נמאס לי

אגב, לא פחות חשוב

את יכולה להגיש תביעה למזונות בעודך נשואה לו. מחובתו לשלם לך ולילד לפחות מדור ומזונות. וגם, החוב שלך זה גם החוב שלו.

Ima Adama

New member
רק בבקשה

נסי ללבן ולהבהיר את תחושתך מולו, אם לא עשית את זה עד עכשיו... לא שוברים כלים לפני שיש תקשורת ברורה לשני הצדדים.

goldie4

New member
אני קוראת ולא מאמינה

הוא מתנהג כאילו הוא אבא שלך לא בעל. לא נותן לך גב? הוא מחוייב לפרנס אותך את כלל לא חייבת לעבוד אלא אם כן את רוצה. למה את צריכה לרצות אותו? הוא מנסה לרצות אותך? אל תעבדי, אל תכניסי שום כסף לבית, ונראה מה הוא יעשה ירעיב את הילדים? שיפרנס אותכם בלי להתלונן אם הוא מרוויח טוב. את טובה מדי אליו והוא חושב רק על עצמו. מתי את תחשבי על עצמך? לא בא לך לעבוד אל תעבדי, גם ככה הוא מתייחס אליך מגעיל מה יש לך להפסיד? חוץ מזה שאני חס וחלילה לא ממליצה על גירושין אך לידיעתך כמו שמישהו כבר כתב כאן מגיעה לך חצי מכל מה שצבר בנישואין. ומזונות לילדים וגם לך!!! הוא מחוייב לתת גם לך פרנסה. מה זה, סיכמנו על 2000? את נורמאלית? מקווה שלא חתמת כלום הוא מנצל את חוסר הידע שלך. את לא זקוקה לאישור שלו בית המשפט קובע. מה זה לסיים יפה? שתסבלי כל החיים בשביל "לסיים יפה"? ומה זה ייתן לך את חושבת שהוא יעריך אותך אם "תסיימי יפה"? אם הוא רוצה לסיים יפה הוא ייתן לך ולילדים שלו מספיק כסף אך הוא לא רוצה לסיים יפה הוא רוצה לזרוק לך כמה גרושים ואת עוד קוראת לזה לסיים יפה. הוא עובד עליך. לא מתכוונת לתקוף אותך אך את ממש מקריבה עצמך למענו.

זה בסדר

את לא תוקפת את צודקת בכל מילה הבעיה היא שאם אני לא אעבוד(מה גם שאני רוצה לעבוד,כי משעמם לי בלי)לא יהיה מה שיכנס לי לחשבון והמינוס רק יגדל.

וואו

וואו..מזכיר לי את הגרוש שלי. מבחינת החשבונות.... תזהרי..ותבדקי כי מה שהוא צובר בזמן הנשואים שלך גם. הכסף שלו ..הפנסיה שלו והמינוס שלך והחובות שלך, ביחד שלכם. תבדקי. זה מתכון בדוק לבעיות..הוא לא קמצן במקרה? תבדקי ..כי זה אצלי בדוק שהיה קמצן חולני.

goldie4

New member
עוד משהו

נכון, תתנחמי שלך יש מינוס ז"א ממך לו יהיה לו מה לקחת. רק לך ממנו. לדעתי הוא תחמן שהכין מראש כל מיני דרכים לנסות לשים כספים באופן שלא תוכלי לקחת חצי. אולי בכלל יש לו בית שאת לא יודעת עליו שהוא קנה? יש לך את חשבון הבנק שלו? פרטים? תבדקי הכל אולי יורדת משם משכנתא לבית נוסף? משהו חשוד, הוא רוצה לאגור כספים בצד ושאת זו שתבזבזי על מחייה, ומה שהוא מרוויח יצטבר כדי לאגור או נכסים או משהו אחר שאת לא יודעת ממנו - לעתיד שלו. את כמובן במינוס כי את מבזבזת על חיי היום יום - הוא לא רוצה לבזבז הוא רוצה לבנות את עצמו! הוא ישן אצל משפחתו - ואת חושבת שהם לא מתכננים דברים? אולי נתנו לו סכום מקדמה לקנות בית והוא משכיר אותו ומכסה ככה את המשכנתא - שם את זה על שם מישהו מהמשפחה שלו - או על ילד. מה את יודעת? תתחילי להיות בלש כי תאמיני לי שהוא דואג לעצמו ומתחמן...

זה הסיפור שלי

וכמה הייתי תמימה והאמנתי בו שנים ואחר כך אמרתי: הוא האבא של הילדים..הוא לא יעשה דבר כזה... ושוב היתבדתי..

מה עשיתי?

מה עשיתי? הגילוי היה בזמן תהליך הגירושים. וגם עד שגיליתי עוד האמנתי בטפשות שהוא "לא יעשה כאלו דברים כי הוא האבא של הילדים". גיליתי באיחור שלקח כספים כבר בשנת 1996 שמכר את הבתים בבוסטון בזמן שהייתי בארץ שסיפר לכל העולם ואחותו שאין לו כסף ולא שילם שום חשבונות..שדאג מראש שמשום מה שכל החשבונונת יהיו על שמי. (שחזרתי לארה"ב לקח לי 4 שנים לסדר את החשבונות האלו) סיפר שאין לו רכב ולקח מאח שלי רכב, ונתן לבנק בחזרה את הרכב שלי... סיפר בבית משפט שאין לו כסף למזונות סיפר המון דברים..והיה לו מזל אחד..היה לו עו"ד טוב ואגרסיבי. שלי היתה תולעת. אבל: יום אחד גיליתי הכל...כי החשדות התחילו...והחיפושים גם..ומצאתי את כל מה שהיה צריך למצא. אבל אז..השופטת שמה זיין, כי רצתה לסגור את התיק. היה כמה ימים לפני תחילת פגרה. וזה כל הספור. צריך לשים לב לבן זוג שדורש חשבונות נפרדים. היום כבר לא תמימה ..היום כבר שואלת שאלות. וכי למה הוא רוצה חשבונות שונים..אם אין אמון מהתחלה..אין אמון בכלל.

סליחה אבל את נשואה רק על הניר

ובמקרה גם עשית איתו ילד. זה לא נישואין וגם אם הוא היה אבא שלך מדובר באבא רע. זוג נשוי אמור להיות שותף לפחות לחיים (בסדר, על הפרדת חשבונות הסכמתם). תני לו לחפש מטפלת אחרת. לפעם או פעמיים בשבוע זה יהיה אפילו זול מלהחזיק שפחה עם ילד בדירה שכורה. הוא אגב לא צריך בכלל דירה הוא בקושי נמצא בה, ככה שיהיה לו גם חסכון בהוצאות של עוזרת הבית (יאפשר לו ליפתוח עוד תוכנית אולי דן החסכן?)

למעלה