידי מערכך אפילו לשנייה...מגיע לך יותר!!
ברור שלא הכל הוא שחור ולבן ואולי גם הוא חושב שאת לא מבינה אותו ולא עושה מספיק...אבל הנקודה פה שאת המרכז...ואם את טוענת שכבר אין דרך חזרה עדיף שהילדים יקבלו שני הורים מאושרים בנפרד מאשר שני הורים מתוסכלים ביחד...כי אין לי ספק שהם ערים ומודעים למתח השורר בבית ... ליבי איתך ... כל ההצלחה שבעולם ... שתשכילי לבחור את הבחירה הנכונה לך !!

../images/Emo88.gifבמיוחד בשביל

טוב לך=טוב לילדים רע לך= רע לילדים שחקי את המשחק שלו ובמידה ולא עוזר אל תשכחי שאת הראשונה שצריכה לרוץ לפתוח את התיק לא הוא

למעלה