נמאס לי

דימנטיה

New member
נמאס לי

לא רוצה לאהוב בנות יותר. זהו, מעכשיו בנות דוחות אותי ואני לא מסוגלת לחשוב עליהן בצורה כזו יותר. גם אני סטרייטית אטומה. תודה שנתתם לי לקרוא את ההודעות שלכם ולהתארח בפורום הנחמד הזה. ענבל

SarcaSeriouS

New member
משהו במשותף: גם אני לא נמשך לבנות!

זה לא שממש יכולנו למנוע ממך לקרוא את ההודעות בפורום
. אבל היה נחמד מצידך אם היית כותבת פה יותר. אולי תתחילי עכשיו? תספרי לנו מה קרה וננסה לעזור
. גם אם לא נפתור את הבעיה לפחות נעודד קצת.... (תנו לי ע', תנו לי נ'...) . דרך אגב, מאיפה המונח "סטרייטית אטומה"
ומה משמעותו?
ד"ש ויום טוב

TwelveEyes

New member
בוגדת!

סתם. תעשי מה שבא לך. השאלה היא רק מדוע הרגשת את הצורך לעשות מזה כזו דרמה.. לכי לראות שרק 2.

דימנטיה

New member
...

קודם כל, פעם כתבתי קצת בפורום. סתם לא היה לי מה להוסיף בזמן האחרון... לא רוצה יותר, כי כל עניין הזהות המינית השונה הזאת גורם רק דכאון, בלבול וסתם שטויות רעות ומעצבנות אחרות. רוצה להיות נורמלית.

SarcaSeriouS

New member
נורמלים? למה? אני נהנה להיות שרק!

NOT. כאילו, מהנראה לךשאנחנו נהנים עם השונות הזו? אין מה לעשות שאנו נמשכים לבני מיננו. ככה יצא. אז במקום להתלונן ולהכנס לדכאון, אננחו מנסים להתמודד עם זה. מנסים להפג שעם אנשים. אולי זו בעצם הסיבה שכל כך הרבה אנשים מ"הקהילה" מחפשים להם בני זוג-עוד מישהו שיתמודד עם השונות הזו שלהם מהחברה ,הכביכול, נורמלית. את תתעמקי בנושא יותר מדיי. תמשיכי את חייך כמו שהם. אם נמשכת למישהו לכי על ההזדמנות בלי לחשוב יותר מדיי "Nה אם.." גם אם נראה שהדברים נכתבו במן נזיפה רציתי שתדעי-זה נכון! מקווה שעזרתי .........ד"ש, דימנטיה. ודר"א, מה זה הכינוי המיוחד הזה שלך?

לואיק

New member
בררררר

למה שתהיה לרצות להיות נורמלית?! יאק... תסתכלי על זה אחרת... זה ממש ממש מגניב! את מיוחדת, את יכולה לחיות בעולם שהוא לא העולם הרגיל והמשמים הזה שפרוש לו שם בחוץ, אז יכולה לקרוא עליו תיגר, לעשות רעש, לעשות בלאגן, ומצד שני את גם יכולה שלא, זה הכל תלוי בך, ובאיך את מסתכלת על דברים! תנסי לראות בזה אתגר, משהו חיובי לחיים, מטרה ויעד שצריך להשיג! את נשמעת כאילו החיים הסטרייטים הם לא מדכאים, מבלבלים, סתמיים, ומעצבנים...! לאחרונה הגעתי למסקנה, שאם היו מציעים לי משקה פלאי (ואני מדבר על מחשבה שנוצרה טרום-צפייתי בשרק 2
), המסוגל להפוך אותי לסטרייט, לא הייתי לוקח אותו... מי אני אם אני לא אני, הא? זה חלק מאיתנו, סימן הכר וחותם... פעם היו אומרים אות קין, אבל אני ממש לא רואה את זה ככה... אם מסתכלים על זה מהאספקט החיובי, בורכת במתנה שאין לאנשים אחרים... "נורמליים", כלשונך! את רואה את העולם בזווית אחרת, ברורה יותר, מבינה יותר, לא ככה? תהרגי אותי למה, אבל זה ממש ממש מזכיר לי משהו שאמר נלסון מנדלה: "הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מדי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנחנו בעלי עוצמה שמעל לכל שיעור. זה האור שבנו - לא האפלה שבתוכנו - שמפחיד אותנו יותר מכל. אנחנו שואלים את עצמנו - איזה זכות יש לי להיות מבריק, יפהפה, מוכשר ואהוב? למען האמת - איזו זכות יש לך לא להיות? אין שום דבר נאור בלהצטמק כדי שאחרים לא ירגישו חסרי-ביטחון. ככל שניתן לברק שלנו להאיר אנחנו מעניקים, בלי מודע, רשות לאחרים לעשות כמונו. ככל שנשתחרר מהפחדים שלנו, נוכחותנו תשחרר אחרים מפחד". מקווה שהייתי לעזר, ועל אף שאת מאבקייך תאלצי לעשות בעצמך, תזכרי שתמיד יש אנשים שיהיו שם בשבילך...

דימנטיה

New member
...

