נמאס לי

KבתאלK

New member
נמאס לי

אין לי כוח לבכות אין לי כוח להתלונן כמה לא טוב לי. אני לבד אין לי חברות אף אחד לא אכפת לו ממני. זה נראה כאילו ה' עושה לי דווקא. נמאס לי לחיות ככה אין כוחות יותר

בת אל ../images/Emo24.gif

אם נמאס, תעשי משהו בנדון. תשאלי את עצמך למה הדברים מתנהלים כך בחייך-מדוע אין לך חברות? מדוע את מרגישה שלאף אחד לא איכפת ממך? מדוע את מרגישה שעושים לך דווקא
אם יש משהו שמפריע לך, קומי ועשי משהו בנדון.

KבתאלK

New member
לפרפר

אין לי חיי חברה אין לי חברות(הם פגעו בי אז העדפתי לנתק איתם את הקשר) למה אני מרגישה ככה כי אפילו אחותי לא רוצה לצאת איתי אני כול הזמן רודפת אחריה וכול הזמן יש לה תירוצים ודוגרי אני מבינה אותה באיזה מקום היא בת 18 אני בת 21 והיא רוצה לבלות עם החברות שלה. למה אני מרגיש שעושים לי דווקא כי היו לי הרבה תקופות קשות בחיים וזה נראה כאילו אף פעם אין לי מנוחה מתקופה רעה אחת לתקופה רעה אחרת. מה לעשות מה<?

אז קומי ועשי משהו בנדון-

ביני לבין חברותיי מהעבר גם התנתק הקשר בגלל מספר דברים, וואלה-נכון אז אני לא בתוך חבורה גדולה כמו פעם, אבל מצד שני לא מדברים עליי מאחורי הגב ויורדים עליי על כל דבר שעושה. יש לי 2-3 חברות טובות והרבה ידידים וידידות וזה מספיק לי. את עובדת?את לומדת? ברגע שתהיי בתוך מסגרת מסוימת, אפילו חוג, תכירי אנשים חדשים ואופציה לחברות חדשות. ואפשר בהחלט להכיר דרך הפורומים-הרבה מהידידים/ות ואפילו חברות יש לי מהפורומים-זה מקום נהדר להכיר.

../images/Emo41.gif תגובה של אחד הגולשים נמחקה עקב

כתיבה לא נאותה ופגיעה בגולשת בפורום. אנא מתנו את תגובותיכם וכתבו בצורה נעימה,רגישה ולא פוגענית. המשך גלישה מהנה

למעלה