נמאס לי........

יוסף בא

New member
נמאס לי........

מכול הדיונים העמוקים שמתנהלים פה לאחרונה אני מכריז בזאת על תחרות הדיון הטיפשי ביותר (או החסר משמעות) שהיה לכם לא משנה מאיפה מתי ואיזו סיטואציה......... אפילו שנשמח לדעת פרטים חשובים אלו נתחיל איתי דיון על מה ההבדל בין אחד ליחיד ארבע שעות במהלך פטרול בבה"ד 10 ולא ניכנס למסקנות

akavishon

New member
באחד המקונות שעבדתי, היה לי דיון עם המנכ"ל

ועוד כמה בכירים על פיצ'ר חדש שהצגתי. באיזה שהוא שלב, המנכ"ל וה- סמנכ"ל פיתוח מתחילים להתווכח על שם של פרמטר שיוצג למשתמש... איך להציג את זה ואיך לקרוא לשדה בממשק משתמש. חשבתי שאני מת... למזלי, המנכ"ל תמך בשם שאני בחרתי... אבל זה היה ממש קטע הזוי על איזו שטות הם מתווכחים (שלמעשה, זאת החלטה שלי)

MrCheff

New member
גדול..

מזכיר לי דיון שהיה לי פה בעבודה. דיון של 4 שעות!!! ועל מה? על איזה שם של שדה (שאפילו לא מוצג למשתמש) אלא נמצא ברקע ונשלח בתור חלק מקובץ ממשק בין מערכות. שעמום המחץ.

Master Stav

New member
בה"ד ארבע ....

רחוב הבנקים ...סמל לוצ'יאנו ....יו הזכרת לי נישכות על עונש שקיבלתי להיות עם טירונים מסויימים למשך 3 שבועות ....ברררררררררר איזה מקום ארור . הויכוח הטיפשי שהיתי מעורב בו ..מי יותר טוב ביבי או ליבני .....

MrCheff

New member
אצלי

היה לנו דיון בבסיס ששירתתי בו (בה"ד 16) לגבי איכות הפלאפל שהיה במרכז המסחרי בבסיס.. האם זה הפלאפל הכי טוב שאכלו או הפלאפל הזוועתי ביותר
אני זוכר שהדיון נמשך בערך 3 שנים, ותמיד על מנה פלאפל מאותו הדוכן

למעלה