נמאס לי

Y A E LY

New member
נמאס לי

נמאס לי!!! מכתב זה מופנה לחברי פורום זה. ברגע זה עדיין לא החלחטתי טם אשלח אותו. אולי- אני נדחפת לכאן ולא ממש רצויה.... אויל אני קוטנה מדי לפורום הזה.. אולי אני פשוט לא משהו... אבל ממש נמאס לי. נמאס לי להכנס כל יום לראות אנשים שזקוקים לעזרה, לתת תמיכה- ולקבל יריקה בפרצוף. נמאס לי כשאשר אני רוצה תמיכה אני זוכה לכמעט התעלמות... אני מרגישה ממש רע בקשר למה שקורא כאן...

../images/Emo24.gif

יעלי למה? מה קורה? עברתי על ההודעות שלך וראיתי שדווקא קיבלת תגובות יפות ומעודדות.. רחוק מ"יריקה בפרצוף"... אז מה קרה? למה? את יכולה לפנות אלי גם במסר.
מ-Aני

your engel

New member
יעלי...

מתוקה... מצטערת אם הרגשת ככה... אני אישית דיי מבינה אותך כי גם אני פירסמתי כאן מכתב ולא ממש הגיבו לי אבל... אני בטוחה שאת לא צריכה לקחת את זה באופן אישי... לפעמים זה לוקח זמן להגיב ו... ו...לא תמיד מה יש להגיד.. בכל מקרה... אוהבת שירן

dril

New member
יעלי

תביאי את החליפה של האיומים. עכשיו ברצינות, את לא קטנה לפורום הזה, לפורום הזה אין גיל. יש מקרים שלחברים כאן לא תמיד יש תגובה, והם מעדיפים לא להגיב כלל מאשר להגיב באיזו שטות אני יודע לפחות לגביי שאני כך, אני לא מגיב כמעט להודעות של אנשים לא כי אני לא קורא אותם או מתעלם מהם, פשוט אני לא יודע כיצד להגיב. הנה פה דווקא היתה לי תגובה
ודרך אגב אל תגידי על עצמך אני לא משהו, את משהו משהו!!! אז תני חיוך, נו אני רוצה לראות חיוך
.

אני גם חושב ככה

יעלי נשמה תביני זה לא שלא רוצים לענות לך וזה בכלל לא קשור לגיל פשוט יש מצבים שאין לאנשים מה להגיב למשל אני כתבתי מכתב ושיר לאמא שלי ז"ל ולא ראיתי שום תגובה מספר אנשים אמרו לי אנחנו לא יודעים מה להגיד לך את מבינה? יש מצבים שאין מילים פשוט עדיף לשתוק מאשר להגיד משהו טיפשי שרק יכול להזיק לאותו בנאדם אני חושב בדיוק כמו דריל נשמה אם את רוצה לדבר אני פה

ה מוזה

New member
חונה לרגע ..קבלי ../images/Emo24.gif וקבלי ../images/Emo140.gif

וקבלי התנצלות על הברכה המאוחרת .... ברוכה הבאה ותודה לך שאת איתנו

dril

New member
לא זוכר

אם אמרת או לא , אבל זה משנה???
תודה לך, תמשיכי כמו שאת ויהיה פה פורום משגשג.

ה מוזה

New member
הפורום פתוח לכולם ומקבלים פה

בברכה כל מכתב של כל אחד ואחת ללא קשר לגיל ,מין וכו´ וכו´ .. בנוגע ל"יריקה בפרצוף" צר לי מאוד שכך את מרגישה . העלית מספר מכתבים ועד כמה שזכור לי קיבלת תגובות ותמיכה חמה מאוד. ייתכן שעל מכתב אחד לא הגיבו , מן הסתם לא תמיד יש מה לומר או שתגובות מגיעות בשלב מאוחר יותר . שמתי לב יקירתי על העידוד והתמיכה שהענקת לאחרים ואני בטוחה שעל כך מודים לך כל אלו שחיזקת ועודדת . ומודה לך גם אני
בהזדמנות זו - לכל מי שהעלה מכתב ולא הגבתי עדיין לא מחוסר תשומת לב הדבר אלא מרצון להגיב מהלב ולא בשליפה מהשרוול .לעיתים יש צורך להפנים את המילים הכתובות ...

Y A E LY

New member
תודה לכולכם

אני ידעתי את כל מה שאמרתם גם לפני שאמרתם, אבל עדיין, אני מרגישה- לא יודעת, אין לי מילים לתאר את זה...

dril

New member
יעלי

עדיין לא ראיתי חיוך
אולי קיבל תגובות אבל חשבת שתקבלי תגובות אחרות ומאנשים מסויימים???

את מיותרת??!!../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

את מיותרת??!!הצחקת אותי
את הרי נכס לפורום הזה. את המילים הכי יפות אמרתי עלייך. והיום אני אוסיף ואומר,שגם מנהלת את יכולה להיות בקלות. את עונה לכל המכתבים,ובמקביל מתקשרת במסרים. את מעודדת ,מעדכנת,נוזפת ובעיקר אוהבת את כולם. ואצל הנהלת הפורמים את אורחת קבועה. אז איך יכול להיות שאת לא מרגישה שאת כזאות נחוצה?! תעבדי לפי שיטת הניפוי. תשאלי את עצמך את כל השאלות. תעני על כל השאלות,תגיעי לתשובות שאני כתבתי לך כאן. תתפכי לך על השכם,תאהבי אותך ו תעלי חיוך
אל תחכי שאחרים יעשו את העבודה במקומך,תכיני את עצמך ליום שלא יהיו שם בשבילך.
בקשר לגיל-את בת 14 ואני בת 44,את הקטנה ואני הגדולה. את כתבת באחד המכתבים,שאת בת 14 ומרגישה בת 40. ואני אכתוב לך שאני בת 44 ומרגישה בת 14. מסקנה שגיל לא אומר כלום,השאלה מה יש בקופסה. אני אוהבת אותך ולא חשוב אם אני אהיה כאן או במקום אחר.
מכל
יותר מכל הייתי רוצה לראות אותך קודם כל מצליחה בלימודים. אותי כבר ניערה חברתי אתמול. אני סיימתי את לימודיי בתחום "עיצוב וניהול אתרים"לפני שבועיים ובמקום להדפיס קורות חיים ולחפש עבודה,נשאבתי לפורום ומצאתי את עצמי מדפיסה תגובות,לכן אני אגיב פחות ,אדפיס קורות חיים ואחפש עבודה במקביל.

יעלי נשמה- למה את מרגישה ככה?../images/Emo45.gif

מתוקה משהו פגע בך? אני לא מגיבה כל יום כי לא תמיד אני כאן] ולא תמדי אני במצב של לשבת מול המחשב, אני מקווה שתסלחי לי מאמי. אבל אם משהו מסוים פגע בך צ-זה המ קום לכתוב ולהקיא את כל ההרגשות והתחושות שלך , בין אם הם טובות ובין אם לא! את ילדה או בחורה מיוחדת יעלי , וגם כן אני לא מגיבה אני תמיג קוראת ותמיד באותה דיעה עלייך, כל כך כישרונית, עם יכולת התתבטאות מקסים וכתיבה אמיתית כל כך. אוהבת אותך יעלי,ףאני חושבת שכולם כאן אוהבים אותך ילדה של אלוהים מקסימה אחת!!!! <<<<< ילדה שהים אוהב>>>>> אלין.

למעלה