נמאס לי

כמה קל

לזרוק את הפצצה ולברוח.... הבחורה כותבת מהקושי האמיתי שלה ומצפה לקבל חיזוק ותמיכה

סורי...

את הפיגומים אני משאירה לקבלניי הישע.... והניחומים. הולכת על הקל ביותר. לא נשארת שניה איפה שרע לי! חוק מרפי לבניה טובה...

סורי?

ואם נניח רע לך בגלל התנהגות שלך שגורמת לסובבים אותך להתנהג בצורה מסויימת שעושה לך רע... רק נניח שיש מצב כזה אצלך (בין אם את מודעת אליו ובין אם לא) ממי בדיוק תברחי? ונניח ברחת למקום אחר.....ואז? תביאי איתך את ההתנהגות למקום החדש שתנחתי בו?

בחיים אין הנחות והשערות.

ואל תקחי אותי בחשבון... כי אם התנהתי רע... לא בדיוק מזיז לי. שמחה שאת רק מניחה, זה אומר לי שאת יודעת, שאצלי אין הנחות ואין מצב שכזה. והיא לא אמורה לברוח... רק לקום וללכת לבנות לעצמה עצמאות כלכלית ושקט נפשי. אני מביאה איתי אותי... זה מספיק. לאיזה ניתוח הגעת..........פפפפפפפפפפפפ לא טוב, קמים והולכים... לא בורחים.

אני מקווה שיש לך מראה גדולה בבית.

ככה שתוכל לתפוס את כל הגודל שלך ותוכיח לך כמה את לא שפויה.

:))

כמה גדולה? אממממממממממממממממממ 1.57 של סטרואידוס מקורנימוס בלונדימוס.......והכל תודות לגנטיקה המשובחת. לא שפויה, מודה כפרע...מודה באשמה... זה מה עושה אותי סקסית ממולאת שודניה... להבדיל :)) ואת? מה ניסגר עלייך היום????? תמיד אמרתי, עדיף לסבול מעודף צלוליטיס בראש מאשר מאנורקסיות מוחית ...:) שבת שלום לך "אפייפיה"...

פפפפפפפפפפפ הגזמת

ניסית פעם לאלץ רוטוויילר מרוקאית??? לא כדאי לך לחשוב על זה אפילו.. וברצינות.. חפשי משמעות אחרת במילים שלי... {אל תחפשי אצלי בכל אופן כי אני נושכת חזק חזק...} אני לא דוגמא יקירתי... אצלי הכל מובן מאליו לי... ורק לי. {ת'שאלי את קטי...לפעמים במקרה כזה אני גם עוקרת לבבותיים כשנוגעים לי בפנוכו של הבית ש'לי}

אין לי בעיה

עם כלבים, להיפך - הם בדרך כלל באים כדי שאלטף אותם. ואפילו לא ניסיתי לחפש משמעויות נסתרות - רציתי להבין אם היית כל כך החלטית לגבי ללכת ממקום בו רע לך אם היית נאלצת להשאיר שם ילדים. וגם לא כדי להכנס לבית שלך שאלתי, אלא כדי להצליח לצאת משלי אם כבר - אז לא לנשוך בבקשה, אין צורך. ובסופו של עניין, לא הבנתי את התשובה רק שמעתי את נביחות האיומים.

Rinattt

New member
אם אכתוב לך ש...

שקופות הגמל שלו יש לך זכות בהם במקרה של גט, שיש לך זכות בכסף שבח-ן בנק שלו [גם בחיסכונות], גם ברכב, גם בכל דבר שיש ברשותו [שהוא חושב שהוא רק שלו] מכל זה מגיע לך חצי! ושאלפיים שקל זה רק המזונות יש מצב שתקבלי גם מדור תוספת. ושאם זה ככה מבחינה כלכלית עדיף לך להתגרש, גם יהיה לך השקט הנפשי להשקיע באומנות ובכך לגדול מחדש. יאכלו אותי כאן בלי מלח אם אכתוב לך את כל זה, אבל כבר כתבתי ועוד מעט יכנסו בי כולםםםם [אין בעיה אני אתמודד]. קומי ולכי, אם את חושבת שזהו זה וכלום לא יעזור לשיקום. לאף אחד גם לא לבעלך אסור לו להתנהג אלייך בזלזול שכזה, ולהעלם מהבית, לתת לך הרגשה של 'לא שווה', לא להיות שותף מלא שלך כבן זוג [בטוב וברע כי רק בטוב הוא התנהג כראוי] אין לך מה לעשות שם.

יפה אמרת

מוכנה לחתום לי?
אני יודעת שיש לי זכות לקבל חצי מהכל אבל אני יודעת שהוא לא יסכים אין לי כסף לעורכי דין,אז אין לי מה לעשות אלא לוותר שישאר עם הכסף שלו אני כבר אסתדר השאלה היא רק איך ומתי.

Rinattt

New member
יקירתי

יש נעמ"ת, יש עו"ד שישמחו תמורת 10% מה"רווח" [תלוי כמה יש לו] השאלה היא, כמה זמן עוד תוכלי לסבול?

את מכירה

עו"ד כאלה? יש לי פגישה בנעמ"ת אבל באופן כללי אני לא רוצה להכנס למלחמות מעדיפה לסיים יפה,ולו בשביל הילד. הרי יחסים יהיו לנו כל החיים,כי יש ילד,נשואים או לא.

Rinattt

New member
האמת?

אין לי שמץ, את העיניינים שלנו סיכמנו לבד, עו"ד הוציאה לנו את זה בכתב, אישרנו הסכם ברבנות והתגרשנו. אבל אני ויתרתי על הכל כמעט [למעט מזונות]. אני מקווה בשבילך שתצליחי לסיים את זה בצורה הכי יפה שיש, בלי מלחמה. נסי מגשר שהוא בא לטובת שניכם מראש ולמנוע מלחמות. תשאלי אנשים יענו לך מאיפה להשיג מגשר, לי אין שמץ בעיניין. בהצלחה

Ima Adama

New member
לא רוצה להסיט אותך, זה מתבקש...

מתרשמת מדברייך - שאת חיה עם אדם קר ואפילו זר. לא ראיתי אף מילה שמביעה חום בשום טמפרטורה... אני מכירה גברים גרושים שמתנהגים יותר טוב. אז נניח והוא חושב שאת אישה עצלנית ולא תורמת לכלכלת הבית - זו סיבה להתעלם מהמצוקה הכלכלית שלך? איפה החברות, האיכפתיות איפה הבן זוג??? את יודעת שהרבה נשים שמתגרשות הופכות לעניות ורמת חייהן יורדת בגלל שבשנות נישואיהן הבעל בנה קריירה והן שמרו ודאגו לילדים. חמודה, את צריכה קורס באסרטיביות שתדעי לעמוד על זכותך וכבודך כאימא וכאישה. באופן מעשי, נסי לבדוק מהן זכויותייך כאישה וכאימא, כי חובתו בחוק הוא לכלכל אותך ואת ילדך ו... אסור לך למשוך אגורה מהחשבון שלך עד שהמינוס יכוסה. אסור לך להמשיך להיכנס למינוס כאשר החשבון שלו טופח על חשבונך. מצטערת להכאיב לך - יכול להיות שאני טועה בהשגותיי? אולי... תקני אותי... אל תתביישי לבקש עזרה ולהתיעץ בעיקר עם גופים שיודעים את החוק.

למעלה