נמאס לי

מסוכנת

New member
נמאס לי

כל השירשורים מלאים...לא הגיע זמן לפתוח שירשור חדש.... נו קאם און....אל תמחקו...

Daria46410

New member
וואו זאת ממש יפה...

עם איזו תוכנה עשית אותה? הצללות מדהימות!

Mישמשית

New member
אוף, די כבר!

זה השירשור השני (אם אני לא טועה) שאתה פותחת בכמה, יומיים שלושה? ועל אותה דולי (ואני בכלל לא ציינתי גם את המיליון ואחת פעמים האחרות שהעלית אותה! אופס, כן ציינתי!!!)???? אולי די? לא הגיבו לך? תמשיכי לדולי הבאה!!! את לא קולטת שמספיק שהדולי שלך נמצאת בעמוד פעם אחת? אם מישהו ירצה להגיב, הוא יגיב. ולא, לא צריך שרשור של דוליז חדשות שיש שלושה אחרים בעמוד הראשון....דיי כבר, כל פעם שאת שמה את הדולי הזאת את מאטה את הפורום עוד קצת....וממילא הוא עולה נורא לאט, בגלל שיש פה חוץ ממך עוד אנשים שמעלים קבצים!!! אז במקום לשים עוד פעם אותה דולי, פשוט תעשי אחרת, יותר טובה ויפה וכל הבולשיט הזה, ותעלי אותה. _______________________________________________ אדווה והאגודה למניעת תנועות מיותרות. כן לאיחוד!

מסוכנת

New member
לדעתך

הדוליז שלי לא מופיעות בעמוד הזה..חוץ משירשור נושא...! ןזה עןד רק אחת דבר שני..לא אני לא פתחתי הודעה חדשה על כל דבר מפגר שאחרות (אחם אחם )עושות...פתחתי שירשור חדשות כי כל שאר השירשורים- מלאים! אם יש לך בעיות PMS אל תוציאי עליי!

Mישמשית

New member
תקשיבי, נשמה

את בשבילי מייצגת את כל אלה ששולחות את כל הדוליז שלהן מיליון פעם כשיש אותן באותו שרשור...מה לעשות יש עוד בנות נכון אבל אני קלטתי אותך, מה לעשות, סורי. אבל בדוגרי- הדוליז שלך (הבייס של הברבי, ושתי אלו עם השמלות הצהובות) נמצאות בעמוד הזה ובעמוד השני יותר מפעמיים (תרשי לי אפילו להגזים, ולהגיד שאפילו שלוש!). ואם תסתכלי בכרטיס האישי שלך, תראי שכל ההודעות האחרונות שלך מלאות בקבצים, ואיזה קבצים? של אותה דולי מזד***! ועוד משהו...את כאילו רומזת שאני פותחת שירשורים על דברים מפגרים? אם כן, שימי לב שזאת ההודעה הראשונה שלי מחודש
. וגם אם ילדות אחרות פותחות שרשורים על דברים מפגרים?? זה אומר שאת צריכה לעשות כמוהן? ל-א. ולפתוח שרשור דוליז חדשות עם דוליז שכבר שמת (אני לא אגיד כמה...כבר אמרתי,) כשיש עוד מל-א שרשורים אחרים עם דוליז בעמוד הראשון?

מסוכנת

New member
סליחה מותק

אבל לי את לא קוראת נשמה... i hope i made my self clear וזהוא גמרתי...מצדי תמשיכי לכתוב ולבזבז את הזמן...אני לא מוכנה..

Mooa-Numi

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שזו סיבה אבל בעעע, אוף... אה... את נורא יפה את יודעת?

BIG wannabe

New member
וואלה

באמת יפה!! גם אני עכשיו הסתכלתי, ו-לך זה לא ישמע אולי כמחמאה אבל.. את עושה לי מן חשק מוזר כזה לצייר אותך כדולי. זתומרת, לא שאני אצייר, כי זה לא ייצא טוב
אלא שמישו אחר יעשה דולי עלייך! תעשו. יאללה עבדים למה אתם לא מתחילים?????????
אה ומיכל- תבדקי מסרים.

מסוכנת

New member
אתר הסקס זה היה בדיחה!!

אין בכלל כזה אתר עד לאן שאני יודעת ותודה

דולילה

New member
זה לא בן?

אולי אני סתם מדמיינת אבל זה לא בייס של בן? חוץ מזה אהבתי את הבובה הרעיון לעוס אבל יצא נחמד מאוד נראה לי שצריך לתקן משהו בהצצלה אבל אני לא בדיוק יודעת מה..... כי אני לא ממש מבינה בזה... בקיצר יצא נחמד

שמוצה

New member
לאהההההה!!!../images/Emo29.gif

בטח שזה בן!! זה כול הכוונה קוקסינל יו נו!

חחח אז היית עושה לו הצללה על

שרירי החזה והבטן ומוסיפה לו שרירים בידיים ועושה לו שיער של בנים-אבל ארוך.. כאילו.. כרה כזה של בנים.. חיחי

אהההההה

הוא מזכיר באופן מוזר ביותר את הדראג קוין שהייתה (היה) היום בריקי לייקקקקק

שמוצה

New member
אממ לא../images/Emo29.gif

זה הוא לבוש כמוה!! סתם שקרנים! כולם מבוססים על הדולי שלי!!!!! פה!!!

למעלה