נמאס לי...

מורני !

New member
נמאס לי...

אח איזו כותרת... בטח כולכם באתם מהר... יופי!!!!! אז ככה... נמאס לי שאומרים לי: ``וואו כמה רזית`` כי אז אני רק מרגישה שמנה יותר. נמאס לי שאומרים לי: ``את מקסימה`` כי אני לא מרגישה ככה בכלל. נמאס לי שאומרים לי: ``תמצאי כבר מישהו... תתחתני`` כי אני לא רוצה!!! נמאס לי שאומרים לי: ``הכל יעבור`` כי זה סתם שקר של אנשים שאין הם מה להגיד. נמאס לי שאומרים לי: ``את תצליחי`` כי איך תדעו ואני לא יודעת? נמאס לי שאומרים לי: ``זו רק תקופה`` כי זה לא. נמאס לי שאומרים לי: ``את לא היחידה`` כי אני רוצה להרגיש שכן. נמאס לי שאומרים לי: ``מה שלומך`` שאני מדוכאת כי אז אני משקרת ואני שונאת. אז.. די.

תגל

New member
מורני שלי

אני בטוחה שאם היית יודעת שאני אשב מול המסך, אקרא את ההודעה שלך, והבכי שנחנק מליל אמש בבטן שלי יפרוץ החוצה בסערה, אם היית יודעת, לא היית רושמת את זה, אני בטוחה. ומאיפה לך לדעת, את לא נביאה, את לא צריכה לנחש, שכל מילה שכתבת כאן זה מילים שבוערות כמו כדור אש בבטן שלי. אוף מורני, די לשקר.. הייאוש תוקף, הייאוש אוכל... הלוואי ותרגישי יותר טוב. אני יודעת שבשבילי זה כבר לא יעבוד. אני לעולם לא ארגיש יותר טוב. אני יכולה לחשוב על מוות, אבל אני ךלא אנסה, כי כבר הבטחתי, ואני מקיימת הבטחות. אז רק נשאר לי להתענות ולבכות. אז זהו מורני, מכל הלב, אני יושבת מול המסך ובוכה, שואבת את כל הכאב שלך אלי... ואת תשארי יפה וטהורה. לי כבר נגמר אוהבת תגל

מורן?

לדבי כל הדברים, את צודקת. אבל... לגבי האחרון? ``מה שלומך?`` זה נועד, למעט במקרה שזה סתם מתוך נימוס, כדי שתוכלי לספר. כשלבנן אדם יש בעיה, והוא מתחבט בה עם עצמו, בשקט, הוא לא רואה אותה באותה צורה, שבן אדם אחר יראה אותה, ואפילו, לא באותה צורה שהוא יראה אותה, אחרי שהוא יוציא אותה החוצה... אז... מה שלומך?

nasty-

New member
אמממממ

מאמי!!! מתה עליך!!! וחוץ מזה את כן תתחתני כי 7 זה מספר מאוד יפה!!!! ואני מתה עליך שוב!! מאמי!

למעלה