נמאס לי.........

גילה25

New member
נמאס לי.........

מה עושים עם בעלי שתמיד חושב קודם על אמא שלו? צריך לצאת לקניות, אמא. צריך לצאת לעיר, אמא. בית מלון, אמא. מאה פעמים משעה שש בערב אחרי שחזר ממנה עד אחד עשרה בלילה, טלפון לאמא. רק אמא שלי אמא שלי אמא שלי......... חייבת פיתרון.

nuni2212

New member
מבליגים או ............

מבליגים מאוד !!! או שחיים עם זה או שלא ! ילד שתקוע (סליחה על הביטוי) לאמא שלו מתחת לחצאית, אז לא יעזור שום דבר לשחרר אותו משם . תעלימי, פסיכולוגיה הפוכה שלא אכפת לך ....... (ותראי במהלך השנים שלא יפריע לך) ואז הוא ישתנה......... בעלי היה כזה בהתחלה והיום טפו טפו טפו ...... קיבלנו שחרור !!!!!!!

ניני5

New member
גילה. מאוד קשה להבליג כשאת מרגישה

פחות חשובה לבעלך מאימו. זה לא טיבעי שהבעל יהיה קשור לאימו יותר מאשר לאישתו. זה קשר חזק שקשה לך להלחם בו ואת גם לא יכולה לעשות כלום. לאחי היה קשר כזה עם אמא שלנו. לי זה לא שינה. להיפך הוא טיפל בה ולי זה היה נוח. אמי הייתה אשה טובה ומקסימה אבל די כפייתית. גיסתי נכנסה להסדר הזה, וידעה שאמי נמצאת במקום הראשון והיא קבלה את זה. אמי הייתה חכמה מספיק כדי להלל ולשבח את כלתי. כך שהיא לא כל כך כעסה עליה ועל אחי. כשאמי נפטרה, אחי היה באבל בערך 5 שנים. גיסתי הרגישה נורא, כי חשבה שמעכשיו היא תהיה במקום הראשון. אבל זה לא קרה, כי למרות שאמי נפטרה אחי לא החשיב את אישתו במקום הראשון, אלא את אמי המנוחה. כל כך חזק היה הקשר ביניהם. גיסתי נהגה להתלונן על כך באוזני. ואני מעולם לא סיפרתי את זה לאחי. כי הדברים לא נעשו בזדון. רק לאחרונה כשאחי עבר את האבל הוא מוכן שגיסתי תהיה במקום הראשון. בתקופת האבל הוא העלה 30 קילו במשקל בגלל שהיה מדוכא. רק עכשיו הוא עושה דיאטה ומתחיל לרדת במשקל. מה שאני רוצה לומר בסיפור של אחי, זה שאי אפשר לנתק את הקשר המיוחד של בעלך עם אמו. מין הסתם ידעת על זה כשהיית חברה שלו, אבל חשבת שאולי אחרי החתונה תהיי במקום הראשון, וזה לא קרה אחר כך חשבת שאם תהיה לו בת ממך הוא יעזוב את אמו. וגם זה לא קרה. ועכשין נמאס לך להעמיד פנים שזה לא חשוב לך. זה דורש טיפול מיקצועי. דרך אחת היא ללכת לייעוץ בעצמך. כי עברת שינוי ואת לא מוכנה יותר להיות כמו קודם במקום שני. דרך שניה היא ללכת לייעוץ זוגי. (לא נראה לי שבעלך יסכים). ודרך נוספת, שהיא ממש הדבר האחרון כששום דבר כבר לא עוזר, זה להפרד. את רוצה היום, להיות במקום הראשון אצל בעלך. לא אמו. ואת זכאית לזה. בהצלחה.

ניני5

New member
גילה עוד משהו, יש פורום בשם ייעוץ

פסיכולוגי. והפסיכולוג שם הוא גרא שהוא גם מנהל הפורום. הוא יכול לתת לך ייעוץ יותר מיקצועי ממני. כי אני לא פסיכולוגית. את גם יכולה לפנות אליו במסרים.

גילה25

New member
זה מה שאמא שלו רוצה

כל יום בשעה שש וחצי אחרי שהוא חוזר ממנה. טלפון ממנה מתי הוא יגיע אליה שוב. היא יודעת שכל יום הוא יהיה אצלה. השאלה הזו מוציא אותי מדעתי. כי הוא רק חזר ממנה.

אז תחזירי לה אותו לתמיד

וככה הוא יהיה איתה כל הזמן. את יכולה לנסות... אם אחרי כמה ימים הוא ירצה לחזור הביתה - אז ניצחת!!! והוא כבר לא ילך לבקר אותה כל-כך הרבה, כי תעמידי תנאים במידה ויחזור. ואם הוא יבחר להישאר שם, אז עדיף לך, חבל על הבריאות שלך.

geni1

New member
אין לה עוד ילדים?

מה זאת ההתעלקות הזאת??? בעלך נשמע לי ממש לא בוגר מבחינה רגשית...

גילה25

New member
יש לה ילדים

היא מעדיפה אותו. פעם הכנתי לו תיק שיקח איתו וישאר שם. בשום אופן הוא לא הסכים. בשבוע שעבר עשיתי לו הרבה בעיות ואמרתי לו שנימאס לי לחיות בצורה הזו ולא עוזר. מפריע לי שהילדה שלי שואלת הרבה שאלות ולא מבינה אותי.

geni1

New member
אז את והילדה

תעזבו... נראה לי שעד שלא יהיה איזה פיצוץ שום דבר לא ישתנה.

mariana

New member
ואיייייי

איזה מצב מעצבן איזה מין דבר זה? אולי את מפחדת לעזוב אותו? כנראה רק ככה הוא יבין את גודל המכה. באמת תקחי ממנו איזה חופש לשבוע תסעי עם הילדה או תעזבי לאמא שלך בינתיים. ותראי איך הוא יעביר את הזמן הזה בלעדיכם. אני שונאת שגברים תקועים עם אמא שלהם. טוב הבנו.

שש שבע

New member
תתחילי להתענין באמא שלך בצורה אובסס

אובססיבית, כשהוא ידבר בטלפון, תגידי לו שאת צריכה לטלפן לאמא שלך, תחקי את ההתנהגות שלך אבל בקשר לאמא שלך, תבקשי את השיתוף פעולה של אמא שלך שתתקשר כל כמה דקות, ותראי שהוא יקלוט עד כמה המצב מגוחך.

Night Light

New member
את יודעת פיצ

קראתי את החתימה שלך. ואני מרגישה בדיוק ההפך. לא לבד אבל בודדה.

sovlanit

New member
גילה25,

למעשה,אין בידייך לשנות אותו. ככה הכרתם וככה הוא נשאר. מה דעתך להתנהג כמו אמא שלו??? בינינו -יש דברים שעם אימא לא עושים-והמבין יבין, כמו כן נסי להיות "אוהבת" כמו מאמא'לה... לפעמים שיטת המראה עובדת... יחד עם זאת אל תצפי לניסים גמילה מחבל הטבור היא הגמילה הכי מייסרת והכי ארוכה לכל הצדדים. גם אופציית הפרידה נראית לי בהחלט... בהצלחה

למעלה