איכשהו יצא שרוב האנשים הגאים שאני מכירה סובלים מדכאונות ושטויות אחרות. זה ברמות אחרות לגמרי מסטרייטים. נורא ניסיתי להתמודד עם זה, ומצאתי שבזמן האחרון אני הופכת למישהי שהיא לא אני. אני לא רוצה להיות ככה. אני רוצה לחזור להיות מה שהייתי פעם. יש לי מספיק סיבוכים גם בלי המאבק הבלתי פוסק הזה של הקבלה בחברה, בעולם ובעצמי. אני מעדיפה לוותר על זה. אני יודעת שאי אפשר פתאום לקום ולשנות את זה סתם כי בא לי, אבל ששש. אני פשוט אתרחק מבנות, לא אחשוב עליהן ככה יותר וזה יקרה. בקשר לזה שאמרת שאתן לקהילה או למישהו לעזור לי - לא מסוגלת. אני בנאדם סוציופאת, אני שונאת אנשים, אני לא משתייכת לשום חברה. שום קבוצה לא תקבל אותי אליה, וככה טוב לי. היום שלי כולל עבודה קשה ונגינה (למרות ששניהם במשבר רציני כרגע). אם אני מאוד מאוד ארצה זה יקרה והכל יהיה בסדר. ענבל Dementia בעברית זה טירוף, בתרגום חופשי.

SarcaSeriouS

New member
...לך בחזרה! ../images/Emo18.gif../images/Emo110.gif

תראי, גיבוש זהות מינית זה אחד השלבים שכל אדם צריך לעבור בגיל ההתבגרות. אז יש כאלו שמגלים שהם נמשכים לבני מינם. אם הם יתכחשו לעובדה הזו (כמו שאת רוצה לעשות) זה לא ישכיח את הדבר מליבם. זהות מינית זה לא משהו שחולף עם הזמן. את לא חייבת להכנס לדכאונות בגלל זה. אותם אנשים שכן נשברים הם אלו שלא היתה להם תמיכה ולא היה להם מישהו לחלוק איתו את העניין. לך יש את הפורום הזה שמלא באנשים תומכים ואוהבים (תראי מה זה-אני אוהב אותך בלי להכיר אותך אפילו
). באמת את סוציופאטית?
. במה את עובדת? על מה מנגנת? ולא, אני לא מנסה להתחיל איתך (את לא טעם שלי בכל מקרה...
). כינוי מעניין...למרות שנראה לי שתרגום חופשי\רופף מדיי... ד"ש, ילדה, ובהצלחה!

רק שאלה קטנה.....

את נמשכת גם לגברים? כי אם כן, אז זה בסדר, במילא רוב הדו-מיניים בוחרים צד מתישהו בחיים, אבל אם לא, אז יש לך בעיה קטנה......

דימנטיה

New member
אני לא בנאדם שנותן כותרות. מה לעשות

קודם כל, אני כן בי. חשבתי שסיימתי מזמן את ההתלבטות המינית, ממש אין לי כח לזה כרגע. מעדיפה לוותר. לא נשמע לי הגיוני שכל מי שבי מתישהו בוחר צד. אם נמשכתי לבנות\בנים, למה פתאום יקרה משהו שישנה את זה? (אוף, אתם גורמים לי להאמין בעצמי פחות!) כן, אני בנאדם סוציופאת, אני שונאת אנשים, אין לי כח לאף אחד. זה די טיפשי להגיד שאני חלק מהפורום הזה רק בגלל שכתבתי כמה הודעות, שבכל מקרה לא התייחסו אליהן בדרך כלל. אני לא מכירה אף אחד מכם ואני בספק מאוד גדול אם אני מעוניינת להכיר. מחמיא לי שאני מוצאת חן בעיניך מבלי שתכיר אותי. לשאלותיך - אני מנגנת בבס בכוונה לעבור לקונטרבס עוד שנתיים, וכרגע אני בין עבודות. אני טבחית בעקרון. אני מקווה להתחיל לעבוד במסעדה בשבוע הבא, מקום די נחמד, הציעו לי לבוא. בתקווה שזה ילך.

אני חושבת שיש לך מזל

את אוהבת את המין היפה...4u (מבקשת סליחה מכל הבנים שבפורום) ואת בת...לבנות יותר קל מחוץ לארון מלבנים. זה לפחות הרושם שקיבלתי...אף אחד לא יעיר לך על זה שאת נמשכת לבנות (טוב נו, הרוב המוחלט). להיפך, יש בנים שמדליק אותן לראות בנות מתנשקות... ואם הייתי יכולה הייתי בוחרת להיות בי, ככה יש לך הרבה אפשרויות...בנות לסביות, בנים סטרייטיים, ביסקסואלים וביסקסואליות בזמן שלסטרייטים ולהומואים/לסביות יש רק אפשרות אחת. ותני לי להבין רגע...את רוצה להמשיך להיות סוציופאטית או לא?

Image of me

New member
לדעתי

את מכניסה לעצמך לראש שזה רע להיות לסבית ושזה קשה להיות לסבית. אבל זאת לא בהכרח האמת. את בוחרת לעצמך אם יהיה לך רע וקשה, או שיהיה לך טוב וקל בחיים. איך את יודעת שהדכאונות של ההומואים והלסביות יותר גדולים מדכאונות של סטרייטים? איך בכלל אפשר להשוות בין דכאונות של אנשים שונים? רוב ההומואים שאני מכיר הם אנשים מאושרים, לחלקם אפילו יש בני זוג. אני הומו ואני מאושר, ויש עוד הרבה כמוני. כל אחד בוחר את הדרך שלו בחיים - האם להיות אומלל או להיות מאושר. זה לא פשוט להגיד לעצמך יום אחד "אני רוצה להיות מאושרת", זה תהליך קשה והדרגתי, אבל אם יום אחד תרצי לעבור אותו, תדעי שהדרך פתוחה בפנייך.

למעלה